EMBRUIXAMENT PRIMAVERAL DEL PIRINEU MÉS PROFUND (DEL 10 AL 15 DE JUNY)

695,00

Els paisatges pirinencs que van enamorar a Lucient Briet atresoren una bellesa fora de tot dubte durant les quatre estacions de l’any. Però deixa’m que et parle de la primavera al Parc Nacional de Ordesa i Muntanya Perduda, al Parc Natural de Posets Maladeta o en la recòndita Bal de Chistau on fins i tot se sent parlar en Chistabín, una de les varietats de l’aragonés més arcaïtzades i menys castellanitzades. En la primavera pirinenca les cascades baixen braves i les prades estan entapissades de lliris. Els fajos, quasi grogues de pur tendres, ho inunden tot a l’empara dels gegantescos avets que com a pastors de tan egregi ramat, capitanegen vessants i fons de Vall. Les dents de lleó competeixen amb els últims narcisos i la catifa verda de la campanya és més verda ara que mai. Les últimes neus encara juguen a l’amagatall amb el sol que es reflecteix en les fetillades aigües de la Bassa de la Mora (o Ibón de Pla) i nosaltres volem ser fascinats testimonis de tant d’encanteri. Ens anem als racons més bells i inoblidables del Pirineu en l’ardent primavera i ens encantaria compartir amb tu tant d’embruixament. J.GOÑI

SKU: N/A Categoria:

Descripció

L’EMBRUIXAMENT PRIMAVERAL DEL PIRINEU MÉS PROFUND

Dissabte 10 de juny. València – L´Aínsa – Sant Chuan de Pla
Viatge des de València.
Menjar lliure en ruta. A l’arribada visitarem la localitat, declarada com una de les més belles d’Espanya.
Després de la visita, desplaçament fins a San Juan de Plan (Sant Chuan de Pla en chistabino), check in a l’hotel, sopar per lliure i descans.

Diumenge 11 de juny.
Des del Parador Nacional de Pineta iniciarem una espectacular ruta que ens portarà als peus de la Cascada del Cinca, una de les majors de la Península Ibèrica, amb més de 200 metres de caiguda lliure, per la qual es desploma el riu Cinca poc després del seu naixement en la glacera de Marboré. De retorn ens desviarem per a gaudir de les poderoses cascades de Lalarri i descendir de nou al punt d’eixida gaudint dels nombrosos salts d’aigua que jalonen la sendera. (Ruta: 12km. 350 mts. de desnivell).
Menjar de pícnic en ruta.
Sopar a l’hotel (inclosa).

Dilluns 12 de juny.
Al matí pujarem a la Bassa de la Mora o Ibón de Pla amb vehicles 4×4 per a poder gaudir d’un dels paisatges més espectaculars de tot el Pirineu (5km de Distància 100 mts de desnivell). Retorn opcional caminant fins a San Juan de Plan (6km. de descens moderat 1000 mts.).
A la vesprada realitzarem un suau passeig coneixent millor la Val de Pla.

Dimarts 13 de juny
Ens anem a l’amagada vall que conformen les localitats de Sin, Serveto i Señes. Allí realitzarem una preciosa però desconeguda ruta per les seues bordes, patrimoni ben conservat que li dona al paisatge el seu peculiar caràcter.
Sendera circular per la Comuna: Bordes de Serveto (8km. de distància i 300 mts. de desnivell).
Menjar a l’hotel.
A la vesprada visitarem Bielsa.

Dimecres 14 de juny
L’autobús ens portarà fins a la prada de Ordesa des d’on començarem una senzilla ruta que ens acosta fins a la cascada de Cotatuero, una ruta desconeguda per a molts, però preciosa. (Ruta Prada de Ordesa – Cascada de Cotatuero: Ruta anada i volta – 5.5 km de distància i 300 mts. de desnivell positiu). Abans d’arribar visitarem la cascada de Sorrosal, una preciosa caiguda de aigua que no podem perdre’ns. Després de menjar de pícnic en la prada emprendrem la ruta fins a Torla pel Camí de Turieto Baix (Ruta Prada de Ordesa – Torla per Turieto Baix: (Ruta només anada – lineal: 8km. i 400 mts de desnivell negatiu). El camí de Turieto Baix és l’antiga via de comunicació entre Torla i les prades de Ordesa. Aquest senzill recorregut té com a al·licients el pas sobre el bonic pont de la Glera, les vistes sobre els cristal·lins gorgs del riu Llaura, un passeig per un umbriu i fresc bosc de fajos, pins i avets i les espectaculars vistes sobre les cascades de Tamborreta, Molinieto i els Avets.
Visita a Torla
Sopar a l’hotel.

Dijous 15 de juny

Després de l’eixida de l’hotel ens dirigirem a la boca de la Vall de Tena i en concret a la localitat de Biescas. Allí propet ix un abandonat ramal de la carretera que, ascendint suaument per la muntanya ens acosta a l’ermita de Santa Elena i la seua airosa cascada. El temple, fundat per Jaume I en 1221, guarda una bonica llegenda entorn a l’emperadriu Santa Elena. Indubtablement aquest és un lloc sacralitzat des de la Prehistòria, com demostra l’existència de dòlmens en les seues proximitats, el més famós dels quals visitarem. Des de l’ermita tenim unes precioses panoràmiques del Pirineu, digne fermall final al nostre viatge.
Retorn a València.

ACOMPANYATS DE:  JON GOÑI

PREU: 695€

SUPL. IND: 190€

ASSEGURANÇA: 20€

INCLOU:

  • Bus des de Valencia per a tot el recorregut
  • Allotjament en hotel rural de qualitat en San Juan de Plan
  • Mitja pensió
  • Assegurança de viatge

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “EMBRUIXAMENT PRIMAVERAL DEL PIRINEU MÉS PROFUND (DEL 10 AL 15 DE JUNY)”