TURQUIA-EST: ANATÒLIA (del 8 al 17 ABRIL)

1.750,00  (+250,00 taxes d'aeroport)

SKU: N/A Categoria:

Descripció

TURQUIA-EST: ANATÒLIA

08/04 Dia 01 : ESPANYA – ISTANBUL – GAZIANTEP

Arribada a Gaziantep via Istanbul i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

09/04 Dia 02: GAZIANTEP – URFA (EDESSA) Mitja Pensió. (152 Km , 1 h 55 m)

Al matí visitarem el museu arqueològic de Zeugma, aquest és el museu de mosaics romans més important del món. Una instal·lació moderna amb tota la tecnologia d’última generació, ens transporta a la riquesa de les Viles Romanes de l’antiga vall de la Mesopotàmia. Deixarem la ciutat de Gaziantep per a continuar cap al Eufrates i a Halfeti. En arribar a Halfeti, embarquem en un xicotet i còmode vaixell que ens fa el recorregut pel Eufrates. Continuació cap a Urfa, antiga ciutat de Mesopotàmia coneguda com “la ciutat dels profetes”, on va nàixer el profeta Abraham. Arribada i visitarem els sagrats i mítics punts d’interés en la ciutat de Sanliurfa; la Gruta d’Abraham i el Llac Sagrat. Sopar i allotjament.

 

10/04 Dia 03 : URFA (EDESSA) Mitja Pensió.

Després del desdejuni a l’hotel eixim  i visitarem el museu arqueològic de Sanliurfa.

En aquest fantàstic museu podem veure des d’art i escultures del jaciment de Göbekli Tepe, a més de gran informació sobre aquest espectacular lloc i una impressionant col·lecció des del Paleolític. Cal destacar que en aquest museu s’exhibeix l’escultura més antiga de la història de la humanitat, la “estàtua Balikligöl” que és totalment extraordinària i que ens mostra un halo de misteri i enigma exquisit. Eixida per a visitar Göbekli Tepe és un antic santuari que s’alça en el punt més alt d’una extensa cadena muntanyenca situada a uns 15 km. El lloc, que actualment està sent excavat per arqueòlegs turcs i alemanys, va ser alçat per caçadors-recol·lectors en el X mil·lenni a. C. (ca. 11.500 anys arrere), abans que començara la sedentarización. Misteriosament, tot aquest complex de pedres, pilars i escultures, va ser deliberadament enterrat sobre el 8000 a. C., romanent abandonat per 500 anys. Juntament amb Nevali Çori, aquest jaciment ha revolucionat la comprensió del Neolític euroasiàtic. Retorn a l’hotel de Urfa, sopar i allotjament.

 

11/04 Dia 04 : MARDIN (185 Km en 2h 28 m) Mitja Pensió.

Al matí eixida cap a Mardin, ciutat de la religió cristiana-siríaca lloc on encara es realitza la litúrgia en arameu. En la ruta visitarem el poble tradicional Dara, on trobarem Necròpoli i cisternes romanes de gran interés. Més tard continuem la visita amb el monestir siríaco de Deyrul Escapoliren, un dels més antics del món. El monestir va ser, durant 640 anys (fins a 1932), la residència del Patriarca Assiri Ortodox. El lloc va ser anomenat Deyrul Escapoliren (Església del Safrà) pel safrà que es cultivava en els seus voltants. Assiris de tot el món acudeixen cada any per a orar i ser beneïts ací. A continuació visitarem el centre de Mardin. La ciutat s’estén pels vessants d’una muntanya coronada per la seua fortalesa. És una vila de tons caramel en la qual destaca l’enorme cúpula de la mesquita Ulu Camii, iraquiana seleucida construïda en el segle XII, situada en el xicotet però intricat laberint de carrerons del centre urbà. Passarem per la madrasa de Zinciriye, els minarets de la qual s’alcen enmig del centre històric. L’artèria principal del barri antic és el carrer Cumhuriyet. Allí s’escampa l’enorme i caòticbasar, com a delicats treballs en coure i llautó, o els famosos sabons d’Alep i on mai falta l’olor de pa recentment fet. Sopar i allotjament.

 

12/04 Dia 05 : MARDIN – DIYARBAKIR (90 Km 1h 20 m) Mitja Pensió.

Al matí eixida cap a Diyarbakir, una de les ciutats més importants en la zona, coneguda en temps clàssics com Amidiya, la ciutat va ser annexionada per Roma l’any 297 d.C i es va convertir en part essencial de la línia defensora entre els Imperis Romano i Part-sassànida de Pèrsia. En la ruta visitarem el castell de Zerzevan, va ser el primer temple construït per l’Imperi Romà d’Orient en el segle IV com a base militar en l’antiga ruta comercial entre Diyarbakir i Mardin, el qual va estar en ús fins al segle VII, aquest alberga l’últim temple de Mitres descobert en el món. Les excavacions arqueològiques en el lloc van revelar l’existència d’estructures subterrànies. Arribada a Diyarbakır i iniciem la visita del centre històric i els seus monuments religiosos a peu, endinsant-nos en les seues muralles, per a passejar pels seus carrers estrets, bullicioses i plenes de vida. Fem una alt en els caravan serrallos de Hasan Pansa Hani, hui convertit en centre de parada obligatòria per a prendre un te abans de visitar la Gran Mesquita, la més important de les vint-i-dues que existeixen a la ciutat i la més antiga de Anatolia, construïda inicialment com a catedral cristiana anomenada “Sant Tomàs”. Prosseguim el recorregut visitant el Minaret dels quatre peus, construït per Kasim Khan. La llegenda diu que si es passa set vegades entre les seues quatre columnes, portarà bona sort. Sopar i allotjament.

 

13/04 Dia 06: DIYARBAKIR – MUNTANYA NEMRUT – MALATYA (277 Km 4 h 57 m) Mitja Pensió.

Al matí eixida per a visitar la Muntanya Nemrut que conserva unes impressionants estàtues creades l’any 38 a.C per ordre del Rei Antíoc per a envoltar la seua tomba. És un dels més extraordinaris jaciments de Turquia en una altura de 2.000 metres i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1987. Arribada al cim de Muntanya Nemrut i visita al túmul de Rei Antíoc realitzat amb pedres xicotetes, de forma cònica i amb una altura d’al voltant de 50 metres. A banda i banda, en dues terrasses, podem admirar les colossals representacions de déus grec-babilònics. Més tard, eixida cap a Malatya, coneguda pel cultiu de l’albercoc. Sopar i allotjament.

 

14/04 Dia 07: MALATYA – CAPADÒCIA (410 Km 5h 51 m) Mitja Pensió.

Eixida primerenca cap a la regió de Capadòcia, on la indescriptible harmonia d’un calidoscopio de colors, torna els tons rojos i marrons en: grisos, verds i grocs. A l’arribada a Capadòcia, veurem les famoses “Tres Belleses de Ürgüp ‘, on es poden veure les formacions rocoses en forma de fong i un panorama de la ciutat de Ürgüp. A continuació visitarem el xicotet i bell poble de Ortahisar que destacat amb el seu castell d’alta formació geològica de 86 m d’altura i es va convertir en uns habitatges pels hitites. Sopar i allotjament. A la nit opcionalment podran assistir a una cerimònia (sema) de derviches giróvagos.

 

15/04 Dia 08 : CAPADÒCIA Mitja Pensió.

Hui visitarem la regió de Capadòcia on va nàixer Sant Jordi; única en el món que combina els capritxos de la naturalesa amb llocs de gran interés cultural. Començarem el nostre recorregut amb el passeig per la fascinant Vall de Dervent, conegut com la vall de les “ximeneres de fades”, on la pedra erosionada pel vent i per l’acció de l’aigua sobre terreny volcànic ha donat lloc a un paisatge espectacular format per pics, cons i obeliscos. A continuació visitarem la ciutat subterrània de Ozkonak o una altra similar, construïdes per les comunitats cristianes per a protegir-se dels atacs àrabs. Farem una parada en un taller de catifes i kilims. Prosseguim per a visitar el museu a l’aire lliure de Göreme que conserva un impressionant conjunt d’esglésies, capelles i monestirs excavats en la roca amb frescos del segle XI que van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A la vesprada visita panoràmica del poble de Uchisar i dels espectaculars paratges volcànics de  Avcilar ( dels caçadors) i Güvercinlik (dels colomars) i admiraran una meravellosa vista panoràmica del castell de Uçhisar, situat a la part alta d’un promontori de roca volcànica perforat per túnels i finestres. Farem una parada en un taller artesà de decoració i joies. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. A la nit opcionalment podran assistir a un espectacle de danses folklòriques turques.

 

16/04 Dia 09 : CAPADÒCIA – ANKARA Mitja Pensió.

Eixida per a veure un panorama de la ciutat de Ürgüp. A la vesprada continuem amb la visita a la vall Zelve, està format per dos canons, lloc on van conviure els musulmans i cristians fins a 1924. Saluda cap a Ankara. Arribada i visita del Museu de les Civilitzacions antigues de Anatolia, on s’exhibeix una col·lecció prehistòrica i hitita única. També passarem pel Mausoleu de Ataturk i realitzarem una breu panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

17/04 Dia 10 : ANKARA – ISTANBUL- ESPANYA

Desdejuni. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de retorn via Istanbul. Fi dels serveis.

 

INCLOU:

✓ Avió en línia regular amb Turkish en classe turista, eixida des de València.

✓Hotels

✓ Trasllats.

✓ Guia professional de parla hispana.

✓ Visites incloses.

✓ Entrades i visites

✓ Autobus

✓ Documentació: 1 porta documents per habitació

 

PREU PER PERSONA.- 1750 euros + 250 de taxes d’aeroport

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 450 EUROS 

ASSEGURANÇA CANCEL·LACIÓ: 45€

ENS ACOMPANYARÀ: GUIA ESPLAI + GUIA LOCAL

Informació addicional

Pes250 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “TURQUIA-EST: ANATÒLIA (del 8 al 17 ABRIL)”