TURQUIA GREGA… UN VIATGE DE MITES I LLEGENDES (del 6 al 15 de juny)

2.100,00  (+180,00 taxes d'aeroport)

Anem a Canadà!! El pais “perfecte” i ho recorrerem de Costa a Costa… des de l’Atlàntic fins al Pacífic.

Vos esperem!!

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

LA TURQUIA GREGA

06/06/2022 : VALÈNCIA – ISTANBUL – BURSA

Concentració a les 09:30 a l’aeroport de València per partir en vol de línia regular amb Turkish Airlines a Istanbul. Arribada i trasllat a Bursa. Sopar i allotjament.

07/06/2022 : BURSA – CANAKKALE

Al matí visita de la primera capital de l’Imperi Otomà, una de les ciutats més grans de Turquia, plena d’història  amb els seus antics carrers, cases i fonts termals. Encetem el recorregut pel Mausoleu Verd, d’estil genuïnament turc, que rep el seu nom per les rajoles de color blau verdós que recobreixen el seu interior. A continuació visitarem la Gran Mesquita (Ulu Cami), d’estil selyúcida, amb un oratori de 12 pilars que sostenen el pes de vint cúpules i el Koza Han (mercat de la seda), edifici del segle XIV que conserva les mateixes dependències i la tradicional manera de negociar entre productors i comerciants. DINAR i eixida cap a Canakkale, situada a les ribes de l’estret dels Dardanels i on va tenir el lloc la Batalla dels Dardanels a la península de Gal·lípoli el 1915 durant la Primera Guerra Mundial. Sopar i allotjament.

08/06/2022 : CANAKKALE – TROIA – PERGAMO – ESMIRNA

Al matí, eixida cap a Troia, només el seu nom evoca una sèrie de caràcters i llocs plens d’aventures, herois i destrucció de la mística ciutat. Va ser Schliemann allà per l’any 1872 que utilitzant com a guia el relat més antic de la Guerra de Troia, la Iliada d’homer, va demostrar que una mítica ciutat formava part d’una herència universal. Visita de les ruïnes i de cèlebre “Caballo” reconstruïda en fusta. Tornada a Canakkale. Prosseguim cap a Bergama, per visitar el que va ser Pèrgam, ciutat rival d’Alexandria al domini de les arts i les lletres ia la qual devem la invenció del pergamí. Visitarem el santuari consagrat a Esculapi, Déu de la Medicina. DINAR. Continuació cap a Esmirna, tercera ciutat més gran de Turquia. La ciutat Esmirna és a la capçalera d’un llarg i estret golf, solcat per vaixells i iots. Darrere de les passejades i avingudes de les palmeres que voregen la línia costanera, en terrasses horitzontals, s’enfila suaument pels vessants de les muntanyes circumdants. Sopar i allotjament.

09/06/2022 : ESMIRNA – EFES  – KUSADASI

Eixida cap a Efes, una de les ciutats més grandioses i més ben conservades de l’antiguitat i probablement el lloc arqueològic més important de Turquia. La visita comença a la part alta de ciutat, que agrupa el que van ser edificis administratius, l’Agora Superior, les ruïnes úniques de l’Odeó, per prosseguir pel carrer dels Curetes cap al Bari del Port; Temple d’Adriano, els famosos Banys Scholasticia; la Bibloteca de Celsus, fins a arribar al seu Teatre amb una capacitat per a 25.000 espectadors, utilitzat actualment per acollir les representacions teatrals i festivals. Visita del Museu Arqueològic. DINAR. Visitarem la casa de la Mare de Déu, lloc destacat de pelegrinatge. A la vesprada arribada a Kusadasi. Sopar i allotjament.

10/06/2022 : KUSADASI –  BODRUM

Dia complet de visita als turons grecs “Priene, Mileto i Didima”. Primera visita a Priene, antiga ciutat grega penjada a la muntanya on destaca el Teatre i el Temple d’Atenea. Continuació cap a Milet, una de les més florents ciutats d’Àsia menor a l’antiguitat, va ser visitada per Sant Pau en el seu tercer viatge. Enmig de la plana pantanosa s’alça avui el gran Teatre amb capacitat per a 25.000 espectadors i les seues Termes molt ben conservades. DINAR. Visita a Dídima, ciutat que deu el seu interès a les restes del temple gegantí d’Apolo, que abrigava un dels oracles més escoltats a l’antiguitat. Sopar i allotjament.

11/06/2022 : BODRUM

Visita de la ciutat de Bodrum. Ciutat costanera al sud-oest de Turquia que atrau molts turistes per la seva història, gastronomia, platges i també per la seva vida nocturna. Va ser bressol dels historiadors Herodoto i Artemisa, amb passat persa, va estar a mans d’Alejandro Magno fins a arribar a formar part de l’Imperior Otomano. La barreja de cultures i èpoques fa de la ciutat de Bodrum un enclavament únic. DINAR. Temps a Bodrum. Sopar i allotjament.

12/06/2022 : BODRUM – KOS

Trasllat al port per prendre ferri amb destinació Kos. Arribada visita de l’Illa de Kos de dia complet amb DINAR inclòs. L’illa de Kos està situada a l’Egeu Oriental molt propera a la costa de Turquia, només la separen 4 km de la ciutat turca de Bodrum. Forma part de l’arxipèlag del Dodecanès i és la tercera en grandària després de Rodas i Kárpathos. És l’illa d’Hipòcrates, considerat pare de la medicina. Visita de l’Asklepeion, temple dedicat al déu de la salut Asklepios i al mateix Hipòcrates, que incloïa un centre de curació, termes i una escola de medicina per formar futurs metges. Visita de la capital de l’illa, Kos, amb la seva imponent fortalesa, manada erigir al segle XV pels Cavallers de l’Ordre de Sant Joan de Rodes, situada a l’est del port, connectada amb la resta de la ciutat per un pont que creua l’Avinguda de les Palmeres. Allotjament.

13/06/2022 : KOS – RODES

Matí lliure per gaudir d´aquesta meravellosa illa. A l’hora prevista trasllat al port per agafar ferri amb destinació Rodes. Arribada, trasllat a l’hotel. Allotjament

14/06/2022 : RODES

Visita de la ciutat de Rodes. És la capital de la illa, construïda a l’extrem septentrional de la illa. La ciutat contemporània té caràcter cosmopolita, molts edificis moderns i hotels. La ciutat antiga va ser fundada l’any 408 a. sobre plànols d’hipòdams de milet. A banda i banda del carrer es troben els albergs de la set nacionalitats que componien l’ordre dels cavallers. Al final del carrer hi ha el palau dels Grans Maestres, on hi ha una rica col·lecció de mobles dels segles XVI i XVII i terres de mosaic de l’època Romana procedents de Kos. A l’Hospital dels Cavallers, que era un dels edificis més importants de la ciutat, es troba avui el Museu Arqueològic. Jora és al sud del Kolakio i dins de les seues muralles hi havia els habitatges, l’agora, la sinagoga dels jueus que hi vivien, esglésies ortodoxes i catòliques, edificis públics i casernes. DINAR. Sortint de la capital en direcció sud-oest a uns 8 km i després de pujar per una sinuosa carretera fins a l’altiplà de Filérimos a més de 300 m d’alçada es troba el poble de Ialyssos. Des d’aquí es poden admirar unes vistes meravelloses, així com l’interessant jaciment arqueològic de l’antiga acròpolis, el nom del qual en el passat era Trianda. De l’època medieval és el Monestir de Panagía Filérimos l’església del qual està construïda sobre un antic temple dedicat a Atenea i sobre unes catacumbes de l’època paleocristiana. Tornada a la tarda a l’hotel. Allotjament.

15/06/2022 : RODES – ATENES – VALÈNCIA

Anirem a visitar Lindos. Tot i ser un lloc famós que atrau nombrosos visitants al llarg de l’any, ha sabut conservar el seu caràcter de vila pesquera medieval. Els seus carrers empedrats, les cases emblanquinades amb sostres de teula vermella i el seu petit port anomenat Sant Pau en record de la primera parada que hi va fer l’apòstol en el seu viatge s’uneixen a un. envejable emplaçament al costat d’una bonica platja. I dominant-ho tot sobre un promontori abrupte hi ha l’antiga acròpolis on es conserven importants restes arqueològiques entre les quals destaca un temple consagrat a Atenea Lindia del segle IV aC. DINAR. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport de Rodas per agafar el vol d’Aegean Airlines, via Atenes, amb destinació València on arribaren ja de matinada.

 

PREU PER PERSONA: 2100 + 180 TAXES D’AEROPORT

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL: 690 EUROS

 

ENS ACOMPANYARÀ: ROSA SANCHEZ + GUIA LOCAL

 

INCLOU:

– Bitllet aeri, línia regular a classe turista, amb eixida des de Valencia.

– Allotjament hotels ***/**** , amb desdejuni.

– 7 dinars + 6 sopars

– Bus per al recorreguts i traslats

– Tiquets de vaixells

– Entrades

– Assegurança bàsica de viatge.

 

 

Informació addicional

Pes180 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “TURQUIA GREGA… UN VIATGE DE MITES I LLEGENDES (del 6 al 15 de juny)”