Jesus Pobre (18 de Maig)

49,00

Jesús Pobre és una entitat local menos del municipi valencià de Dénia (Marina Alta). Es troba a 110 m d’altura al vessant sud del Montgó, a 8 km de Xàbia i a 10 de Dénia. El poble més pròxim és Gata de Gorgos a 2 km. Actualment té uns 894 habitants.

Categoria:

Descripció

JESUS POBRE

DISSABTE 18 de MAIG – ruta de senderisme interpretatiu amb Maria Roselló (Endèmica Natura) per Jesús Pobre amb visita a arbres monumentals (9 km sense desnivells)

Eixirem del punt habitual, al carrer guillem de castro, a les 8:00 i ens desplaçarem cap a Gandia per arreplegar a la resta del grup a la parada d’autobusos a les 9:00h.

 

Descobrim un poble molt especial de la comarca, on les tradicions están a l’ordre del dia i el veïnat local i estranger s’ha preocupat per mantindre les arrels.

Començarem per visitar el Riurau del Senyoret i descobrirem la recent història del Mercat del Riurau, visitarem un racó preciós del poble on podrem comprovar un miracle botànic, i tot seguit emprendrem el nostre camí fins a l’Olivera mil·lenària als peus del Montgó.  Visitarem la Bassa de la Rana, on viu un eucaliptus també declarat arbre monumental, i descobrirem l’ origen del topònim rana. Seguirem la ruta creuant caminals i seguint senders entre camps de cultiu fins tornar al poble. (dificultat baixa · 9 km sense desnivells)

En acabar DINAR opcional i per la vesprada visita al Jardí de l’Albarda.

 

L’excursió inclou: degustació de panses pròpies i raïmet de pastor del Riurau de la Seniola.

A l’excursió es recomanda dur: esmorzar i mínim 1 litre d’aigua, barret, calçat de muntanya. 

 

DINAR OPCIONAL: 20€*

En cas de voler el dinar s’ha d’avisar en antelació, el dinar no està inclós.

 

 ENS ACOMPANYA: MARIA ROSELLO I ELISA BELMAR

Informació addicional

Pes20 kg

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Jesus Pobre (18 de Maig)”