FALLES VISITANT CARCASSONA: SEGUINT LA SENDA DELS CÀTARS (del 15 al 19 març)

675,00  (+0,00 taxes d'aeroport)

 

Les perfectes i els perfectes, les bones dones i els bons homes: així es reconeixien entre ells uns cristians considerats heretges. A les corts occitanes del fin’amor manaven les ames dels castells i entre els seus murs convivien amb naturalitat l’amor galant d’uns i el desig de transcendència d’uns altres. Els coneguem sobretot pel testimoni dels seus perseguidors, tan cruels, així que ens agradaria contar-vos, a la nostra manera, el que va passar, per a extreure lliçons de vida. PB

 

SKU: N/A Categoria:

Descripció

FALLES A CARCASSONA, SEGUINT LA SENDA DELS CÀTARS

ITINERARI

 

15 MARÇ: GANDIA – VALENCIA – NARBONA – CARCASSONA

Concentració a les 07:00 a Gandia (estació d’autobusos)  i a les 8:00 hores des del carrer Guillem de Castro de València, i eixida fins a la ciutat de Narbona, el nostre primer contacte amb el “Pays Catare”. Dinar lliure. De vesprada, passeig pel centre medieval i romà de la ciutat . Sopar a l´hotel i allotjament a Carcassona.

 

16 MARÇ: CARCASONA – MINERVA

Desdejuni a l’hotel. De mati, anirem a conèixer el nord de Carcassonne, entre boscos i pobles a la Muntanya Negra ens conduiran fins a les abadies de Saint Papoul –joia del País Càtar, catalogada Monument Històric–, Villelonge i Caunes-Minervois. A Minerva, es varen torturar i matar molts càtars (considerats heretges per l’esglèsia catòlica). Tornada a Carcassonne i allotjament. 

 

17 MARÇ: CARCASSONA

Desdejuni. Al matí caminarem per la impressionant ciutadella de la “La Cité”, es com si el temps s’haguera detés… Torres, grans portes, bastions i muralles a la vora del riu Aude, tota una experiéncia que esn transportarà a una altra epoca. Tornada a l’hotel i allotjament. 

 

18 MARÇ: MONTSEGUR – MIREPOIS

Desdejuni, Hui pujarem caminant pel camí fins al castell de Montsegur, un lloc ple misteris i llegendes. De vesprada,  anirem a la ciutat medieval de “Mirapeis” qamb una plaça major porticada en fusta llaurada… Conéxerem també la meravellosa catedral de Sant Maurici. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

19 OCTUBRE: CARCASONA – FONTFROIDE-VALÈNCIA-GANDIA

Després del desdejuni, eixida per a retornar a casa, fent una xicoteta parada a Fontfroide.

 

 

 

PREU PER PERSONA.- 675€

SUPL. HAB INDIVIDUAL 240€

ENS ACOMPANYARÀ: LAURA VALLES

 

 

INCLOU

– Bus des de València per a tot el recorregut

– Hotel **** a Carcasonne

– 4 desdejunis +1 sopar +1 dinar

– Entrades del programa

– Assegurança de viatge.

Informació addicional

PesN/A
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “FALLES VISITANT CARCASSONA: SEGUINT LA SENDA DELS CÀTARS (del 15 al 19 març)”