BULGÀRIA, EL FASCINANT ORIENT D’EUROPA (DEL 22 AL 29 DE JULIOL)

1.390,00  (+90,00 taxes d'aeroport)

 

Bulgària, terra de l’antiga Tràcia romana i abocada a la mar Negra, és un país eslau de forta personalitat enmig de la diversitat del Balcans i les pressions d’otomans i russos. Mig oblidada de tots, la integració en la Unió Europea li obert les portes i li ha donat una forta espenta. La natura, les tradicions, la cultura i la gastronomia formen part d’una manera de viure que uns veuran antiga i altres alternativa, però segur que la sentirem autèntica. Viatjar és una manera de mirar/sentir la diversitat.

SKU: N/A Categoria:

Descripció

BULGÀRIA, EL FASCINANT ORIENT D’EUROPA

ITINERARI.

22 JULIOL: VALENCIA-SOFIA

Concentració a les  20:00hres. a l’aeroport de València. Vol a directe a Sofia, capital de Bulgària, centre cultural i polític del país. Trasllat a l’hotel, repartiment d’habitacions.

23 JULIOL: SOFIA

Desdejuni. Visita de mig dia de la capital: l’església russa San Nikolas, la plaça Alejandro Batenberg, el museu Arqueològic, el Teatre Nacional Ivan Vazov, la Rotonda de Sant Jordi, la Plaça Sveta Nedelia, la Catedral d’Alejandro Nevski, i l’antiga basílica de Santa Sofía. Dinar en restaurant. Temps Lliure. Allotjament.

24 JULIOL: SOFIA – MONESTIR DE RILA – BANSKO

Desdejuni. Eixida cap al Monestir de Rila, construït en el cor de la muntanya. Va ser fundat pel monjo Iván Rilski en el segle X i des dels seus inicis ha sigut el centre històric de la cultura búlgara. Visita de l’església i del museu del monestir. Dinar en ruta. Continuació cap a Bansko. Allotjament.

25 JULIOL: BANKSO – DRAGLISHTE – DOBARSKO – PLOVDIV

Desdejuni. Visita de Bansko – una ciutat situada en les faldes de la muntanya de Pirin 925 m. sobre el nivell de la mar. Visita del barri antic de la ciutat. Eixida cap al poble de Draglishte on tindrem una trobada amb les famoses àvies de Dragllishte que ens ensenyaran com es prepara la Banitsa (menjar típic). Veurem vestits típics i escoltar cançons del folklore búlgar. Dinar en Draglishte amb les àvies, menjar i begudes típiques. Eixida cap a Dobarsko – un xicotet poble situat a la muntanya de Rila. Visita de l’Església de Sant Teodoro Tirón i Sant Teodoro Stratilato – l’atracció turística més popular al poble, construïda en 1614. L’Església crida l’atenció amb els seus frescos de gran valor i per les seues icones, que es caracteritzen per una gran habilitat i la utilització de motius no tradicionals. Les originals tècniques utilitzades pels pintors provoquen que algunes persones vegen en les parets pintades una imatge de Jesús en una nau espacial. Eixida cap a Plovdiv. Allotjament.

26 JULIOL: PLOVDIV

Desdejuni. Visita de Plovdiv. Plovdiv – en grec Philippopolis, Φιλιππούπολις; en turc, Filibe amb el seu centre antic és un autèntic museu de l’antiga arquitectura i decoració búlgares. Plovdiv és una ciutat antiga construïda al voltant de set pujols. Visita del barri antic de la ciutat: el teatre antic, l’església de Konstantin i Elena i Museu Etnogràfic, el museu dels mosaics. Dinar en restaurant.  Allotjament.

27 JULIOL: PLOVDIV – KAZANLAK – VELIKO TARNOVO 

Desdejuni. Eixida cap a Vall de les Roses, bella regió on es cultiva la rosa olàcea, utilitzada en la fabricació de perfums de primera qualitat i marca, especialment a França. Pel camí visita de l’església russa de Shipka. En Kazanlak – visita de la Tomba tràcia. Dinar en restaurant. Eixida cap a Veliko Tarnovo. Allotjament.

28 JULIOL: VELIKO TARNOVO – ARBANASI – SOFIA

Desayuno. Visita del pujol de Tzarevetz i de l’església dels Sants Quaranta Martires. Eixida cap a Arbanasi – lloc de residència d’estiu dels reis búlgars amb cases que pertanyien a riques famílies cortesanes. Visita de l’església de la Nativitat i la casa Konstantzalieva. Dinar en restaurant i eixida cap a Sofia. Allotjament.

29 JULIOL: SOFIA – VALÈNCIA

Desdejuni i visita del Museu Nacional de Història i la iglèsia de Boyana. Dinar en restaurant i trasllat a l’aeroport per prendre el vol directe a València

ENS ACOMPAYARA: LAURA VALLES (Historiadora de l’Art) + guia local.

PREU PER PESONA: 1390€ + 90€ taxes d’aeroport

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL: 280€

PREU INSCRIPCIÓ: 50 eur

 

INCLOU:

– Vol de línia regular VALENCIA-SOFIA-VALENCIA

– Bus per a tot el recorregut

– Hotels ****

– Mitja Pensió amb dinars (segons el programa).

– Guia acompanyant

– Entrades a monuments

-Audioguia per a tot el viatge

– Assegurança de viatge

Informació addicional

Pes90 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “BULGÀRIA, EL FASCINANT ORIENT D’EUROPA (DEL 22 AL 29 DE JULIOL)”