MALTA, PARADÍS EN MEITAT DEL MEDITERRANI (DEL 1 AL 7 DE JULIOL)

1.290,00  (+90,00 taxes d'aeroport)

SKU: N/A Categoria:

Descripció

MALTA, PARADÍS EN MEITAT DEL MEDITERRANI

 ITINERARI

Dia 01 de Juliol:  València / Malta
Concentració a l’aeroport de València a les 20.00h, eixida des de València amb vol Ryan Air amb destinació Malta. Arribada en l’aeroport de Malta amb vol Ryan Air. Trobada amb la nostra guia local i trasllat en autocar per a l’hotel. Allotjament.

Dia 02 de Juliol: Malta / Sud de Malta – Gruta Blava i Temples

Desdejuni en Hotel.
Acompanyats del guia local farem una excursió de dia complet al sud de l’illa. Visitarem els temples de Hagar Qim, un dels situats prehistòric més impressionants i de gran importància. Estos temples van ser excavats per primera vegada en 1839 i es troben sobre un pujol on un es pot gaudir de l’esplèndida vista de la mar i també l’illot de Filfla.
Continuació a Marsaxlokk a través de les vinyes per a arribar al bonic poble de pescadors. En el port podrem veure els típics vaixells anomenades “luzzus” pintades amb clàssics colors que animen està tranquil·la badia, rica en història perquè va anar ací on van desembarcar les tropes turques i Francesos. Dinar en restaurant.
Continuarem la visita dels temples prehistòrics de Tarxien, tres temples molt ben conservats. Finalment visitarem la cova de Għar Dalam, un dels primers llocs de les illes habitats per l’home. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Dia 03 de Juliol: Malta / Valletta

Desdejuni en hotel i eixida amb la nostra guia en autocar. Al matí, visita panoràmica de la ciutat de la Valletta va ser construïda en el Segle XVI pels Cavallers de l’Orde de Sant Joan. Farem una passejada fins als Jardins de Barracca, gaudint d’un panorama impressionant del Port Gran. Visita de Museu d’Arqueologia. Visita de la co-catedral de Sant Joan Baptista adornada amb riqueses de l’època dels Cavallers de Malta. Ací es poden veure també pintures de Caravaggio. Continuació la visita veient exteriorment el Palau del Gran mestre i altres edificis d’importància històrica. Acabarem la visita assistint a un espectacle “The Malta Experience” que ens conta la història de les illes de Malta des dels temps prehistòrics fins als temps moderns. Vesprada lliure.
Allotjament.

Dia 04 de Juliol: Malta/ Illa de Gozo
Desdejuni en hotel. Eixida en autocar cap al nord de Malta. Prendrem el ferri per a l’illa de Gozo i arribarem al port de Mgarr, després d’una bella travessia de aprox 20minuts. Gozo posseïx un caràcter completament propi, és més verd i pintoresc que Malta. Durant esta excursió visitarem els Temples de Ggantija, en Victoria, capital de l’illa de Goig, visitem la Cittadella, Dwejra amb la mar interior i la badia de Xlendi. Temps lliure i a l’hora acordada. Dinar en restaurant. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Dia 05 de Juliol: Malta / Mosta, Rabat i Medina 
Desdejuni en hotel i eixida amb el guia local. La nostra primera parada és en Mosta, famosa per la seua cúpula redona que és la quarta més gran d’Europa. La Basílica està dedicada a Santa Maria. Abans d’arribar a Rabat pararem en Ta’Qali el centre d’artesanal on podem mirar el treball d’esta indústria xicoteta. Arribem a Rabat, on es troba la Gruta de Sant Pau amb les seues catacumbes. Dinar en restaurant. A la vesprada visita de la ciutat de Medina. Passejarem pels carrers estrets de la ciutat del silenci i visita de la Catedral de Sant Pau, Patró de l’illa de Malta.
La visita arriba fins als bastions des d’on es veu quasi tota l’Illa. Eixim de Medina per la “porta dels grecs”. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Dia 06 de Juliol: Malta / Tres Ciutats 
Desdejuni en hotel, i eixida des d’hotel amb el  nostre guia on descobrirem la zona històrica coneguda menja les Tres Ciutats – Victoriosa, Cospicua i Senglea o bé la línia Cotoner. Parem en Senglea, al costat de la magnífica torre de guàrdia on podem admirar l’espectacular Gran Port de Malta. Després passarem per Cospicua, arribarem a Victoriosa, on passejarem pels seus carrerons a l’ombra de palaus i esglésies escoltant les explicacions interessants del guia. Arribem ara a l’embarcador on agafem una “dghajsa” una barca típica de Malta per a un passeig pel Port extraordinari, acostant-se a les ancorades naturals. Vesprada lliure. Allotjament

Dia 07 de Juliol:  Malta / Valencia

Desdejuni a l’hotel. A l’hora acordada check out de l’hotel, podrem deixar les maletes al mateix hotel per seguir fent l’ultim passeig d’acomiadament per la ciutat abans d’anar cap a l’aeroport. A les 15:30h recollim les maletes i pujarem al autobus direcció a l’aeroport per prendre el vol directe a les 18.40 amb destinació València.

 

INCLOU

  • Vols directes des de València
  • Hotel ****
  • 6 desdejunis + 3 dinars en restaurant
  • Bus per als trallsts
  • Tiquets de vaixell
  • Entrades
  • Taxes d’estada a l’hotel
  • Assegurança

 

PREU PER PERSONA: 1290 EUROS + 90 DE TAXES D’AEROPÒRT

SUPL. HAB. INDIVIDUAL.- 485€

Assegurança: 40€

 

ENS ACOMPANYARÀ: GUIA ESPLAI

 

 

Informació addicional

Pes90 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “MALTA, PARADÍS EN MEITAT DEL MEDITERRANI (DEL 1 AL 7 DE JULIOL)”