PALMERES D’ELX, MODERNISME DE NOVELDA (22 Octubre)

58,00

Dos de les joies que ens aguarden a les comarques del sud són les plantacions de palmeres a moltes de les ciutats alacantines, però especialment l’extensió infinita del palmerar d’Elx que es va obrint pas a través dels edificis patrimonials i les vivendes dels il·licitans.

També a Novelda ens espera un dels santuaris més especials que trobem al territori valencià així com la curiosa història d’Antònia Navarro i la casa d’estil modernista repleta de detalls i molt ben conservada encara als nostres dies

18 en estoc

Categoria:

Descripció

8:00 Eixida de València

Visita al temple modernista de santa María magdalena, parada obligatoria del viatger que arriba a Novelda, aquesta eslgesia està inclosa a la Ruta europea del modernisme.

Després visitarem la casa museu modernista de Novelda, un dels habitatges milloe conservats en què millor es conserva la decoració pròpiament modernista. Allí on coneixerem la historia de la ”pichocha”, una dona avançada al seu temps que va arribar a tenir una forta rellevància en l’empresa agrícola local i en la millora de les condicions laborals per als treballadors de la zona.

Dinar a un restaurant local.

Passeig urbà per la localitat d’Elx, passant pels seus edificis mes emblemàtics com la basílica o el castell dels Altamira i els seus famosos palmerars, considerats els mes grans d’europa amb mès de 200.000 palmeres

Tornada a València on es preveu l’arribada de vesprada-nit.

INCLOU

· Autobus per a tot el recorregut

· Dinar en restaurant

· Entrades a la casa museu modernista

·Guia Acompanyant

 ENS ACOMPANYAN: PAU COLLADO I ROBERTO PALOMARES 

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “PALMERES D’ELX, MODERNISME DE NOVELDA (22 Octubre)”