LA GEODA DE PULPI I ALMERIA, del 9 al 12 d’octubre

395,00

La província d’Almeria és un laboratori a causa de la seua diversitat geològica, botànica, paisatgística i històrica. Geologia, història, geografia, medi ambient i botànica es donen la mà per a fer de un territori menut un espai que en mostra la diversitat del món. Volem passejar i gaudir de paisatge emblemàtics del cinema i que ens portaran a entendre millor la evolució dels paisatges. Vorem des de formacions com la geoda, deserts com el de Tabernas amb roques sedimentaries, altres amb roques metamòrfiques a Mojacar, volcàniques al Cabo de Gata, una ciutat mil·lenària amb històries com els colorados, la porta de Purchena, o la casa de las Mariposas. Dinar a la cala de Monsúl, al Cautivo, a la torre del Pirulico o al castell de San Juan de Terreros seran moments per a gaudir de l’amistat dels companys de viatge i de paisatges de somni i cinema.

 

 

 

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

ALMERIA I LA GEODA DE PULPI I CAP DE GATA

 

ITINERARI

 

09 OCTUBRE – VALÈNCIA – MOJACAR – ALMERIA

Concentració a les 8 del matí al carrer Guillem de Castro de València i eixida cap a Mojacar. Arribada a Almeria, presa de contacte amb la ciutat, sopar i allotjament.

 

10 OCTUBRE– CAP DE GATA

8:00 desdejuni. 9:00 partida. Caminata per el Desert de Tabernas (5 Km). Cinema, paisatges i badlands. Dinar entre estrats i rambles i càrcaves. Trasllat en

bus a Nijar a través de l’Almeria més remota. Paisatges àrids dels deserts amb espart. Visita a Nijar. Pujada a la torre vigia. Visita a un taller de Jarapas.

Vistes del mar de plàstic.

Tornada a l’hotel i allotjament

 

11 OCTUBRE – DESERT DE TAVERNAS

8:00 desdejuni. 9:00 partida. Visita a les Salines de Cabo de Gata. Caminata des de Cabo de Gata a San José. Dinar lliure a la Cala de Monsúl.

Sopar i allotjament.

 

12 OCTUBRE – ALMERIA – VALÈNCIA

Visitarem l’espectacular Geoda de Pulpi, la geoda més gran d’Europa i la segona més gran del món i Castell de Terreros. Dinar i tornada a València.

 

 

La ruta. Dificultat i planificació

Les rutes seran passejades senzilles que no superaran els 10 Km, però cal tindre l’hàbit de caminar.

Recomanació. Roba i calcer adequat per a caminar. Camina a diari per a gaudir de les rutes a peu. Fes estiraments i una dieta adequada.

 

Eixida a les 8:00h des del  carrer Guillem de Castro  de València.

 

 PREU: 395 €

Supl. hab. indiv. 120 €

 

ENS ACOMPANYARÀ: Artemi Cerdà

  

INCLOU:


Autobús per a tot el recorregut

Entrada a la Geoda de Pulpi i la Mina Rica

Mitja pensió

Hotel *** cèntric

Assegurança de viatge

 

 

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LA GEODA DE PULPI I ALMERIA, del 9 al 12 d’octubre”