BURGOS, SILOS I ATAPUERCA (DEL 9 AL 13 D’OCTUBRE)

585,00

 

 

 

 

 

 

SKU: 0-1-2 Categoria:

Descripció

BURGOS, SILOS I ATAPUERCA.- ELS ORÍGENS

ITINERARI

09 OCTUBRE.- VALÈNCIA-EL BURGO DE OSMA-SILOS

Concentració a les les 07:00 h des de Gandia i a les 08:00 des de València (Guillem de Castro)  . Arribarem al Burgo de Osma. On passejarem els carrers i les places porxades d’una ciutat carregada d’història i plena d’interessants monuments. Visitarem la Catedral. Trasllat a l’hotel a Santo Domingo de Silos, on ens allotjarem 4 nits. Sopar a l’hotel.

 

10 OCTUBRE.- ATAPUERCA – BRIVIESCA

Desdejuni i visita al jaciment de la serra d’Atapuerca amb guia. Els jaciments de “Gran Dolina”, “Galería”, “Sima de los Huesos”…on s’han trobat fòssils humans d’“Homo Antecessor” i “Homo Heidelbergensis”, el que permet documentar l’evolució humana en Europa. Després, passetjarem la plaça major de Briviesca  amb els seus majestuosos palaus senyorials i monuments com el convent de Santa Clara. Tornada a l’hotel.

 

11 OCTUBRE.- BURGOS

Desdejuni i visita de la ciutat de Burgos, antiga capital de Castella, on conéixerem el seus nobles edificis gòtics com la Casa del Cordón, la seua majestuosa Catedral, Sant Esteve, Sant  Llorenç o el  Reial Monestir de “las Huelgas” (1187), amb el sepulcre de Elionor de Castella, la primera esposa de  Jaume I. .

 

12 OCTUBRE.- SILOS-COVARRUBIAS

Desdejuni. Hui assistirem al cant gregorià de Matines dels monjos benedictins del monestir de Santo Domingo de Silos. De vesprada, Anirem a Covarrubias, el “bressol de Castella”, amb els seus carrers porticats i envoltada de muralles.

 

13 OCTUBRE.- SILOS-  ARANDA DE DUEROVALÈNCIA

Eixida cap a València. De tornada, parada a la Villa d’Aranda de Duero. On visitarem seu patrimoni arquitectònic on destaquen les esglésies de Santa Maria la Real, i de Sant Joan, el Santuari de Sant Pere i  l’església de Sant Nicolau de Bari. Tornada a València.

PREU PER PERSONA: 585 €

SUPL. PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: 95 €

ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ: 15€

PREU INSCRIPCIÓ: 50 €

ENS ACOMPANYARÀ: GUIA ESPLAI 

 

INCLOU:

  • Bus per a tot el recorregut
  • Hotel *** Santo Domingo de Silos
  • Mitja pensió (4 desdejunis + 1 sopar + 3 dinars en restaurant)
  • Entrades al jaciment i centre d’arqueologia experimental
  • Aseegurança bàsica de viatge

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “BURGOS, SILOS I ATAPUERCA (DEL 9 AL 13 D’OCTUBRE)”