VÈNETO I LES VILLES D’ANDREA PALLADIO (del 31 març al 7 abril)

1.675,00  (+110,00 taxes d'aeroport)

SKU: 0-5 Categories: ,

Descripció

EL VÈNETO I LES VILLES D’ANDREA PALLADIO

ITINERARI

 

31 MARÇ: VALÈNCIA – MADRID – VENECIA – CITADELLA

Concentració a les 07:30 del matí a l’aeroport de Velència-MAnises i vol a Venècia (via Madrid). Trasllat a Cittadella, sopar i  allotjament a l’hotel.

 

01 ABRIL: CITTADELLA – VENÈCIA – CITTADELLA

Desdejuni a l’hotel. Anirem a Venècia. Passejarem pels seus carrers i canals, i visitarem Santa Maria dei Frari i la Scuola Grande di San Rocco. Santa Maria dei Miracoli, farem una mirada a la piazza di San Marco i el gran Canal a San Giovanni i san Paolo i passejarem pel Cannaregio. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

02 ABRIL: CITTADELLA – MIRA

Desdejuni a l’hotel. Visita a Cittadella les muralles i el Duomo amb el sopar d’Emaus de Bassano. Tot seguit anirem a Mira per visitar Villa Foscari, La Malcontenta, obra Palladiana a la riba del riu Brenta, Construida per a la poderosa familia Foscari. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

03 ABRIL: CITTADELLA – VERONA – NOVENTA – VICENTINA – CITADELLA

Desdejuni a l’hotel. Anirem a Verona on vorem la famosa Arena i la piazza dell Erbe, la Catedral i santa Anastasia il’imponent sant Zeno Maggiore. A la vesprada a Noventa Vicentina Villa Barbarigo, amb un ric i extens programa de frescos. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

04 ABRIL: CITADELLA – PADOVA – CITTADELLA

Desdejuni. Villa Pisani, espectacular villa barroca propietat de la familia Pisani, amb rica decoración i frondosos jardins. Dinar en restaurant. A Padova visitarem la basilica de Sant Antoni, el Duomo i el Baptisteri i la Capella Scrovegni, obra mestra de Giotto i la inmensa plaça del Pratto Della Valle. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

05 ABRIL: CITADELLA – VICENZA – CITADELLA

Desdejuni. Vicenza és la ciutat palladiana per excel·lència. Pel matí visitarem Villa Goddi, Villa Capra, Villa Valmanara i també el Teatre Olímpic, el més antic teatre cobert del mon. Per la vesprada visita a la Chiessa de Santa Corona El Museu Civic i la Basilica Palladiana. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

06 ABRIL: MASER – PIAZZOLA SUL BENTRA

Desdejuni. A Maser visitem Villa Barbaro, obra mestra de Palladio amb espectaculars frescos de Veronese. A la vesprada visita a Piazzola sul Bentra de Villa Contarini. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

07 ABRIL: CITTADELLA – MADRID – VALÈNCIA

Després de desdejunar a l’hotel, eixida cap a l’aeroport de Venecia per a prendre el vol de tornada a València via Madrid.

 

 

PREU: 1675€+ 110 € (Taxes d’aeroport)
Supl. habitaió individual: 195€

ENS ACOMPANYARÀ: Salva Calabuig

 

 

INCLOU

· Vols des de València a Venecia (via MAdrid) amb Iberia

· Autobús per a tot el recorregut.

· Hotel **** a Citadella.

· 7 desdejunis + 5 sopars + 1 dinar.

· Entrades incloses (totes les villes i monuments indicats a l’itinerari)

· Assegurança de viatge

 

Informació addicional

Pes110 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “VÈNETO I LES VILLES D’ANDREA PALLADIO (del 31 març al 7 abril)”