ELS POBLES FORTALESA DEL NORD DE PORTUGAL: LA REGIÓ DE TRÁS-OS-MONTES (del 4 al 8 de desembre)

975,00  (+60,00 taxes d'aeroport)

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

ELS POBLES FORTALESA DEL NORD DE PORTUGAL: LA REGIÓ DE TRÁS-OS-MONTES

 

ITINERARI:

4 desembre: VALÈNCIA – SANTIAGO – ORENSE – CHAVES

Concentració a l’aeroport de València a les 12:00 per eixir en vol directe amb destinació Santiago de Compostela. Arribada i eixida direcció Ourense. Breu visita de la ciutat que manté el tradicional enllaç amb el riu a través del seu pont romà. La Ciutat Vella conserva alguns dels seus més importants monuments, entre els quals sobresurt la Catedral. Seguim fins a Chaves, creuant la frontera amb Portugal. SOPAR I ALLOTJAMENT.

 

5 desembre: BALNEARI DE CABREIROA – CASTELL DE MONTERREY – CHAVES

Desdejuni.  De matí, eixida per visitar Verín, ciutat famosa per les aigües mineromedicinals, amb paisatges verds i bonics al llarg del riu Tàmega. Visitarem el Balnerari de Cabreiroa (la seua font i el recinte). A continuació, farem una visita guiada del Castell de Monterrey (entrada inclosa). El palau-fortalesa és un monumental conjunt fortificat, que va ser enclavament estratègic des de l’Edat Mitjana. El més destacat del castell, sens dubte, és la Torre de l’Homenatge del segle XV. Tornada a l’hotel i DINAR. A la tarda, visitarem Chaves, capital de l’Alt Tras-os-Montes. A la ciutat destaca el Llarg del Pelourinho, la torre del castell, l’església de la Madalena i el pont romà d’Aqua Flaviae, construït per l’emperador Trajà. Tornada a l’hotel. ALLOTJAMENT.

 

6 desembre: MONTALEGRE – VIDAGO – ECOVIA DEL TÁMEGA

Desdejuni.  Al matí, excursió a Montalegre, localitat als peus de la Muntanya Larouço i als marges del riu Cávado. Destaca la vista del magnífic castell que es retalla al paisatge, testimoni de la seua importància geoestratègica a l’època medieval. Tornada a l’hotel i DINAR. A la vesprada, visita de Vidago, gran centre termal famós per les aigües. De tornada a Chaves, caminarem un petit recorregut de l’Ecovia del Tàmega. Tornada a l’hotel. ALLOTJAMENT.

 

7 desembre: Mº DE CASTRO D’AVELLES – BRAGANÇA – PN MONTESINHO

Desdejuni. Hui encetem l´excursió visitant l´Església mudèjar de Castro d´Avelàs. Continuació fins a Bragança, on destaca el Castell i l’antiga catedral. DINAR en restaurant. A la tarda, travessarem el Parc Natural de Montesinho, un dels majors parcs naturals del país portuguès, que està situat a la regió de Tras-os-Montes i cobreix la part nord dels municipis de Bragança i Vinhais, que formen part de l’esmentada “Terra Freda Transmuntana”. Tornada per Vinhais. Arribada a l’hotel. ALLOTJAMENT.

 

8 desembre: Mº SANTA MARIA LA REIAL D’OSEIRA – SANTIAGO – VALÈNCIA

Desdejuni i  visita guiada del Monestir Santa Maria la Real d’Oseira. Se’n coneix l’existència des del 1137, però poc després es va convertir en un monestir dependent de l’Ordre del Cister i l’any 1141 s’hi va instal·lar una colònia de monjos francesos enviats per Sant Bernat. L’any de 1835, com a conseqüència de la desamortització de Mendizábal, els frares van deixar el convent, que va quedar totalment abandonat. Això va propiciar l’espoliació del lloc. Els monjos van tornar de nou el 1929, començant llavors la seua reconstrucció. Trasllat a l’aeroport de Santiago de Compostela, per eixir en vol directe amb destí València.

 

PREU PER PERSONA: 975 EUROS + 60 DE TAXES

SUPL. HAB. INDIVIDUAL 290

 

ENS ACOMPANYARÀ : GUIA ESPLAI + GUIA LOCAL

 

 

INCLOU:

Vols directes València-Santiago-València

Bus per a tot el recorregut

Hotel **** en Chaves

Mitja pensió (4 desdejunis+3 dinars+1 sopar)

Entrades

Assegurança de viatge

 

 

 

 

 

Informació addicional

Pes60 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ELS POBLES FORTALESA DEL NORD DE PORTUGAL: LA REGIÓ DE TRÁS-OS-MONTES (del 4 al 8 de desembre)”