ANEM A COLOMBIA (4 al 15 DE JULIOL)

3.350,00  (+375,00 taxes d'aeroport)

SKU: N/A Categoria:

Descripció

COLOMBIA, LA GRAN DESCONEGUDA !!!

 

DIA 04  JULIOL: València – Madrid – Bogotà

Concentració  a l’eroport de València a les 07:30 del matí. Eixida cap a Bogotà (via Madrid). Arribada a la capita de Colombia I trasllat a l’hotel . Sopar i Allotjament.

DIA 05  JULIOL: Bogotà – Catedral de Sal

Desdejuni i inici del nostre tour, acompanyats pel nostre guia, per la sabana de Bogotà fins a arribar a la ciutat de Zipaquirá, el nom de la qual significa ‘ciutat del nostre Pare’ en llengua chibcha. En èpoques precolombines, en esta regió s’explotaven  brolladors salins per a produir ‘pans de sal’, moneda forta amb la qual  comerciaven els muiscas. Amb el temps, la tecnologia va canviar i es van començar a obrir grans forats per a extraure majors quantitats de sal. En eixes antigues galeries subterrànies s’erigix  la Catedral de Sal de Zipaquirá, 180 metres sota la superfície. Allí hi ha una xicoteta capella dels  miners en homenatge a la Verge, La nostra Senyora del Rosari  de Guasá (esta paraula vol dir ‘mina’ en chibcha). Dinar en restaurant Andrés Carne de Res Chía, i al final de   la visita tornem a Bogotà. Retorn a l’hotel  i Allotjament.

DIA 06 JULIOL: Bogotà – Pereira

Desdejuni. Eixida cap al centre històric de Bogotà, on s’inicia un recorregut per als vianants per la Plaça de Bolívar i els carrers pròxims, on es veuen edificis com el Capitoli Nacional, centre de la vida legislativa del país;  La Casa dels  Comuners; la Casa de Nariño, seu de la Presidència de la República i visita panoràmica de l’Església  Museu de Santa Clara. Entrarem al Museu  de l’Or,  on hi ha unes 34.000 peces d’orfebreria de diverses cultures prehispàniques, i si el temps ho permet es realitzarà un recorregut al Museu Casa de la Moneda. La ruta seguix dels 2.600 metres sobre el nivell de la mar de la ciutat fins als 3.152 als quals  està el santuari on es venera la imatge del Señor  Caído de Monserrate. Des d’allí  s’aprecia  la millor panoràmica de Bogotà. Dinar i es contínua amb el trasllat cap a l’aeroport  per a prendre el vol cap a Pereira. Arribada, trasllat a l’hotel i Allotjament.

DIA 07 JULIOL: Filandia – Valle del Cócora  i Salento

Desdejuni. Acompanyats del nostre guia ens traslladarem al poble  típic de Filandia. Allí recorrem els seus carrers colonials, visitem el mirador del Quindío, parada en taller de cistelleria i experiència gastronòmica de beguda i postres en restaurant local. Després, trasllat a la Vall del Cócora  apreciant el bell paisatge del lloc. Una vegada s’arriba  a la Vall, tindrem còctel de benvinguda (canelazo) i assistència per un ressò-guia especialitzat del Cócora  qui fa introducció a la Reserva Natural del Cócora.  Caminant, trasllat al bosc de boira on podrem apreciar la biodiversitat de fauna i flora del lloc on prendrem la sendera ecològica de la palma de cera més alta del món i arbre insígnia nacional on farem el ritual de la palma de cera del Quindío,  el qual  consistix a conéixer la història de com els aborígens adoraven esta palma. Després es continua amb la sembra de plàntules de palma. Trasllat al poble típic de Salento on tindrem un tour visitant els seus carrers colonials, tallers artesanals i el mirador de Cócora. A l’hora  acordada retorn a l’hotel i Allotjament.

DIA 08 JULIOL: Pereira, Procés del Café.

Desdejuni i eixida cap al departament de Risaralda en el municipi de Santa Rosa de Total. Una vegada s’arriba a la Finca del Café,  es comença el tour en companyia d’un  expert local portant als  turistes per belles plantacions de café especial, explicant com és el procés de café des de la sembra, la recol·lecció manual selectiva i el despulpado. Després d’això,  torrarem grans de café especial en un fogó de llenya en la cuina de la casa típica llauradora on podrem tindre una autèntica experiència cafetera. En el recorregut es tenen diverses estacions amb miradors fets en guadua on podrem apreciar el bell paisatge i entorn natural del lloc  mentre gaudim d’una  tassa de café. Finalment, passem a l’innovador procés d’assecat del gra de café i després al beneficiadero, acabant a la casa principal en la qual  ens acomiaden amb una deliciosa llimonada de café. A la finalització torne a l’hotel  i Allotjament.

DIA 09 JULIOL: Pereira – Cartagena

Desdejuni i eixida de l’hotel  amb destinació a l’aeroport  per a prendre el vol amb destinació a Cartagena. A l’arribada trasllade a l’hotel  per a deixar el nostre equipatge i temps lliure fins a l’hora  indicada eixida per a realitzar el tour de RUMBA A CHIVA PANORAMICA; Tour en el sector turístic de Bocagrande, a bord  d’una chiva típica amb guia animador, gaudirem d’un  recorregut panoràmic pels  principals Barris com són: Castillo Gran, Barri Manga, passant pel Castell  de Sant Felip on farem una parada tècnica per a integració i presa de fotografies, retorn a l’hotel i Allotjament.

DIA 10 JULIOL: Cartagena – Caminada en Getsemaní

Desdejuni. A l’hora  indicada, trobada amb el nostre guia en el lobby de l’hotel  per a iniciar un recorregut panoràmic per la ciutat de Cartagena d’Índies.  Durant el circuit passarem per l’àrea  moderna de Bocagrande i Castillo Grande, després ens traslladarem cap a barri de Manga, on podrem gaudir de la vista del fort  Sant Sebastià  del Pastisset,  i a més podrem veure casonas antigues d’inicis  del segle. Després visitarem el Castell de Sant Felip de Barajas, amb el qual els espanyols buscaven defensar-se dels atacs anglesos en el segle XVII. Seguirem amb una breu caminada en la zona del barri Getsemaní, un dels  sectors més tradicionals i populars de la ciutat on podrem viure la història contada a través de pintures en grafitis amb imatges en els seus murals de palenqueras, flora i fauna local entre altres. El recorregut finalitza amb la visita del Museu  de la Maragda. Retorn a l’hotel  i Allotjament.

DIA 11: Cartagena

Desdejuni. Iniciarem la nostra visita pel sector  emmurallat recorrent els seus carrers principals, les cases colonials amb els seus balcons; les places de Santa Teresa, Bolívar, Sant Pere , Duana, Els cotxes i Plaza de Sant Pere Claver. Resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 12 JULIOL: Cartagena – Medellín

Desdejuni i eixida de l’hotel  amb destinació a l’aeroport  per a prendre el vol amb destinació a Medellín. A l’arribada  iniciarem el nostre tour anomenat Transformación Social: ens dirigirem al barri San Javier on ens trobarem amb el nostre guia local per a donar inici a un recorregut captivador en un dels  principals atractius de la ciutat, executat per artistes de carrer locals, experimenta la cultura hip hop, la seua música, els seus balls. Ens sorprendrem amb els murs convertits en llenços, que conten històries de resiliència i transformació de la Comuna 13 de Medellín. Concentrats en els seus murs i grafitis, coneixerem les històries que mouen i inspiren la cerca de millors condicions de vida per a la comunitat, també ens narraran històries d’inequitat  i violència que van marcar la comuna, serà testimoni de la seua transformació gràcies a  la inclusió social. En finalitzar el recorregut torne a l’hotel i Allotjament.

DIA 13 JULIOL: Tour Embassaments, Peñol i Guatapé

Desdejuni. A l’hora acordada, trobada en el lobby amb el nostre guia i ens dirigirem cap a l’orient del departament. Durant el recorregut passarem per la població de Marinilla, seguit del municipi  El Peñol, que en la seua història guarda la inundació premeditada en 1970 per a construir el complex hidroelèctric sent en l’actualitat  una resclosa d’importància  energètica per a Colòmbia, famosa pel seu dic d’atractives  zones verdes, visitarem també la rèplica real del Vell  Peñol, que reviu els llocs més emblemàtics abans de la seua inundació. Posteriorment arribarem a La Piedra del Peñol monòlit de 220 metres d’altura amb 740 escalons inserits fins a arribar al seu cim. Concloem el nostre itinerari del dia visitant el bell municipi de Guatapé, un dels pobles més acolorits de Antioquia: anomenat el poble de los zócalos, on s’aprecien  les façanes del segle  XX dels  habitatges acolorits, adornades per sòcols com a símbol dels costums i oficis dels seus habitants. Retorn a l’hotel i Allotjament.

DIA 14 JULIOL: Medellín – Bogotà – Madrid

A l’hora indicada trasllat des de l’hotel a l’aeroport de Medellín per a prendre vol de retorn a Bogotà i connectar amb vol internacional de retorn a Madrid. Nit a bord.

DIA 15 JULIOL: Madrid – València

Arribada a Madrid i connexió amb València.

 

PREU PER PERSONA.-  3350 euros  + 375  taxes d’aeroport

SUPL. HAB INDIVIDUAL.- 650 euros

Assegurança anul·lació: 110€

ENS ACOMPANYARA: GUIA ESPLAI + guia local

 

INCLOU:

  • Vols internacionals amb Ibèria en classe turista, taxes incloses
  • Vols interns en classe turista.
  • Allotjament en hotels
  • Menjars i sopars especificats
  • Trasllats en privat amb guies locals professionals de parla hispana
  • Entrades de tots els llocs indicats en l’itinerari.
  • Assegurança

 

Informació addicional

Pes375 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ANEM A COLOMBIA (4 al 15 DE JULIOL)”