ISTANBUL, LA CRUILLA D’EUROPA I ASIA (DEL 16 AL 21 DE MARÇ)

790,00  (+160,00 taxes d'aeroport)

Istanbul una ciutat fascinant fundada per Constantí com a capital del imperi romà d’Orient. Una inmensa ciutat plena de tresors de l’humanitat com Santa Sofia, la Gran Cisterna, La Torre Galata i joies de l’arquitectura otomana com la Mesquita Blava, el Palau de Topkapi. Els seus carrers animats i plens de vida, el gran Bazar, el Bazar de les especies. Navegarem pel Bosfor i el Corn d’or, gaudint de la posta de sol, disfrutarem de la gastronomia i de la hospitalitat de la seua gent.

 

Neteja
SKU: 0-3-1 Categoria:

Descripció

FALLES 2022 A ISTANBUL 

ITINERARI


 

16 març. VALÈNCIA – ISTANBUL

Eixida des de l’aeroport de València amb la companyia  Turkish amb destinació Istanbul. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

17 març. ISTANBUL. Tour de dia complet amb esmorzar

Desdejuni. Eixida de l’hotel per a realitzar una visita panoràmica de la ciutat, passant pels barris importants de la part històrica i de la part moderna, incloent un passeig pel carrer per als vianants de  Istiklal. Eixida al barri  Sultanahmet. Esmorzar. Visitarem l’Hipòdrom Romà, la Mesquita Blava, única entre totes les mesquites otomanes per tindre 6 minarets, l’esplèndida basílica de Santa Sofía del segle VI i la Cisterna. Retorn a l’hotel i allotjament B/B.

 

18 març. ISTANBUL. Tour de dia complet amb esmorzar

Desdejuni. Eixida de l’hotel cap a la part asiàtica de la ciutat. Visita del Palau de Beylerbeyi, el qual va ser usat com a residència d’estiu dels sultans i com a casa d’hostes per a dignataris estrangers. Continuarem pel barri  Üsküdar per a caminar a la riba del Bòsfor i traure fotos. Retorn a la part europea de la ciutat. Esmorzar. Continuació cap a la Mesquita de  Suleiman ( Soliman) o Mesquita de  Süleymaniye és una mesquita imperial otomana situada en el tercer pujol d’Istanbul. És la més gran de la ciutat i té una  magínifica vista panoràmica a la Banya d’Or. Va ser  construída per encàrrec del Sultà  Suleiman El Magnífic, anomenat d’aquesta manera a causa de la profunda reforma que va introduir en el sistema legal otomà, entre els anys 1550-1557. El projecte va estar a càrrec de  Sinan, l’arquitecte otomà més famós. Visita al Barri  Eyup, on es troba el santuari musulmà més venerat, després de la Meca i Jerusalem és el tercer lloc sagrat de peregrinació del món islàmic. Pujada al pujol del barri, per damunt del cementeri on està el famós café Pierre  Loti. El café té una vista estupenda de la Banya d’Or. Retorn a l’hotel i allotjament B/B.

 

19 març. ISTANBUL. Tour de dia complet amb esmorzar

Desdejuni. Eixida de l’hotel per a visitar el Basar Egipci, un mercat replet d’espècies i a continuació, recorregut amb vaixell pel Bòsfor, l’estret que separa Europa d’Àsia, on podrem gaudir de la gran bellesa dels boscos d’Istanbul, dels seus palaus i dels  yalis, palauets de fusta construïts en totes dues ribes. Esmorzar. A la vesprada visita del Palau de  Topkapi, residència dels sultans de l’imperi otomà, famós per la seua excel·lent col·lecció de joies i porcellanes. A continuació, temps lliure en el Gran Basar (tancat els diumenges i festes religioses), edifici que alberga més de 4000 botigues en el seu interior. Retorn a l’hotel i allotjament B/B.

 

20 març. ISTANBUL. Tour de mig dia amb esmorzar

Desdejuni. Eixida de l’hotel el palau  Dolmabahçe (sense  herem),  construído a mitjan segle XIX a la vora del Bòsfor, va ser la residència dels últims sultans Otomans. En aquest palau va morir el 10 de novembre de 1938,  Mustafa  Kemal Atatürk, fundador de la República Turca. Continuació al barri de  Karaköy on prendrem el tramvia del segle XIX per a arribar al barri  Tunel. Després prosseguim caminant fins al barri de Gàlata, on pujarem a la Torre per a gaudir d’una vista panoràmica de tota la ciutat. Esmorzar. A finalitzar, s’ofereix la possibilitat de quedar-se en el barri o els que preferisquen poden tornar a l’hotel. Resta de la vesprada lliure. Allotjament B/B.

 

21 març. ISTANBUL – VALÈNCIA

Desdejuni. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de retorn a València.

 

PREU PER PERSONA.- 790 EUROS  + 160 de taxes d’aeroport

 SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 190 euros 

 Ens acompanyarà: ROBERTO PALOMARES + GUIA LOCAL 

 

INCLOU:

  • Vols València – Istanbul – València
  • Hotel **** superior, a la zona del Gran Basar
  • MP (1 sopar + 4 dinars)
  • Autobús privat per a tot el recorregut
  • Entrades citades a l’itinerari
  • Vaixell per Bòsfor
  • Assegurança de viatge

 

 

 

 

 

Informació addicional

Pes160 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ISTANBUL, LA CRUILLA D’EUROPA I ASIA (DEL 16 AL 21 DE MARÇ)”