JAPO, GAUDIR DEL HANAMI AL PAIS DE L’HARMONIA ( DEL 30 DE MARÇ AL 11 D’ABRIL)

3.995,00  (+750,00 taxes d'aeroport)

De finals de març a principis d’abril, els cirerers floreixen per tot Japó. A aquest període se l’anomena Hanami. Per als samurai, era el seu ideal: els guerrers esperaven morir mentre mantenien el seu esplendor, en la batalla, i no envellir, igual que la flor del cirerer (“sakura”, en japonès) cau de l’arbre abans de marcir, empesa pel vent. A més, hi ha una llegenda que explica que en un principi, les “sakures” només eren blanques. Però el “seppuku” (suïcidi ritual per evitar la deshonra) que un samurai o un membre de la seva família cometia, solia realitzar-se davant d’un cirerer. Per això, segons la història, les flors del cirerer van començar a tornar-rosades, a causa de la sang que absorbia l’arbre.

La cultura mil·lenària d’aquest país de l’harmonia, el gust pels petits detalls i el bon tracte, faran d’aquest viatge una experiència inoblidable. CM&JR

Neteja

Descripció

ITINERARI.-

30 de Març: València / Istanbul / Osaka
Eixida del vol des de València amb destinació Istanbul, arribada i connexió amb vol a Osaka. Nit a bord.

31 de Març: Osaka
Arribada a l’aeroport d’Osaka. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

01 d’Abril: Osaka / Kyoto
Desdejuni i reunió en el lobby i començament de la visita del Castell d’Osaka, el Mercat “Kuromon” i el Barri Dotombori. Després de la visita, trasllat a l’hotel de Kyoto i resta del dia lliure fins al sopar que eixirem a sopar a un restaurant local. Allotjament.

02 d’Abril: Kyoto
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i comença la visita de l’antiga capital Kyoto en autocar privat amb guia de parla espanyola per a conéixer: el Castell de Nijo, el Santuari Shintoísta de Heian i el Barri Gion. Dinar en un restaurant. Després de la visita, retorn a l’hotel i vesprada lliure per a les seues activitats personals. Allotjament.

03 d’Abril: Kyoto / Fushimi Inari / Nara / Kyoto
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby amb el guia de parla espanyola i trasllat a Nara en autocar privat per a conéixer el parc dels cérvols sagrats i Temple Todaiji amb la seua enorme figura de Buda. Després de la visita, trasllat a Fushimi per a visitar el Santuari Xintoista Fushimi. Dinar en un restaurant. Després de la visita, retorn a Kyoto i Allotjament.

04 d’Abril: Kyoto / Nagoya
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i comença la visita de Kyoto en autocar privat amb guia de parla espanyola per a conéixer: el Temple *Kinkakuji (Pavelló Daurat), el Temple *Tenryuji i el Bosc de Bambú de Arashiyama. Dinar en un restaurant. Després de dinar, trasllat a l’estació de Kyoto i eixida de Kyoto cap a Nagoya amb tren bala de JR “Nozomi” 32 amb guia. Arribada a l’estació de Nagoya i trasllat a l’hotel en autocar privat. Arribada i Allotjament.

*** Les seues maletes es traslladaran directament a l’hotel a Tòquio. Per favor preparen equipatge de mà per a 3 nits sense maletes en Nagoya, Takayama i Kanazawa.***

05 d’Abril: Nagoya / Tsumago / Takayama
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i trasllat a Tsumago, un poble de posta en l’antiga carretera Nakasendo, en autocar privat a Tsumago. Arribada a Tsumago i visita del “Waki Honjin” (Antiga
Hospedería dels Samurais). Dinar en un restaurant. Eixida de Tsumago cap a Takayama per carretera. Arribada a Takayama i començament de la visita de la ciutat on coneixerem el carrer de Kami-sannomachi. Després de la visita, trasllat a l’hotel, Sopar i Allotjament.

** El recorregut en autocar serà 2 hores al matí (de Nagoya a Tsumago) i 3 hores a la vesprada (de Tsumago de Takayama**

06 d’Abril: Takayama / Shirakawago / Kanazawa
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i començament de la visita de Takayama a peu amb guia de parla espanyola per a conéixer el Mercat local riu Miyagawa i l’oficina antiga del govern Jinya( Eixida cap a Shirakawago en autocar privat amb guia, arribada i Dinar. Després del dinar, començament de la visita del poble (declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO) amb guia per a conéixer les seues cases tradicionals de “Gassho-zukuri”. Després de la visita, eixida cap a Kanazawa en autocar privat amb guia. Arribada i Allotjament.

07 d’Abril: Kanazawa / Tòquio
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i començament de la visita de Kanazawa en autocar privat amb guia de parla espanyola per a visitar; el Barri Higashi Chayagai, el Jardí Kenrokuen i el Mercat de Oumicho. Dinar en restaurant. Eixida de Kanazawa cap a Tòquio amb tren bala (shinkansen) “Hakutaka 568” sense guia. Arribada a Tòquio, recepció per l’assistent i trasllat cap a l’hotel i Allotjament.

08 d’Abril: Tòquio
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i començament de la visita de Tòquio en autocar privat amb guia de parla espanyola per a conéixer: el Barri de *Shibuya, el Santuari *Shintoísta de *Meiji, el Barri de Harajuku, l’Avinguda Omotesando, el Temple Asakusa Kannon amb la seua arcada comercial de Nakamise. Dinar en restaurant. Després de la visita, retorn a l’hotel i Allotjament.

09 d’Abril: Tòquio, visita a Nikko
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i comença l’excursió a Nikko en autocar privat amb guia; encetem  la visita de la ciutat per a visitar el Santuari Shintoísta de Toshogu. Dinar en restaurant. A la vesprada continuarem la visita per a conéixer: el Llac Chuzenji i la Cascada de Kegon amb el seu ascensor. Després de la visita, eixida cap a Tòquio per carretera. Arribada i Allotjament.

10 d’Abril: Tòquio / Istanbul
Desdejuni a l’hotel i temps lliure fins a l’hora indicada trasllat a l’aeroport internacional de Haneda per a prendre el vol de retorn a Istanbul. Nit a bord.
**el *check-out 11 a 12**

11 d’Abril: Istanbul / València
Arribada a Istanbul i connexió amb València. Arribada i Fi dels nostres serveis.

 

Preu per persona 3995 euros en habitació doble Taxes 750 euros per persona

Suplement d’habitació individual: 590€

Assegurança opcional: 90€ 

 

ENS ACOMPANYARÀ: GUIA ESPLAI + guia local.

INCLOU

 • Serveis inclosos:
  • Vols en línia regular, classe turista amb Turkish Airlines
  • Allotjament en hotels ****
  • Menjars indicats en l’itinerari, 7 Dinars i 2 sopars.
  • Trasllats i visites en autocar privat amb guia/assistent de parla espanyola segons l’itinerari.
  • Tren: Seients reservats en classe turista de tren bela de JR (Kyoto/Nagoya i Kanazawa/Tòquio).
  • Guia durant tot el circuit.
  • Trasllat d’equipatge: 1 maleta de grandària normal (fins a 20 kg) per persona inclosa. (Kyoto/Tòquio)
  • Impostos necessaris, peatge d’autopistes, aparcaments i propines a xoferes estan inclosos.
  • Travelhelp 24 hrs.
  • Assegurança de viatge

Informació addicional

Pes750 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “JAPO, GAUDIR DEL HANAMI AL PAIS DE L’HARMONIA ( DEL 30 DE MARÇ AL 11 D’ABRIL)”