MERAVELLES DE LA COSTA ADRIATICA I LA REPÚBLICA DE SAN MARINO (del 27 de desembre al 2 de gener)

1.195,00  (+95,00 taxes d'aeroport)

 

             San Marino és un dels estats més antics i més menuts del món; una Serenissima Repubblica hàbilment sobreviscuda entre les ambicions de les senyories dels Malatesta de  Rímini i els Montefeltro, ducs d’Urbino. Crescuda al voltant de l’inaccessible cim del Tità, és un país de muntanyes de poca alçària, a dos passes del mar Adriàtic. Una geografia que s’estén entre llomes suaus i la costa plana, país de fronteres en la Itàlia central.  Palaus i fortaleses alberguen disputes medievals i amoroses com la tràgica història de Paolo Malatesta i Francesca de Rímini. El Renaixement també va nàixer ací.  Rímini es va reinventar de la mà del delirant cine de Fellini, i al s. XX es féu capital de la «riviera» adriàtica.  Amb l’excusa de Rossini, mestre d’òpera i bon gurmet, viurem la seua ciutat; cuina, melodies,places i carrers: és pot demanar més a Pesaro? I encara ens quedarà Fano, port de fortuna per als romans i seu del més antic dels carnavals.  Racons especials de la bota, per completar-ne el mapa.

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

Itinerari

Dijous, 27 desembre  SAN MARINO (Fiumicino-Sansepolcro-San Marino) 

A les 05:00 h concentració a l’aeroport de Manises i vol directe a Roma. Dinarem  a Sansepolcro, ciutat natal del pintor Piero Della Francesca. De vesprada, arribada a San Marino, capital de la república del seu nom. Primer contacte amb la ciutat. Allotjament 3 nits a San Marino.

 Divendres, 28 desembre  SAN MARINO

Passejarem la ciutat de San Marino amb més intensitat, que és patrimoni de l’UNESCO. Després anirem a San Leo, d’on provenen els Montefeltro, ducs d’Urbino.

Dissabte, 29 desembre RÍMINI

Dedicarem el dia a la ciutat de la infantesa de Fellini, el mític cineasta barroc i delirant, què és també l’escenari tràgic de Francesca de  Rímini, casada amb un Malatesta. Visitarem entre motles altres coses el  Tempio malatestiano, una joia del Renaixement més primerenc.

Diumenge, 30 desembre  URBINO – PESARO

La ciutat ideal dels ducs d’Urbino, coronada amb el magnífic Palazzo Ducale i l’excel·lent pinacoteca que conté, seran la nostra destinació. Sopar i Allotjament 3 nits a Pesaro.

Dilluns, 31 gener  PESARO

De matí visitarem la impressionant fortalesa medieval de Gradara.  Després tranquil·lament,  i seguint les melodies del compositor d’òpera Rossini, recorrerem  els carrers i places de Pesaro mentre arriba la festa de Cap d’any. Sopar especiald e cap d’any inclós. Allotjament.

Dimarts, 1 gener  FANO – ANCONA

Amb tot el temps món ens alçarem, i anirem cap a Fano, on ens espera una bonica ciutat rodejada de colines.  Després de fer-hi una volteta, aniren a Ancona, capital de Les Marques on visitarem la catedral de San Ciriaco, la Fontana del Calamo i la resta de monuments més importants. Tornada a Pesaro, sopar i allotjament.

Dimecres, 2 gener  PESARO-ROMA-VALÈNCIA

A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport de Fiumicino i vol directe de tornada a València (arribada prevista per al mig dia aprox) on arribarem sobre les 17:00 hores.

 

Ens acompanyarà: Pau Marqués + Judith Coronado.

 

INCLOU.-

Vols directes València-Roma-València

Bus per a tot el recorregut

Hotels *** céntric en San Marino i **** en Pesaro

Mitja pensió (sopar de cap d’any inclòs)

Assegurança de viatge

 

 

 

Informació addicional

Pes95 kg
Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “MERAVELLES DE LA COSTA ADRIATICA I LA REPÚBLICA DE SAN MARINO (del 27 de desembre al 2 de gener)”