GALIZA MONUMENTAL (del 9 al 16 agost)

995,00  (+70,00 taxes d'aeroport)

GALIZA MONUMENTAL

Galiza, un territori ple d’història i singularitats. Esglésies, monestirs, casalots, palaus, castells i una natura fèrtil, uns paisatges dolços i agrests, prats, boscos, penya-segats, platges. Pàtria de Castelao, Cunqueiro, Rosalia, Emilia Pardo Bazán, Cela. Un viatge que ens permetrà conéixer part del seu territori acostant-nos a ciutats i pobles, indrets, platges, paisatges… Un recorregut tranquil que ens portarà a disfrutar dels miradors de A Coruña, el conjunt monumental de Betanzos i els jardins del pazo de Mariñan, les muralles romanes de Lugo, la monumental Mondoñedo, el monestir de San Salvador de Lourenza i la increïble platja de As Catedrais. També Santiago amb el restaurat Pòrtic de la Glòria i els seu monumental centre històric, el Pazo d’Oca i els seus romàntics jardins. Passetjarem per les ries baixes des de Tuy amb la seua catedral, Ribadavia, el castro de Santa Trega i el magnífic Parador de Baiona. Ens sorprendrà la catedral d’Ourense amb el seu Pòrtic del Paradís, el poble pintoresc d’Allariz, les termes romanes de Celanova i l’església visigoda de Santa Comba de Bande. El monumental centre històric de Pontevedra, Cambados i Combarro. Un recorregut intens per una terra bellíssima, plena de monuments i amb una gastronomia excepcional.

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

 

ITINERARI

09 AGOST.- VALÈNCIA- A CORUÑA

Concentració a les 18:00 hres. a l’aeroport de Valencia. Eixida del vol directe a A Coruña.

Trasllat a l’hotel  i allotjament. (3 nits a A Coruña)

10 AGOST.- A CORUÑA

Desdejuni a l’hotel. Hui visitarem A Coruña. Passetjatem per La Marina admirant les façanes amb els miradors, la plaça de Maria Pita i el poderos Ajuntament, el mercat de San Agustín, la esglesia de Santiago, la colegiata de Santa Maria del Campo i el castell de San Antón. Dinar lliure. Per la vesprada Torre de Hercules i el Pazo de Mariñan i el conjunt històric artistic de Betanzos Sopar lliure (3 nits a A Coruña).

11 AGOST.- A CORUÑA – LUGO

Desdejuni a l’hotel i visitara a la Catedral i les Muralles romanes, passejarem pel centre històric. Anirem a Lugo on visitarem la Catedral i el centre históric. Dinar lliure. Visita al Monestir i Platja de les catedrals Sopar lliure Nit a A Coruña

12 AGOST.- A CORUÑA – SANTIAGO – VIGO

Desdejuni i eixida a Santiago. Visitarem la Catedral, San Martin Pinario, Santo Domingo. Sta Maria del Sar i el centre históric Dinar lliure a Santiago. Eixida cap al  Pazo de Oza. Sopar a l’hotel i nit a Vigo (4 nits)

13 AGOST.- VIGO –  RIVADABIA – VIGO

Desdejuni i exida a Rivadavia, visita al conjunt històric artístic. Anirem a Tuy per vore la sea catedral Dinar lliure a Tuy i eixida a A Guardia, Castro Santa Trega. Continuem a Baiona i  visita. Tornem a l’hotel i allotjament.

14 AGOST.- VIGO-OURENSE – VIGO

Desdejuni i eixida cap a Ourense. Passeig pel centre històric. Dinar a Allariz Allariz Celanova,  Bande

( Santa Comba de Bande, esglesia visigòtica) Sopar lliure a Vigo Nit a Vigo

15 AGOST.- VIGO – PONTEVEDRA – VIGO

Desdejuni a l’hotel. Diumenge a Pontevedra. Visita a Sta Maria, esglèsia de Sant Francesc. Dinar lliure a Pontevedra o Combarro. Sopar lliure i nit a Vigo

 

16 AGOST.- VIGO – A CORUÑA- VALENCIA

Desdejuni i Matí Lliure. Trasllat a l’aeropor de  A Coruña i vol directe a València.

 

PREU PER PERSONA:  995+ 70 taxes d’aeroport

SUPL. HAB. INDIVIDUAL: 275

 

ENS ACOMPANYARÁN: SALVA CALABUIG (guía Esplai).

 

INCLOU:

  • Vol directe València-A Coruña-València
  • Bus per a tot el recorregut
  • 7 nits d’hotel ****
  • 7 desdejunis a l’hotel
  • 5 Mitjes pensions (5 dinars en restaurant).
  • Tickets d’entrada als monuments
  • Assegurança de viatge.

 

 

 

 

 

Informació addicional

Pes70 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “GALIZA MONUMENTAL (del 9 al 16 agost)”