BALI.- VIATGE A UN PARADÍS CULTURAL I PAISATJÍSTIC (del 20 al 30 de abril)

1.995,00  (+595,00 taxes d'aeroport)

Us convidem a un viatge a un paradís: l’illa de BALI. Una illa que té un component cultural i paisatgístic realment meravellós, que recorrerem per descobrir els seus temples, paisatges etc.
Al final tindrem un temps lliure per descansar i gaudir de les platges paradisíaques abans de tornar a casa amb les retines plenes d’imatges inoblidables.
US ESPEREM

 

SKU: 0-3-1-3-1-1 Categoria:

Descripció

BALI: VIATGE A UN PARADÍS CULTURAL I PAISATJÍSTIC

 

ITINERARI

20 ABRIL:  VALÈNCIA – ESTAMBUL – BALI

Presentació en l’aeroport de València a les 16.30h i eixida en vol amb destinació Bali via Istanbul. Nit a bord.

21 ABRIL:  BALI – UBUD

Arribada, assistència i eixida per carretera cap a Ubud. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

22 ABRIL:  UBUD – TEGALALANG – PURA KEHEN – POBLE TRADICIONAL PENGLIPURAN

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap a Tegalalang on podrem contemplar una meravellosa panoràmica de les terrasses d’arròs, situades en un vall preciòs, que dibuixen perfectes i espectaculars escalons. Continuarem visitant Temple Kehen, és un santuari muntanyós i temple estatal de Bangli que data del segle-XIII,  arquitectura tradicional amb les seues nombroses estàtues i escalons que conduïxen a una magnifica porta tancada amb detalls escolpits de l’horrible dimoni de Kala Makara. La ultima parada del dia seriosa Poble Penglipuran, és un poble tradicional que hui en dia conserven les tradicions antigues. Dinar en ruta. A continuació eixida cap al Poble Mas, populars centres artístics llaurats de fustes.

Tornem a l’hotel i allotjament.

23 ABRIL:  UBUD

Desdejuni. Eixida cap al temple Pura Lempuyang, el temple de les Portes del Cel i un dels més grans i espectaculars d’Indonèsia, amb unes vistes inigualables del Mont Agung, un volcà actiu i el punt més alt de tota l’illa de Bali. A continuació visita a un dels prodigis monumentals de la zona oriental de Bali: el palau flotant de Tirta Gangga.
Dinar en retaurant. Visitarem la seua àrea enjardinada repleta de piscines, estanys, canals i fonts per a conéixer la importància, quasi sagrada, que posseïx l’aigua en este pintoresc lloc.

24 ABRIL:  UBUD – MENGWI – BEDUGUL

Desdejuni a l’hotel. Visitarem Temple Real Taman Ayun (literalment es traduïx com a ‘Bell Jardí’) en Mengwi. Està vorejat per amplis canals i solo es pot ingressar a través d’un pont que conduïx a una porta ricament ornamentada que dona accés al pati exterior del temple. Continuació cap a Bedugul on visitarem el llac Beratan amb el seu Famós Temple de Ulundanu. Dinar en ruta.
Pararem en el Mercat públic de Candi Kuning, on es venen orquidies salvatges i fresques fruites tropicals.
Retorn a l’hotel i Sopar i allotjament.

25 ABRIL:  BEDEGUL – TRENCADES MUNDUK – BANJAR – LOVINA

Desdejuni. Al matí, eixirem cap a Lovina durant la ruta pararem en un bell mirador en el qual en pujar a l’alt del pujol es podràn veure els llacs Buyan i Tamblingan. AdmiraraR les Cascades Màgiques de Munduk, per fer un senderisme son espectaculars, gaudir de la frescor de l’aigua i majestuositat de les meravelles naturals i vistes impressionants. Continuarem fent una visita a les piscines termals de Banjar, un brollador d’aigües termals naturals, molt popular per a balinesos (l’aigua té un contingut del 26% de sofre i està a una temperatura de 38 °C), i el temple del monestir budista Brahma Vihara Arama, inspirat en l’arquitectura del temple budista més important del sud-est asiàtic, Borobudur. Dinar en ruta.
Eixida cap a Singaraja, antiga capital administrativa de Bali sota mandat holandés. Arribada a Lovina, en el nord de l’illa.
Trasllat a l’hotel i Sopar i allotjament.

26 ABRIL:  LOVINA – KINTAMANI – BESAKIH – CANDIDASA

A l’alba, si les condicions climatològiques ho permeten, prendrem una barca per a intentar albirar els dofins en llibertat a la platja de Lovina. Retorn a l’hotel i desdejuni. Eixida cap a Sangsit on visitarem el Temple Bedji. Continuació a Kintamani des d’on podrem contemplar el volcà Batur, a hores d’ara actiu, i el llac del mateix nom. La següent parada serà en el Temple Mare Besakih, el de major grandària i més important de l’illa, a les faldes del Mont Agung, el volcà sagrat de Bali, on existix un complex de santuaris construït en el 189 a. C. Dinar en ruta.
Continuarem la ruta cap a Candidasa passant per Selat, la qual va ser coberta per una erupció del volcà Agung en 1963 i ara s’ha convertit en unes fèrtils terrasses de cultiu d’arròs.
Trasllat a l’hotel, Sopar i allotjament

27 ABRIL:  CANDIDASA – TENGANAN – KLUNGKUNG – TANAH LOT – SEMINYAK

Desdejuni. Eixida cap a Tenganan, original població balinesa (comunitat indígena pre-hindú) famosa pels seus exquisits treballs tèxtils i artesanals. Continuació fins al temple de Goa Lawah, dins del qual es troba la “Cova dels Ratpenats” que segons la llegenda, comunica la costa amb el temple de Besakih. Visitarem l’antic palau de les corts, Kerta Gosha, que data del segle XVII, famós pels seus frescos, i el palau flotant de Bale Kambang. Seguidament ens dirigirem fins a Celuk, famós pels seus treballs en or i plata. Dinar en ruta.
Seguirem fins al bosc sagrat dels micos d’Ales Kedaton, un santuari de boscos naturals que és la llar d’una horda de macacos. Finalment, arribada a la costa per a admirar el mundialment famós temple de “Tanah Lot” per la seua espectacular vista sobre una roca en la mar. Tanah Lot va ser erigit pels vilatans en memòria del braman Sait Nirartha, de qui es diu que va parlar amb Déu durant tota una nit. Trasllat a l’hotel.

28 ABRIL:  PLATGES DE BALI

Desdejuni. Dia lliure per a descansar i gaudir de les meravelloses platges dignes d’un paradís…. No podem deixar pasar una oportunitat com aquesta. Sopar i allotjament.

29 ABRIL:  BALI – ESTAMBUL

Desdejuni. Temps . Trasllat a l’aeroport per al vol prendre el vol de retorn a València via Istanbul.

29 ABRIL:  ESTAMBUL – VALÈNCIA
Arribada a Istanbul, enllaç amb el vol a València i arribada a València.

 

ENS ACOMPANYARÀ.- GUIA ESPLAI  +  GUIA LOCAL

PREU PER PERSONA.- 1995 € + 595 €  DE TAXES D’AEROPORT

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 580€

PREU INSCRIPCIÓ.- 50 €

PREU ASSEGURANÇA D’ANUL·LACIÓ.- 90 € (OPCIONAL)

 

INCLOU

  1. Vols des de València amb Turkish Airlines (via Istanbul).
  2. Hotels **** amb desdejuni.
  3. Trasllats d’arribada i eixida.
  4. 10 menjars segons itinerari.
  5. Visites, excursions i entrades.
  6. Guies de parla hispana.
  7. Assegurança bàsica de viatge

 

 

 

 

 

 

 

 

Informació addicional

Pes595 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “BALI.- VIATGE A UN PARADÍS CULTURAL I PAISATJÍSTIC (del 20 al 30 de abril)”