CAP D’ANY A CRACOVIA: HISTÒRIA, CULTURA I MÚSICA (del 29 al 3 gener)

1.350,00  (+90,00 taxes d'aeroport)

 

 

 

 

SKU: N/A Categories: ,

Descripció

CAP D’ANY A CRACÒVIA, HISTÒRIA, CULTURA I MÚSICA

ITINERARI

 

Dia 29 DESEMBRE.- VALENCIA – CRACOVIA

Concentració a les 17:30 a l’aeroport de València i vol directe a Cracòvia. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

Dia 30 DESEMBRE: CRACÒVIA 

Desdejuni a l’hotel de Cracòvia, una de les ciutats més antigues i belles de Polònia. Veurem el turó de Wawel on es troba el Castell amb la cort renaixentista. La Catedral gòtica (entrada inclosa), renaixentista i barroca de la Ciutat Antiga (Stare Miasto), la plaça del mercat més gran de Europa (Rynek Glowny), la torre de l’Ajuntament, l’antic Mercat de Panys, l’Església de Santa Maria Verge (entrada inclosa), amb l’altar del genial escultor Veit Stoss, breu visita de la muralla antiga a prop de la Porta de Sant Florià ia la Barbacana.  Visita al Palau Krzysztofory on es pot veure l’exhibició del concurs dels pessebres nadalencs de Cracòvia (entrada inclosa).  Dinar en un restaurant local (inclòs).  Trasllat a Oswiecim i visita al Camp de Concentració  Extermini Nazi d’Auschwitz-Birkenau. NOTA:  Encara que la visita amb entrada està inclosa, no és obligatoria assintencia.  L’ordre del programa es pot canviar segons la confirmació de la visita d’Auschwitz. Tornada a Cracòvia i allotjament.

 

Dia 31 DESEMBRE.- MINA DE SAL -CRACÒVIA

Desdejuni a  l’hotel. Hui visitarem la mina de sal de Wieliczka (entrada inclosa), un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, càmeres i capelles excavades a roca salina fa 700 anys, a profunditat de més de 300 metres. La mina, a banda de la seua bellesa excepcional, és la més antiga d’Europa i declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Tornada a Cracòvia, dinar i vesprada lliure. Esta nit farem el  Sopar de la nit de Cap d’Any a l’hotel. Allotjament.

 

Dia 1 GENER.- : CRACÒVIA

Dedejuni a l’hotel. Farem una pasetjada pel centre de la ciutat fins l’hora de dina (inclòs). Trasllat a la Filharmònica de Cracòvia. Assistirem al concert especial de la Filharmònica de Cracòvia. Allotjament.

 

Dia 2 GENER, CRACÓVIA

Desdejuni  a l’hotel. Visita del Museu a l’antic edifici administratiu de la Fàbrica d’Oscar Schindler (entrada inclosa) amb l’exposició: Cracòvia sota ocupació nazi 1939-1945. L’exposició representa la història de Cracòvia i dels seus habitants durant la Segona Guerra Mundial juntament amb el personatge heroic d’Oscar Schindler, que va salvar la vida de més de mil persones (subjecte a confirmació).  Visita a la farmàcia de Thadeus Pankiewicz (entrada inclosa). Dinar en un restaurant local (inclòs). Visita del barri jueu de Kazimierz, el famós carrer Szeroka on fins avui es poden visitar la Sinagoga Vella o Remuh i el Cementiri Remuh, el Temple Isaac i observarem els últims fragments de les muralles del gueto al barri Podgórze (vistes exteriors ).

 

 Dia 3 GENER.-  CRACÒVIA – VALENCIA

Desdejuni a l’hotel i trasllat a l’aeroport. Vol directe a València.

 

 

ENS ACOMPANYARÀ: LAURA VALLÉS

PREU PER PERSONA: 1350€ + 90€ DE TAXES D’AEROPORT

SUPL. INDIVIDUAL: 250€

 

 

INCLOU.-

  • Vol directe València-Crakovia – València
  • 5 nits hotel **** amb bona ubicació i 5 desdejunis.
  • 4 dinars als restaurants locals.
  • 1 sopar de Cap d’Any a l’hotel (4 plats amb pa, aigua, te, cafè, copa de vi/cervesa).
  • Autobús privat amb aire condicionat segons l’itinerari.
  • Entrades incloses: Catedral de Wawel, Església Mariacki a Cracòvia, la Fàbrica d’Oscar Schindler, La Farmàcia de Thadeus Pankiewicz, Palau Krzysztofory, El concert de Cap d’Any, La mina del sal a Wieliczka.
  • Guies locals: La mina de sal a Wieliczka amb pujada/baixada a l’ascensor (l’ascensor queda subjecte a confirmació segons la disponibilitat tècnica), Auschwitz , La Fàbrica deOscar Schindler.
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

Informació addicional

Pes90 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CAP D’ANY A CRACOVIA: HISTÒRIA, CULTURA I MÚSICA (del 29 al 3 gener)”