CAP D’ANY A DONYANA, PTO DE SANTA MARIA I SANLUCAR DE BARRAMEDA EN AVE (del 28 desembre al 2 gener)

980,00

SKU: N/A Categoria:

Descripció

CAP D’ANY A DONYANA, PTO SANTA MARIA I SANLÚCAR DE BARRAMEDA EN AVE

 

ITINERARI

 

28 DE DESEMBRE:  VALÈNCIA – SEVILLA – PTO. DE SANTA MARIA

Concentració a les 08:30h del matí a l’estació de tren “Joaquin Sorolla” de València per agafar el tren AVE a Sevilla, on arribarem cap al mig dia i trasllat en bus fins al Puerto de Santa Maria. Vesprada lliure i Allotjament.

 

29 DE DESEMBRE: PUERTO DE SANTA MARIA 
Desdejuni i passeig pel Port de Santa Maria per fer un primer contacte amb aquesta ciutat del sud de la Península Ibèrica.
30 DE DESEMBRE: DONYANA – SANLÚCAR DE BARRAMEDA
Desdejuni i sortida cap al riu Guadalquivir per a desembarcar en l’extrem sud-est del Vedat de Doñana. Passeig per l’antic poblat dels guardes. Passeig amb vaixell per la pròpia desembocadura del Guadalquivir i per la Restinga del Moll.  Trasllat a Sanlúcar per dinar lliure i visita al ric patrimoni civil i religiós de Sanlúcar de Barrameda: El Palau dels Guzmanes, Palacio Ducal de Medina Sidonia, ha pertangut a la família des de 1297. Concedit juntament amb la vila de Sanlúcar de Barrameda a Alonso Pérez de Guzmán, Guzmán El Bo, per Ferran IV en compliment de la promesa que el seu pare Sancho IV li va fer a aquest per la defensa de Tarifa. Va ser declarat Monument Històric Artístic en 1978. El palau conserva inestimables col·leccions d’art civil i religiós, de les més importants d’Espanya, amb pintures i escultures d’artistes europeus; un interessantíssim patrimoni mobiliari barroc; uns amplis jardins i, des de 1962, l’Arxiu General de la Fundació Casa Medina Sidonia (AGFCMS), gràcies a la iniciativa i a la gran faena de catalogació realitzat per Sra. Luisa Isabel Álvarez de Toledo i Maura, XXI Duquessa de Medina Sidonia, hui és un centre d’investigació compost per més de sis milions de documents, reunits en 6.317 lligalls pertanyents a les diferents famílies nobiliàries o cases senyorials que es van anar unint a la casa Medina Sidonia. És hui un dels arxius històrics privats més importants d’Europa. Església de Santo Domingo (s. XVI) o l’Església de la Mercè (s. XVII), en l’actualitat Auditori, encara que existeixen importants mostres anteriors com l’Església de Ntra. Sra. de l’O (s. XIV) amb un esplèndid cassetonat mudèjar, el Castell de Santiago (s. XV) que defensava la desembocadura del Guadalquivir de possibles atacs pirates. Tornada a l’hotel i allotjament.
31 DE DESEMBRE: “PINSAPAR DE GRAZALEMA”
Ens anem al Pinsapar de Grazalema, a passejar per aquest bosc tan especial i únic. Després del passeig visitarem els seus famosos “Pobles Blancs”. Volta per a preparar-se per al sopar de cap d’any.
1 DE GENER: CADIZ
Desdejuni i agafarem un rodalies per visitar la ciutat de Càdiz,on dinarem i després tornarem a l’hotel.
2 DE GENER:  SANLUCAR DE BARRAMEDA – SEVILLA – VALÈNCIA
Desdejuni a l’hotel i passeig per les Salines de Sanlúcar, on es concentren gran quantitat d’ocells que ací hibernen. A destacar una nombrosa colònia de flamencs. Dinar lliue i transllat fins a Sevilla (estació de Santa Justa) per a prendre el AVE de retorn a València.

Preu per persona: 980€

Suplement habitació individual: 250€

Ens acompanyarà: JON GOÑI + ARTEMI CERDÁ

 

 

INCLOU

  • Tiquet de tren d’alta velocitat directe VALÈNCIA-SEVILLA-VALÈNCIA
  • Autobus per als trallats
  • Tíquet anada/tornada rodalies a Càdiz
  • Allotjament en hotel Monasterio de San Miguel **** en Puerto de Santa María.
  • 5 desdejunis a l’hotel
  • Sopar de cap d’any
  • Dinar del dia 1 de gener
  • Vaixell en Donyana
  • Asegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CAP D’ANY A DONYANA, PTO DE SANTA MARIA I SANLUCAR DE BARRAMEDA EN AVE (del 28 desembre al 2 gener)”