JORDANIA EN CAP D’ANY, PETRA I MOLT MÉS (del 28 DESEMBRE al 4 GENER)

1.495,00  (+350,00 taxes d'aeroport)

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

CAP D’ANY A JORDANIA, PETRA I MOLT MÉS

 

28 DESEMBRE VALÈNCIA – ISTANBUL – AMMAN

Eixida en vol regular amb destinació Amman . Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

29 DESEMBRE  AMMAN – CASTELLS DEL DESERT – MAR MORT – AMMAN

Desdejuni i eixida cap a l’est de la ciutat, per a visitar alguns dels més representatius castells del desert:”Qsar Amra”, el més cèlebre dels castells del desert. Va ser construït a principis de segle VIII, en algun moment entre 723 i 743, per Walid Ibn Yazid, el futur califa omeia Walid II, en l’època d’expansió de la dominació islàmica en aquesta regió. Esmorzar en restaurant local. A continuació, visita de la Mar Morta. Possibilitat de bany. Retorn a Amman. Sopar i allotjament.

 

30 DESEMBRE  AMMAN – WADI RUM

Desdejuni a l’hotel. Al matí farem un recorregut panoràmic per Amman, visitant la Ciu-dadela, el teatre romà, l’antic soc, la part antiga i nova d’Amman. En finalitzar, eixida cap a Wadi Rum, el desert de Lawrence d’Aràbia. Excursió pel desert en vehicles 4×4 conduïts pels beduïns, ens endinsarem en les arenes rosades, que posseeixen un encant especial proporcionat pels massissos granítics que la naturalesa ha modelat amb formes capritxoses. Sopar i allotjament en el campament.

 

31 DESEMBRE  WADI RUM / XICOTETA PETRA / PETRA

Desdejuni. Eixida cap a Petra, passant per “Little Petra”, a tan sols 15 km. al nord de Petra. Un congost de tot just 2 m. d’ample amb la seua arquitectura típica Nabatea fa que aquesta visita siga única i incomparable. Va ser habitada pels Nabateos i té moltes tombes, recipients d’aigua i llits, té un camí xicotet que porta a alguna de l’àrea interior, Siq Al Bared, l’escala d’aquesta àrea i el fet que és la continuació de Petra, li va donar el nom de la Xicoteta Petra. Arribada a Petra. Sopar especial cap d’any. Allotjament.

 

01 GENER PETRA

Desdejuni. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels Nabateos. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits en la roca pels Nabateos. El Tresor, famós i internacionalment conegut monument portat al cinema en una de les pel·lícules d’Indiana Jones, les Tombes de Colors, les Tombes Reals, el Monestir, etc. Petra és un d’aqueixos llocs del món en el qual almenys cal anar una vegada en la vida. En finalitzar la visita, ja a la vesprada, retorn a l’hotel. Sopar i Allotjament.

 

02 GENER  PETRA – SHOBAK – MUNTANYA NEBO – MADABA – AMMAN

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap al castell de Shobak, record solitari de l’antiga glòria dels Croats, construït l’any 1115 pel rei Balduino, va ser construït com a defensa del camí entre Damasc i Egipte. El Castell està situat a menys d’una hora al nord de Petra. Denominat en alguna ocasió com “Mont Real” o “Mons Regalis”, està enclavat en el vessant d’una muntanya, sobre una àmplia zona d’arbres fruiters. Continuem cap a la Muntanya Nebo, el punt més alt de la serralada de Moabite, que ofereix una vista extraordinària de la Vall del Jordán. Aquest lloc és important perquè va ser l’últim lloc visitat per Moisés i des d’on el profeta va albirar la terra promesa, a la qual mai arribaria. Continuació cap a Madaba, llar d’alguns dels millors mosaics bizantins del món. Veurem el mapa de Jerusalem en mosaic del segle VI, possiblement el mapa més antic de la Ciutat Santa que existeix. Posteriorment, arribeu a Amman. Sopar. Allotjament

 

03 GENER AMMAN – JERASH – AJLOUN – AMMAN

Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat d’Amman. Les seves avingudes més importants, la Ciutadella, el centre urbà i el Teatre Romà. Sortida cap a la ciutat de Jerash, una de les ciutats de Decàpolis. Jerash es troba al nord d’Amman, aproximadament a 45 km ia una hora de distància per carretera. Durant l´excursió, visitarem l´Arc de Triomf, la Plaça Ovalada, el Cardo, la Columnata, el Temple d´Afrodita i finalitzant, el Teatre Romà, amb una meravellosa acústica. Després visitarem el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda el 1185 i reconstruït més tard al segle XIII, pels Mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels Creuats, situat a dalt de tot de la muntanya i des del qual es contempla una Bella vista. En finalitzar la visita, tornada a Amman. Sopar i allotjament.

04 GENER AMMAN – ISTANBUL – VALÈNCIA

A primera hora trasllat a l’aeroport d’Amman per a eixir en vol de tornada a València.

 

PREU PER PERSONA.- 1495€ + 350€  de taxes d’aeroport

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 360 €

 

ENS ACOMPANYARÀ: QUICO FERNANDEZ + GUIA LOCAL

 

EL PREU INCLOU:

 

-Billet aeri de línia regular de TK amb eixida des de València

-7 nits d’allotjament en Mitja Pensió.

-Trasllats i visites en privat, amb bus amb AC .

-1 botella d’aigua per pax/dia durant les visites.

-Guia local acompanyant de parla castellana a Jordània

-Entrades als llocs esmentats en el problema

-Passeig en 4 x 4 durant dues hores en el desert de *Wadi *Rum

-Maleters en hotels

-Segur bàsic de viatge

-Documentació de viatge

 

 

Informació addicional

Pes350 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “JORDANIA EN CAP D’ANY, PETRA I MOLT MÉS (del 28 DESEMBRE al 4 GENER)”