PAIS DE L’HARMONIA: JAPÓ I GAUDIR DEL HANAMI ( DEL 22 DE MARÇ AL 4 D’ABRIL)

4.495,00  (+750,00 taxes d'aeroport)

De finals de març a principis d’abril, els cirerers floreixen per tot Japó. A aquest període se l’anomena Hanami. Per als samurai, era el seu ideal: els guerrers esperaven morir mentre mantenien el seu esplendor, en la batalla, i no envellir, igual que la flor del cirerer (“sakura”, en japonès) cau de l’arbre abans de marcir, empesa pel vent. A més, hi ha una llegenda que explica que en un principi, les “sakures” només eren blanques. Però el “seppuku” (suïcidi ritual per evitar la deshonra) que un samurai o un membre de la seva família cometia, solia realitzar-se davant d’un cirerer. Per això, segons la història, les flors del cirerer van començar a tornar-rosades, a causa de la sang que absorbia l’arbre.

La cultura mil·lenària d’aquest país de l’harmonia, el gust pels petits detalls i el bon tracte, faran d’aquest viatge una experiència inoblidable.

CM&JR

SKU: N/A Categories: ,

Descripció

ITINERARI

 

DIA 23 DE MARÇ: VALÈNCIA – ISTAMBUL – OSAKA
Eixida del vol des de València amb destinació Istanbul, arribada i connexió amb vol a Osaka. Arribada a l’aeroport d’Osaka. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

DIA 24 DE MARÇ: OSAKA
Desdejuni i reunió en el lobby i començament de la visita del Castell d’Osaka, el Mercat “Kuromon” i el Barri Dotombori. Dinar en restaurant local. Després de la visita, trasllat a l’hotel de Kyoto i resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 25 DE MARÇ: KYOTO

Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i comença la visita de l’antiga capital Kyoto en autocar privat amb guia de parla espanyola per a conéixer: el Castell de Nijo, el Santuari Shintoísta de Heian i el Barri Gion. Dinar en un restaurant. Després de la visita, retorn a l’hotel i vesprada lliure per a les seues activitats personals. Allotjament.

DIA 26 DE MARÇ: KYOTO – FUSHIMI INARI – NARA – KYOTO
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby amb el guia de parla espanyola i trasllat a Nara en autocar privat per a conéixer el parc dels cérvols sagrats i Temple Todaiji amb la seua enorme figura de Buda. Després de la visita, trasllat a Fushimi per a visitar el Santuari Xintoista Fushimi. Dinar en un restaurant. Després de la visita, retorn a Kyoto i Allotjament.

DIA 27 DE MARÇ: KYOTO – NAGOYA
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i comença la visita de Kyoto en autocar privat amb guia de parla espanyola per a conéixer: el Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat), el Temple Tenryuji i el Bosc de Bambú de Arashiyama. Dinar en un restaurant. Després de dinar, trasllat a l’estació de Kyoto i eixida de Kyoto cap a Nagoya amb tren bala de JR “Nozomi” 32 amb guia. Arribada a l’estació de Nagoya i trasllat a l’hotel en autocar privat. Arribada i Allotjament.

 

*** Les seues maletes es traslladaran directament a l’hotel a Tòquio. Per favor preparen equipatge de mà per a 3 nits sense maletes en Nagoya, Takayama i Kanazawa.***

 

DIA 28 DE MARÇ: NAGOYA – TSUMAGO – TAKAYAMA
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i trasllat a Tsumago, un poble de posta en l’antiga carretera Nakasendo, en autocar privat a Tsumago. Arribada a Tsumago i visita del “Waki Honjin” (Antiga
Hospedería dels Samurais). Dinar en un restaurant. Eixida de Tsumago cap a Takayama per carretera. Arribada a Takayama i començament de la visita de la ciutat on coneixerem el carrer de Kami-sannomachi. Després de la visita, trasllat a l’hotel, Sopar i Allotjament.

 

** El recorregut en autocar serà 2 hores al matí (de Nagoya a Tsumago) i 3 hores a la vesprada (de Tsumago de Takayama**

 

DIA 29 DE MARÇ: TAKAYAMA – SHIRAKAWAGO – KANAZAWA
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i començament de la visita de Takayama a peu amb guia de parla espanyola per a conéixer el Mercat local riu Miyagawa i l’oficina antiga del govern Jinya( Eixida cap a Shirakawago en autocar privat amb guia, arribada i Dinar. Després del dinar, començament de la visita del poble (declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO) amb guia per a conéixer les seues cases tradicionals de “Gassho-zukuri”. Després de la visita, eixida cap a Kanazawa en autocar privat amb guia. Arribada i Allotjament.

 

DIA 30 DE MARÇ: KANAZAWA – TÒQUIO
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i començament de la visita de Kanazawa en autocar privat amb guia de parla espanyola per a visitar; el Barri Higashi Chayagai, el Jardí Kenrokuen i el Mercat de Oumicho. Dinar en restaurant. Eixida de Kanazawa cap a Tòquio amb tren bala (shinkansen) “Hakutaka 568” sense guia. Arribada a Tòquio, recepció per l’assistent i trasllat cap a l’hotel i Allotjament.

 

DIA 31 DE MARÇ: TÒQUIO
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i començament de la visita de Tòquio en autocar privat amb guia de parla espanyola per a conéixer: el Barri de Shibuya, el Santuari Shintoísta de Meiji, el Barri de Harajuku, l’Avinguda Omotesando, el Temple Asakusa Kannon amb la seua arcada comercial de Nakamise. Dinar en restaurant. Després de la visita, retorn a l’hotel i Allotjament.

 

DIA 01 D’ABRIL: TÒQUIO – VISITA A NIKKO
Desdejuni a l’hotel. Reunió en el lobby i comença l’excursió a Nikko en autocar privat amb guia; encetem  la visita de la ciutat per a visitar el Santuari Shintoísta de Toshogu. Dinar en restaurant. A la vesprada continuarem la visita per a conéixer: el Llac Chuzenji i la Cascada de Kegon amb el seu ascensor. Després de la visita, eixida cap a Tòquio per carretera. Arribada i Allotjament.

 

DIA 02 D’ABRIL: TÒQUIO – ISTAMBUL

Desdejuni a l’hotel i visitarem la ciutat de Tòquio, podrem aprofitar per fer les últimes compres abans de prendre el vol de tornada. Allotjament.

 

DIA 03 D’ABRIL: ISTAMBUL – VALÈNCIA

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport internacional de Haneda per a prendre el vol de retorn a Istanbul. Arribada a Istanbul i connexió amb València. Arribada i Fi dels nostres serveis.

 

DIA 04 ABRIL: ISTAMBUL – VALÈNCIA

Arribada a València i fi dels serveis.

 

Preu per persona 4495 euros en habitació doble Taxes 750 euros per persona

Suplement d’habitació individual: 895€

Assegurança opcional: 95€ 

ENS ACOMPANYARÀ: LAURA VALLES+ guia local.

 

 

INCLOU:

• Vols en línia regular, classe turista amb Turkish Airlines
• Allotjament en hotels ****
• Menjars indicats en l’itinerari, 9 Dinars i 1 sopars
• Trasllats i visites en autocar privat amb guia/assistent de parla espanyola segons l’itinerari.
• Tren: Seients reservats en classe turista de tren bela de JR (Kyoto/Nagoya i Kanazawa/Tòquio).
• Guia local de parla hispana durant tot el circuit.
• Trasllat d’equipatge: 1 maleta de grandària normal (fins a 20 kg) per persona inclosa. (Kyoto/Tòquio)
• Impostos necessaris, peatge d’autopistes, aparcaments i propines a xoferes estan inclosos.
• Travelhelp 24 hrs.
• Assegurança de viatge

 

*No inclou propines en destí

Informació addicional

Pes750 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “PAIS DE L’HARMONIA: JAPÓ I GAUDIR DEL HANAMI ( DEL 22 DE MARÇ AL 4 D’ABRIL)”