PAZOS I CAMÈLIES, (del 15 al 19 de març)

1.150,00

 

SKU: N/A Categoria:

Descripció

 ANEM A VORE LES CAMÈLIES EN GALICIA

ITINERARI:

Dia 15 de març: VALÈNCIA – VIGO – SANXENXO

Concentració a les 12:00  a l’estació de Joaquim Sorolla per eixir direcció Vigo. Trasllat a l’hotel a Pontevedra. Arribada distribució de les habitacions. Dinar. A la vesprada eixida per a visita guiada del Castelo de Soutomaior i Pazo de Castrelos a Vigo. Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Dia 16 de març: O GROVE – CAMBADOS – VILLAGARCÍA
Desdejuni a l’hotel i eixida per a visita del Pazo dona Saleta amb guia oficial (jardí d’Excel·lència Internacional, seguirem el viatge fins a O Grove per a embarcar en un catamarà per a fer un recorregut per la Ria de Arosa amb degustació de clòtxines i vi a bord. Dinar en restaurant. A la vesprada farem la visita del Celler Pazo Baion. Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament

Dia 17 de març: PONTEVEDRA – PAZO D’OCA
Desdejuni eixida direcció Pontevedra per a visita amb guia oficial, ciutat de llarga tradició marítima i mercantil, que conserva un dels centres històrics més importants i elegants de Galícia. Al costat de la ria de Pontevedra, s’estén el seu entramat de carrers i places que guarda importants edificacions civils i religioses. A continuació eixida cap a Combarro , el barri antic del qual, declarat Bé d’Interés Cultural, constituïx una mostra representativa de tres elements arquitectònics tradicionals de Galícia: els hórreos, que servien per a emmagatzemar aliments i la majoria daten dels segles XVIII i XIX; les cases marineres, d’estretes porxades i balcons construïts en pedra o en fusta; i els creuers, que compten amb la peculiaritat que la figura de la Verge sol mirar sempre a la mar i la del Crist cap a terra. Dinar en restaurant. A la vesprada visitarem amb guia oficial el Pazo d’Oca i seguidament el Pazo de Santa Cruz. Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Dia 18 de març:PAZO RUBIANS – PAZOS FEFIÑABES – PAZO LOURIZAN
Desdejuni a l’hotel i eixida per a visita amb guia oficial a la comarca d’O Salnés, en les Ries Baixas. Arribarem a Vilagarcía de Arousa, en els afores del qual se situa el Pazo de Rubiáns on la camelia és la protagonista entre més de cent espècies de flors. Hui dia, s’arrepleguen les seues llavors amb les quals les monges del monestir d’Armenteira destil·len l’oli essencial per a elaborar sabons artesans que trobareu en el pazo. A més d’un esplendorós jardí, el Pazo de Rubiáns també compta amb una muntanya de sureres i una vinya de albariño. El nostre següent destí, Cambados. Ací podrem visitar el Pazo de Ferfiñáns, que també posseïx uns magnífics jardins i l’interior dels quals alberga el celler més antic del lloc, a més d’altres monuments arquitectònics declarats Bé d’Interés Cultural. Dinar en restaurant. A la vesprada, ens acostarem al municipi de Meis on es troba la finca de Saleta que reunix una gran casa de cultiu amb hórreo, un colomar i una capella al costat d’un gran bosc de roures, eucaliptus i sureres i un jardí de tipus anglés. Seguidament visitarem el Pazo de Lourizán i la seua àmplia finca on se situa el Centre d’Investigacions Forestals. Ens cridarà l’atenció la gran edificació d’estil modernista al costat del Jardí Botànic, creat en els anys 50, on veurem diverses espècies exòtiques i autòctones de fins a dos segles d’antiguitat. A més, existixen altres punts d’interés com l’hivernacle de cristall, el colomar, el hórreo, l’almàssera, el Parc de les Ries i la Gruta dels Espills, entre altres. Retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Dia 19 de març: SANXENXO – VIGO – VALÈNCIA
Desdejuni a l’hotel i mati lliure. A l’hora indicada eixida cap a l’estació de RENFE de Vigo. Arribada, fi del viatge i dels nostres servicis.

 

PREU PER PERSONA.- 1150  euros

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.-  195 euros

PREU INSCRIPCIÓ.- 50 euros

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI

 

El Preu Inclou:

TREN ALTA VELOCITAT  VALENCIA-VIGO-VALENCIA (via Madrid)
Autocar durant tot el recorregut.
4 nits en HOTEL **** (*SANXENXO – PONTEVEDRA)
4 desdejunis + 4 dinars en restaurant
Guia Oficial per a totes les visites
Entrades descrites
Catamarà *Rias de *Arosa
1 accés al SPA de l’hotel (cortesia de l’hotel)
Assegurança de viatge

 

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

doble amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “PAZOS I CAMÈLIES, (del 15 al 19 de març)”