ARGENTINA, NATURA EN ESTAT PUR (del 12 al 27 octubre)

4.495,00  (+670,00 taxes d'aeroport)

 

 

 

 

 

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ARGENTINA, LA NATURA EN ESTAT PUR

ITINERARI.-

12 octubre.- VALÈNCIA – MADRID – BUENOS AIRES

Concentració a les 15:00 hres.  a l’aeroport de València i eixida des de València en vol Via Madrid .

Nit a bord.

13 octubre.- BUENOS AIRES – IGUAZU

Arribada i visita al “Delta del Tigre”. Després trasllat a l’aeroport per a volar cap a Iguazú, que es troba a la regió nord-est de l’Argentina, a 1.200 km de la ciutat de Buenos Aires. en estos dies,  podrem admirar les Cascades d’Iguaçú, que van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i són considerades una de les Set Meravelles Naturals del Món des del 2012. Les Cataractes es troben dins del Parc Nacional Iguazú, caracteritzat per la seua variada vegetació i fauna de clima subtropical, on les altes temperatures i la humitat de l’ambient es fan sentir. Sopar i allotjament.

14 octubre.-  IGUAZU

Desdejuni. Eixida des de l’hotel per visitar el costat argentí de les Cascades de l’Iguaçú, ubicades dins del Parc Nacional Iguaçu. Amb una extensió de 67.000 hectàrees, el parc ha estat declarat Patrimoni Natural de la Humanitat per la UNESCO. Les Cascades estan integrades per 275 salts d’aigua que es precipiten des d’una alçada mitjana de setanta metres. El punt de partida és l’Estació Central, des d’on es pot optar per prendre un servei de trens que porta fins a l’Estació Cataratas o fins a l’Estació Gola del Diable. Des d’aquests punts és possible fer diverses passejades: El passeig superior és un recorregut de 800 metres de passarel·les, elevades per sobre la superfície del terreny a efectes de no entorpir o espantar el pas de la fauna. Podrem vore les caigudes d’aigua des de la part superior dels salts Dos Hermanas, Bosetti, Bernabé Méndez, M’Bigua, entre d’altres. Té una durada duna hora, i un rang de dificultat baix, sense escales. El passeig inferior consisteix en una caminada de 1.600 metres de passarel·la elevada per sobre la superfície del terreny, amb vista dels salts Dos Hermanas, Alvar Nuñez, Sant Martí, Bosetti i el Penyal de la Bella Vista. Es poden obtenir, també, una vista panoràmica de la Gola del Diable i el Canó del Riu Iguazú Inferior. Té una durada de dues hores i un rang de dificultat moderada, amb escales. (Aquest Circuit està subjecte a les condicions de temps). Dinar. El passeig Gola del Diable parteix de l’Estació Gola del Diable per caminar per passarel·les d’uns 1.200 metres que permeten al visitant delectar-se amb la vista del salt de major importància de les Cascades. El passeig té una durada de dues hores i un rang de dificultat baix, sense escales. El retorn de realitza amb tren fins al Centre de Visitants. Conclosa l’excursió, tornada a l’hotel. Allotjament.

15 octubre.- IGUAZU – BUENOS AIRES

Desdejuni  i eixida cap al Parc Nacional do Iguaçu, una de les reserves de vegetació més gran del Brasil. Durant la visita és possible obtenir una vista panoràmica de l’Illa Sant Martí i dels salts més imponents: el Bossetti, el Sant Martí i el Tres Mosqueters. Cap al final del recorregut es troba el mirador, des d’on es pot apreciar una vista única de la Gola del Diable, que en aquest punt es troba a tan sols uns 150 metres de distància. Aquest meravellós escenari encara és més realçat per la permanent formació d’arc de Sant Martí. L’itinerari finalitza al costat del Salto Floriano, Dinar en restaurant a Puerto Canoas. Trasllat a l’aeroport per a eixir en vol a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 16 octubre.- BUENOS AIRES

Desdejuni. Visita d’aquesta ciutat cosmopolita que a cada pas ens fa el nostre origen immigrant. La visita es dirigeix primer cap a Plaça de Maig, centre històric i polític de la ciutat, per conèixer els seus edificis i monuments principals: la Piràmide de Maig, la Casa Rosada (Palau Presidencial), el Cabildo colonial i la Catedral Metropolitana. Continuem al llarg d’Avinguda de Mayo, interessant pels seus variats estils arquitectònics, fins a Avenida 9 de Julio, amb els seus vuit carrils engalanats amb jardins, fonts i escultures, i per descomptat, l’Obelisc, indisputable icona i centre gravitacional de la ciutat. Des d’aquí, la visita viatja al passat a San Telmo, el barri més antic, on cada diumenge es realitza la Fira d’Antiguitats, i que gaudeix d’una atractiva moguda nocturna als restaurants gurmet, animats bars, i per descomptat, les tangueries amb els seus espectacles en viu. Continuant cap al sud, arribem al barri portuari de La Boca i el seu famós carrer Caminito, les colorides cases de xapa del qual i els seus costums reflecteixen la influència de la immigració europea del segle XIX, en les seves típiques cantines i conventets (cases compartides ). La visita segueix cap a Puerto Madero, amb els seus dipòsits de mercaderies convertits en oficines, departaments, restaurants i bars de nivell, amb una bella vista dels molls i del Riu de la Plata. Continuem per fi cap al barri residencial de Palerm amb les seves elegants mansions i amplis parcs, per finalitzar a La Recoleta, on es destaquen l’Església de la Mare de Déu del Pilar, el Centre Cultural i l’edifici circular del Palais de Glace. Visitarem el cementiri, sorprenent per la seva rica arquitectura, les seves suggestives històries i les rellevants personalitats històriques allà sepultades, entre les quals sigui possiblement Evita la més coneguda. Dinar inclòs durant la visita. En acabar, tornada a l’hotel. Allotjament.

17 octubre.-  BUENOS AIRES

Desdejuni. Visita a Buenos Aires. LA ciutat compta amb 3 milions d’habitants i té una superfície de 203 km². Gran part de la seva població està conformada per descendents d’immigrants europeus que van arribar a la ciutat a partir del 1880. Aquesta influència immigratòria la converteix en una ciutat cosmopolita, bressol del tango, amb una variada oferta gastronòmica i una fascinant arquitectura europea. Buenos Aires ofereix una vida cultural molt variada. Formen part d’aquesta oferta els museus, teatres, monuments, llibreries, espectacles i activitats esportives. Hi ha zones de la ciutat que us recordaran a París, alguns dels jardins s’assemblen a l’estil anglès victorià i, al sud, els patis colonials evoquen la vella Lima. Tot i que abasta molts estils, Buenos Aires té una personalitat pròpia que captura totalment els nouvinguts. Podreu trobar els objectes i peces més sofisticades i, a la nit, restaurants i clubs nocturns on estar despert fins a les primeres hores del matí. Les botigues i centres comercials estan oberts de dilluns a divendres entre les 10.00 i les 20.00 hores; els dissabtes, generalment de 10:00 a 13:00 hores. Podrà trobar algunes botigues obertes els diumenges a la peatonal Florida, a partir de les 10:00 i el centre comercial Galerías Pacifico, obert de 12:00 a 21:00 hores.

18 octubre.-  BUENOS AIRES – TRELEW

Desdejuni. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per eixir en vol cap a Trelew. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament. Trelew es troba a la província de Chubut, a la Patagònia Argentina, a uns 1450 km. al sud de la ciutat de Buenos Aires. És el pol tèxtil llaner més important del país, ja que aquí s’industrialitza i comercialitza el 90% de la llana argentina. Un important atractiu d’aquesta ciutat és el Museu Paleontològic Egidio Feruglio, on es pot apreciar la història de la vida natural. Destaquen al catàleg del museu les restes de dinosaures que van habitar Argentina.

19 octubre.-  TRELEW

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap a la Reserva Faunística de Punta Tombo, la colònia de pingüins de Magallanes més gran del continent. Durant el trajecte de 180 km, el guia donarà a conèixer les particularitats del pingüí magallànic i enriquirà la percepció del paisatge patagònic que es pot gaudir al llarg del recorregut amb explicacions sobre les espècies animals i vegetals, així com les geografies patagòniques. Després de l’arribada a Punta Tombo, farem una caminada a través dels senders interpretatius traçats al voltant dels nius dels més de cinc-cents mil pingüins magallànics que es donen cita cada any a la colònia. Un recorregut per la reserva permet apreciar, a una distància de menys d´un metre, el graciós caminar d´aquestes aus marines que s´acosten, curioses, als visitants. També es poden observar moltes altres espècies d’aus marines que nidifiquen a la colònia -gavines, petrels, coloms antàrtics, skúes, ànecs vapor, raigs, corbs marins, gavines, entre d’altres-, o bé algun dofí dels que ocasionalment s’acosten a la badia a la recerca de peixos. Dinar tipus picnic. Finalitzat el recorregut s’emprèn el retorn a l’hotel a Puerto Madryn. Allotjament.

20 octubre.- TRELEW

Desdejuni i  eixida de bon matí des de la ciutat de Puerto Madryn cap a la Reserva Provincial Península Valdés.

En una hora arribarem a Puerto Pirámides. Allí es pot realitzar un passeig nàutic l’atractiu principal del qual és l’albiratge de balenes. Es continua visitant la Lobería de Punta Pirámides on podrem veure la colònia reproductiva de llops marins d’uns cabells al costat de les vistes panoràmiques des dels miradors del lloc. Posteriorment, s’arriba a Punta Cantor, un punt panoràmic des del qual s’albira la costa externa de la Península i la sorprenent topografia de Caleta Valdés Després es visiten els penya-segats per tal de prendre proximitat amb un apostador d’elefants marins, criatures de tres mil kgs. de pes que retocen a la platja i bussegen a més de mil metres de profunditat. Aquí conclou el recorregut i s’emprèn el retorn. Al camí es realitza una parada a l’Istme Carlos Ameghino per visitar el centre d’interpretació que s’hi emplaça. Al llarg de tot el trajecte és possible observar part de la fauna terrestre: guanacs, piches, mares, nyandús, guineus i diferents espècies d’aus, entre d’altres animals. L’arribada a la ciutat de Puerto Madryn es preveu a última hora de la tarda per arribar finalment a l’hotel.

21 octubre.-  TRELEW – USHUAIA

Desdejuni  itrasllat a l’aeroport per volar Ushuaia.Arribada, assistència i trasllat a l’hotel.En arribar a Ushuaia, vostè es trobarà al punt més austral poblat del nostre país i del nostre continent, a uns 3.000 km de la ciutat de Buenos Aires ia 54º 48’ latitud Sud, 68º 19’ longitud Oest.Compte amb una població de 70 mil habitants.Ushuaia es troba a la província de Terra del Foc i és la porta d’entrada a l’Antàrtida.És el lloc on la serralada dels Andes finalment descansa al mar, i això permet apreciar un paisatge únic.Al Parc Nacional Terra del Foc es troba Badia Lapataia, punt extrem sud on acaba la Ruta Nacional Nº 3, a 3.079 km de Buenos Aires ia 17.848 km d’Alaska

22 octubre.-  USHUAIA

Desdejuni. Eixida des de l’hotel amb rumb a l’oest amb destinació al Parc Nacional Terra del Foc, l’únic al país amb costa marítima, localitzat a dotze quilòmetres de la ciutat d’Ushuaia. Allà es pot gaudir d’un passeig amb múltiples vistes panoràmiques del Canal del Beagle, embolicades en l’encantador entorn que proveeixen els darrers contraforts de la Serralada dels Andes abans de submergir-se a l’oceà i el bosc andinopatagònic, format per diversitat d’espècies arbòries –llengues, guindes, nyires, notres, entre altres– i diverses flors, com ara orquídies, violetes i senecis. Un recorregut entre valls i torberes condueix al Riu Lapataia i la Llacuna Verda. Des d’allà es continua pel tram final de la Ruta Nacional Nº3 que culmina, finalment, a Badia Lapataia. En aquest lloc, els primitius habitants de la zona han deixat el seu testimoni als “concheros”, increïbles jaciments arqueològics que proporcionen interessant informació sobre els seus antics costums. Des d’aquí  tornem  a Ushuaia, fent una parada al camí per admirar el Llac Roca, que es caracteritza pel color de les seues aigües, que varia segons l’estat del temps. Dinar al restaurant local. A la vesprada, eixida des de l´hotel cap al moll d´Ushuaia on s´aborda un catamarà per dirigir-se cap a l´Illa dels Llops i l´Illa dels Ocells a través de les aigües del Canal Beagle. El recorregut comença navegant per la Badia d’Ushuaia des d’on s’obté una vista panoràmica excel·lent de la ciutat envoltada per les muntanyes. Al final de la badia es travessa el Paso Chico, que indica l’inici del mític Canal Beagle. Es voreja la costa nord d’aquest canal, passant per l’Arxipèlag Bridges fins a assolir l’Illa dels Ocells, on es pot apreciar la diversitat d’aus marines que habiten l’àrea, com ara corbs marins, albatros, ànecs i gavines, entre d’altres. Més endavant s’accedeix a l’Illa dels Llops, que presenta un interessant apostador de llops marins. Es tracta d’una oportunitat única d’apreciar, alhora, llops d’uns cabells i de dos pèls, per poder comprendre’n les diferències. S’arriba finalment al Far de les Eclaireurs. Des d’allà s’inicia el retorn final a la ciutat i, després del desembarcament, arribada al hotel.

23 octubre.-  USHUAIA – EL CALAFATE

Desdejuni. Trasllat a l’aeroport per a volar al Calafate. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. El Calafate es troba a la província de Santa Cruz, a la regió de la Patagònia Argentina, a 2750 km de Buenos Aires. Se situa als 50º 20’ latitud Sud i 72º 27’ longitud Oest. La seua latitud equival a la de la ciutat de Londres a l’hemisferi Nord. Té una població de 22 mil habitants. És la ciutat més propera per visitar el Parc Nacional Les Glaceres, del qual la separen 80 quilòmetres. Allà hi ha el seu atractiu més gran, la glacera Perito Moreno, declarada Patrimoni Natural de la Humanitat per la UNESCO, i 46 glaceres més.

24 octubre.-  EL CALAFATE

Desdejuni. Eixida des de l’hotel amb destinació a la Glacera Perito Moreno, ubicat al Parc Nacional Los Glaciares a 80 km. de la ciutat del Calafate. Des del seu inici el viatge ofereix agradables sorpreses. En eixir de la ciutat, sobre el marge dret del camí, es pot observar el Llac Argentí amb la seva badia rodona, que presenta una interessant varietat d’avifauna. Durant els primers cinquanta quilòmetres, el trajecte transcorre a través de l’estepa patagònica. A partir de l’ingrés al Parc Nacional es percep un dràstic canvi en la vegetació que s’enriqueix amb les espècies típiques del bosc andinopatagònic: especialment nyires, llengues i guindos, entre d’altres. La glacera és un impressionant riu de gel amb una superfície de 257 quilòmetres quadrats, una longitud de trenta quilòmetres i un front de quatre quilòmetres. L’alçada de la paret frontal oscil·la entre els 50 i 60 metres sobre el nivell del llac. A la part central de la glacera, el gel té una profunditat d’entre 250 i 350 metres. Aquest riu congelat baixa des del camp de gel continental i provoca en el seu lent avanç despreniments i esclats que fan de la glacera una meravella en constant moviment. Es tracta d’un espectacle que impressiona no només per la seua bellesa visual, sinó també pels constants rugits que se senten des del seu interior, cosa que li ha valgut haver estat declarat Patrimoni de la Humanitat. Dinar al restaurant “Els Natius” Durant l’excursió, una caminada per les passarel·les ubicades davant de la glacera permet admirar aquesta imponent meravella de la natura des de diferents perspectives. Conclosa la visita, s’emprèn el retorn al Calafate. Arribada a l’hotel. Allotjament.

25  octubre.-EL CALAFATE

Desdejuni. Hui farem l’excursió Tot Glaceres Des del Port de Punta Bandera, a 47kms del Calafate, iniciem la navegació pel braç nord del Llac Argentí. Travessem la Boca del Diable amb destinació al Canal Upsala i per navegar entre les grans gandules que es desprenen del front de la Glacera Upsala. Després ingressem al Canal Spegazzini i moments després tindrem la primera vista de la Glacera Sec. Continuem navegant fins al front de la Glacera Spegazzini on també contemplarem les glaceres Heim Sur i Peineta. Ens preparem per desembarcar a La Base Spegazzini i comencem la visita a l’àrea caminant a través del sender del bosc el Refugi Spegazzini ( proper a inaugurar-se) Aquest sender de 300 metres és accessible i en recórrer-lo ens aturem en estacions i miradors amb vistes a tota la badia de Les Glaceres. A dinar tipus picnic. Tornada a l’hotel i tarda lliure. Allotjament.

26 octubre.- EL CALAFAT E – BUENOS AIRES  – MADRID

Desdejuni. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per eixir en vol a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’aeroport internacional d’Ezeiza per sortir en vol de tornada a Espanya.

27 octubre.-  MADRID  – VALÈNCIA

Arribada a Madrid i connexió amb el vol a València.

(Els programes descrits són susceptibles de canvis per raons puntuals alienes a la nostra organització com condicions meteorològiques o de seguretat).

 

PRECIO POR PERSONA.- 4495 + 670 TAXES D’AEROPORT

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 750 EUROS

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI + GUIA LOCAL

 

INCLOU.-

Vols internacionals amb IBERIA amb eixida des de VLC

Vols domèstics Aerolineas Argentinas a classe turista.

Allotjament als hotels ***/**** amb desdejuni.

Excursions segons es detallen a l’itinerari amb guies de parla hispana en servei  regular

Dinars i sopars segons itinerari (sense begudes)

Entrades

Avistament de ballenes

Assegurança bàsica de viatge

Informació addicional

Pes670 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ARGENTINA, NATURA EN ESTAT PUR (del 12 al 27 octubre)”