INDIA DEL SUR, L’INDIA ANCESTRAL ( del 13 AL 26 FEBRER)

2.690,00  (+480,00 taxes d'aeroport)

SKU: N/A Categoria:

Descripció

 LA INDIA DEL SUR, L’INDIA ANCESTRAL

ITINERARI

Dia 13 DE FEBRER:  VALÈNCIA – FRANKFURT – BOMBAI

Presentació en l’aeroport de València a les 04:00 del matí per a eixir en vol a BOMBAI, via Frankfurt.
 

Dia 14 DE FEBRER – BOMBAI

Arribada a  l’aeroport i trasllat a l’hotel (les habitacions es reserven des de la nit anterior per a la seua ocupació immediata). Desdejuni a l’hotel. Més tard, mig dia de visita turística de Bombai, inclòs el Museu del Príncep de Gal·les, la Porta de l’Índia, el Jardí Penjant i el Museu Gandhi. Dinar i sopar a l’hotel. Allotjament.

Dia 15 FEBRER: BOMBAI – CHENNAI

Desdejuni a l’hotel. A temps, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de connexió amb destinació a Chennai. A la seua arribada Check-in a l’hotel. Dinar. Més tard visita panoràmica de Chennai: el Fort de Sant Jorge, la Basílica de Sant Tomàs en Milapore i el Temple Kapaleeshwarar, dedicat a Shiva.
Sopar a l’hotel i allotjament.

Dia 16 FEBRER: CHENNAI – MAHABALIPURAM

Desdejuni a l’hotel. Continuació per carretera fins a Mahabalipuram, la ciutat de les Set Pagodes. Dinar. Visita al grup dels Cinc Rathas. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 17 FEBRER: MAHABALIPURAM – KANCHIPURAM – MAHABALIPURAM

Després del desdejuni, eixida per carretera cap a Kanchipuram, “Ciutat dels 1000 temples”; és una de les set ciutats santes de l’Índia. Situada a 71 Km. de Chennai i 74 km de Mahabalipuram, va ser capital del florent regne Pallava i més tard va conservar sota el domini Chola la seua hegemonia espiritual. L’interés de Kanchipuram (Kanchi) no es limita només als seus temples; en esta ciutat s’elaboren de manera artesanal les magnifiques sedes amb què es confeccionen els saris més exclusius de tota l’Índia. Entre els seus temples destaquen el Kailasanatha, el Sri Kanakshi i el Varadarajaswam. Continuació a Mahabalipuram (Mamallapuram) la “Ciutat de les set Pagodes” és un poble de la costa de Coromandel, situat a 60 Km. al sud de Chennai. Els seus bells monuments (va ser declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO en 1984) i la tranquil·litat dels seus espais naturals han fet d’este poblet una important meta turística. Dinar. Visitarem els seus Temples rupestres són grutes esculpides en els massissos de granit que voregen un bosc baix situat a l’oest de la ciutat. Els seus magnifiques escultures són testimoniatge de la maduresa de les arts plàstiques en l’època de la sobirania pallava. L’obra mestra d’estos temples rupestres -i una de les més rellevants de l’art indi de tots els temps- és el baix relleu on es representa el descens del Ganga (el riu Ganges), també dit “la penitència de Arjuna”. Visita del Temple de la Riba, un dels més antics del sud de l’Índia.
Sopar i allotjament a l’hotel

Dia 18 FEBRER: MAHABALIPURAM – DARASURAM – KUMBAKONAM 

Desdejuni. Eixim cap a Darasuram. Arribada i visita del Temple del Temple de Airavateshwara, del s. XII, amb notables escultures. Dinar en restaurant local. Eixida a Kumbakonam i visita del conjunt de temples, ciutat de temples i cèlebre com a punt de peregrinació a la cisterna de Mahamakan, que cada 12 anys congrega a molts fidels. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 19 FEBRER: KUMBAKONAM – TANJOR – TRICHY – SRIRANGAM – MADURAI

Desdejuni. Al matí, visita del Temple de Brihadeshwara, construït a mode de fortalesa, que es creix amb una altura de 58 m. i coronat amb una cúpula monolítica de 80 tones. Continuació a Trichy, situada a la vora del riu Cauvery, és la quarta ciutat més gran de Tàmil Nadu. Visitarem el temple de Sriragam. Dinar en el restaurant i continuació cap a Madurai. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 20 FEBRER: MADURAI

Desdejuni. Visita del Temple de Meenakshi, Meenakshi Mandir, temple dedicat a la figura protectora de Meenakshi i al seu espòs Sundareshvara (Shiva en l’encarnació del bell senyor), s’alça en el cor de Madurai i constituïx una de les majors obres d’arquitectura religiosa de l’Índia i el cim evolutiu de l’arquitectura drávida, els inicis de la qual es remunten als austers santuaris rupestres de l’època pallava. En l’estil arquitectònic del temple es fa patent el gust per l’ornamentació barroca. Criden poderosament l’atenció els gopura (dotze en total, quatre assenyalant els punts cardinals i huit, de menors dimensions, entorn del santuari), literalment coberts de figures pintades de cridaners colors, una exhaustiva representació del panteó hinduista. El gopura més alt té 50mts, i es calcula que està decorat amb 1.500 escultures policromades. En el seu interior hi ha una escala estreta que puja fins a l’últim dels seus nou pisos, des del qual es contempla una magnifica vista del conjunt del temple. Dinar. A la nit, assistirem a la cerimònia del tancament de portes del Temple, una experiència difícil d’oblidar. Sopar i allotjament.

Dia  21 FEBRER: MADURAI – PERIYAR 

Desdejuni al matí, més tard ens dirigirem a Periyar, una de les reserves naturals més belles de l’Índia. Dinar a l’hotel. A la vesprada, munta en elefant per un jardí privat. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 22 FEBRER: PERIYAR – KUMARAKOM 

Desdejuni. Al matí, viatge a Kumarakom, situat a la regió dels “Backwaters”, laberints de canals estrets, amples rius i llacs, al llarg dels quals es desenvolupa la vida de les gents que allí habiten. Dinar a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 23 FEBRER: KUMARAKOM – ALLEPEY – COCHIN

Desdejuni. Al matí, realitzarem un creuer pels “Backwaters”, enmig d’un ambient paradisíac animat pels xicotets vaixells dels pescadors. Dinar. Arribada a Allepey i continuació per carretera a Kochi (Cochin), ciutat portuària, situada en la costa de la mar d’Oman. És el major nucli industrial i comercial de Kerala i, després de Mumbai, el segon port de la costa occidental índia. La ciutat es dividix en dos zones perfectament diferenciades: Ernakulam a l’est, en terra ferma, on s’agrupa la indústria i els centres comercials, i Kochi, la ciutat històrica, construïda sobre un promontori de la mar d’Oman i unes quantes illes. La prosperitat de les seues relacions comercials va fer que des d’antic se la coneguera com “la reina de la mar d’Oman”. A més de ser el centre econòmic de Kerala, constituïx la seua major atracció des del punt de vista monumental i artístic. Conserva nombrosos vestigis del seu passat de ciutat cosmopolita. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 24 FEBRER: COCHIN 

Desdejuni. Al matí, visita de Cochin. Inclou Església de San Francisco, Palacio Holandés. La Sinagoga jueva de Mattancherry (tancat els dilluns i els dissabtes) situada en la part antiga de la ciutat “Fort Cochin” amb el seu carrerons estrets i cases molt ben conservades de l’època colonial portuguesa i holandesa. Dinar. Acabarem veient les famoses xarxes de pescar tipus xinés. A la nit, assistirem a un espectacle de danses Khatakali. Sopar i allotjament.

Dia 25 FEBRER: COCHIN – BANGALORE

Després del desdejuni, a l’hora acordada trasllat a l’aeroport per a prendre el vol a Bangalore, capital de l’estat de Karnataka. Arribada i check-in a l’hotel. Dinar. Visita a Bangalore, incloent-hi el Temple del Bou, el Jardí Botànic i el Temple de Iskon. Sopar a l’hotel.

Dia 26 FEBER: BANGALORE – MUNICH – VALÈNCIA

Eixida de matinada en vol amb destinació Munic. Arribada i connexió amb el vol a València.

 

PREU PER PERSONA: 2690€ + 480€ de taxes aeroport

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL: 695€

PREU INSCRIPCIÓ: 50 EUR

ENS ACOMPAYARÀ: PACO BAIXAULI + Guia local.

 

Serveis Inclosos:

 • Vols amb Lufthansa DES DE VALENCIA
 • Allotjament 8 nits en hotels ****.
 • Transport en bus privat de luxe climatitzat
 • Pensió completa segons programa
 • Visites segons programa.
 • Entrades descritesal programa
 • Guia local de parla hispana durant tot el recorregut
 • Assegurança bàsica de viatge.

 

Serveis no inclosos:

 • Propines.
 • Visat ONLINE – 30 dòlars
 • Qualsevol altre servei no especificat com a inclòs.

Informació addicional

Pes480 kg
Tipus habitació

doble amb asegurança, individual amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “INDIA DEL SUR, L’INDIA ANCESTRAL ( del 13 AL 26 FEBRER)”