VIATGE A ISTANBUL EN FALLES (del 14 al 19 de març)

980,00  (+190,00 taxes d'aeroport)

Estambul una ciutat fascinant fundada per Constantí com a capital del imperi romà d’Orient. Una inmensa ciutat plena de tresors de l’humanitat com Santa Sofia, la Gran Cisterna, La Torre Galata i joies de l’arquitectura otomana com la Mesquita Blava, el Palau de Topkapi. Els seus carrers animats i plens de vida, el gran Bazar, el Bazar de les especies. Navegarem pel Bosfor i el Corn d’or, gaudint de la posta de sol, disfrutarem de la gastronomia i de la hospitalitat de la seua gent.

SKU: 0-3-1 Categoria:

Descripció

FALLES A ISTANBUL;  la cruilla d’Europa i Asia.  14 al 19  de Març

 

ITINERARI

14 MARÇ: VALÈNCIA – ISTANBUL
Presentació a l’aeroport a les 10:00 del matí, arribada a Istanbul, allotjament a l’hotel i sopar.

15 MARÇ: SULTANAHMET – SANTA SOFIA – GRAN BASAR
Eixida a l’hotel per a realitzar una visita panoràmica de la ciutat, passant pels barris més importants de la part histórica i per la part moderna de la ciutat, incloent-hi una passejada pel carrer peatonal Istiklal. Dianr a un restaurant local. A la vesprada visitarem el barri Sultanahmet amb la plaça del Hipodrom Romà, la Mesquita Blava, única entre totes les mesquites otomanes per tindre 6 minarets i l’esplèndida basílica de Santa Sofia del segle VI. A continuació temps lliure pel Gran Basar, un edifici que alberga més de 4000 tendes al seu interior. Tornada a l’hotel.

16MARÇ : BASAR EGIPCI –CREUER PEL BÒSFOR – PALAU TOPKAPI
Eixida de l’hotel per a visitar el Basar Egipci (mercat de les espècies) a continuació farem un creuer privat pel Bósfor, l’estret que separa Europa d’Àsia, on podrem gaudir de la gran bellesa dels boscos d’Istanbul, dels seus palaus i dels yali, palauets de fusta construïts a ambdues riberes. Dinar a un restaurant local. A la vesprada visitarem el Palau de Topkapi residència dels sultans de l’imperi otomà, famós per la seua excel·lent col·lecció de joies i porcelanes. Tornada a l’hotel

 

17 MARÇ: ÜSKÜDAR – EYUP
Eixida de l’hotel cap a la part asiàtica de la ciutat: Visita del Palau de Beylerbeyi que fou utilitzada com a residència dels sultans com a casa d’hostes per a dignataris estrangers. Continuarem al barri Üsküdar per passejar a la ribera del Bosforo. Dinar en un restaurant local. A continuació ens dirigirem al museu Kariye (ex església de San Salvador de Chora) que conserva els mosaics i frescs del renaixement Bizantí, Visita al Barri Eyup, el qual és el santuari musulmà més venerat d’Istanbul, després de la Meca i Jerusalem és el tercer lloc sagrat de peregrinació del món islàmic, visitarem el famós cafè Pierre Loti, que té unes vistes fantàstiques del Corn d’Or. Tornada a l’hotel.

18 MARÇ: TORRE GALATA I LA GRAN CISTERNA

Pujarem a un del millors llocs on veure la ciutat d’Istanbul, la Torre Galata, al matèix temps que uns del simbols de la ciutati. Visitarem la Cisterna de Yeberetan, coneguda com la Gran Cistèrna. Tindrem la vesprada lliure per acabar de conèixer la ciutat.

 

19 MARÇ:  ISTAMBUL – VALÈNCIA

Desdejuni  a l’hotel.  Breu temps lliure per a les darreres compres i  trasllat a l’aeroport. Tornada a València.

 

PREU PER PERSONA: 980€ + 190€ TAXES AEROPORT

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL 190 €

 

ENS ACOMPANYARÀ: GUIA ESPLAI + GUIA LOCAL

 

INCLOU.-

  • Vols directes València – Istanbul – València
  • Hotel **** superior, a la zona del Gran Basar
  • MP ( 1 sopar + 4 dinars)
  • Autobús privat per a tot el recorregut
  • Entrades citades a l’itinerari
  • Vaixell pel  Bòsfor
  • Assegurança de viatge

 

 

 

 

 

 

Informació addicional

Pes190 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “VIATGE A ISTANBUL EN FALLES (del 14 al 19 de març)”