CAP D’ANY ATENES, UN PASSEIG PELS ORIGENS ( 29 AL 3 GENER)

1.995,00  (+140,00 taxes d'aeroport)

 

SKU: N/A Categoria:

Descripció

CAP D’ANY A ATENES, UN PASSEIG PELS ORIGENS

 

ITINERARI

Dia 29 DESEMBRE: VALÈNCIA – ATENES

Concentració en l’aeroport de VAlència a les 04:00 del matí  per a eixir en vol a Atenes (via Madrid). Trobada a l’aeroport d’Atenes amb el nostre guia local i trasllat a l’Hotel. Allotjament a Atenes.

Dia 30 DESEMBRE:  ATENES
Desdejuni a l’hotel i eixida per a visitar el símbol del país, l’Acròpoli amb l’imponent Partenó, els Propileus, el Erectéion amb les Cariátides i el temple d’Atenea Nike. Ens embarcarem en una experiència on els mites antics ressonen a través dels monuments clàssics. Una visita a l’Acròpoli no és només una experiència turística; és una trobada profunda amb el bressol de la civilització occidental. Seguim amb el Museu de l’Acròpoli on la il·lustre història del pujol cobra vida.
Seguirem amb una panoràmica en bus pels llocs emblemàtics de la ciutat, la plaça Sintagma on cada hora se celebra el canvi de la guàrdia presidencial, l’Estadi Panatenàic, l’estadi antic on es van celebrar els primers jocs olímpics moderns, la Trilogia Neoclàssica i els barris típics d’Atenes.
Dinarem amb menjar típic en el barri de Plaka i després continuem visitant l’Àgora, el centre administratiu i comercial de la ciutat antiga. Ací tindrem l’oportunitat de recórrer els passos dels nostres avantpassats, en el lloc on en la seua vida quotidiana realitzaven negocis, els filòsofs impartien els seus ensenyaments i els polítics debatien i exercien els seus drets.
Volta a l’hotel i vesprada lliure. Allotjament a Atenes.

Dia 31 DESEMBRE:  

Desdejuni i eixida de l’hotel per a fer una visita de dia complet a Argólida al Peloponès. Viatjarem a través d’un paisatge pintoresc, creuant el famós Canal de Corint, una gesta d’enginyeria del segle XX que pràcticament va convertir al Peloponès en una illa, permetent el pas dels vaixells i transformant l’economia de la navegació.
Parada en Micenas, lloc de naixement de la primera civilització grega. El regne d’Agamèmnon, que Homer descriu com “la ciutat rica en or”, desplegarà davant els nostres ulls la seua impressionant esplendor. Travessarem la famosa Porta dels Lleons, veurem les antigues tombes reals i ens meravellarem amb el Tresor de Atreo.
Dinar en la zona i eixida cap a Epidauro, famosa pel seu antic teatre amb una acústica impecable. En Epidauro va florir el santuari de Asclepio (Esculapi), un dels centres mèdics més importants en l’antiguitat. Asclepio per les seues excepcionals habilitats curatives, la seua profunda compassió pels malalts i el seu audaç desafiament a la mort, encarnant les qualitats d’un verdader guaridor i un símbol d’esperança destaca entre els déus com un verdader heroi.
A la vesprada, tornarem a Atenes i a l’hora indicada soparem al nostre hotel per a acomiadar-nos de l’any 2024 i donar la benvinguda al 2025.

Dia 1 GENER: CREUER PER LES ILLES DE SARÓNICO

Desdejuni i eixida de l’hotel per a celebrar l’any nou amb un creuer per les illes del golf Sarónico. Tindrem l’oportunitat de conéixer les illes de Porus, Hidra (Hydra) i Egina (Aegina), divertir-nos a bord i relaxar-nos navegant per la mar grega. Un modern vaixell, totalment equipat per a oferir totes les comoditats necessàries i fer que el seu viatge siga agradable, disposa d’amplis salons i un dinar que s’oferix en bufet i inclou una gran varietat de plats mediterranis elaborats amb els millors ingredients pel xef a bord.
A la vesprada tornada a l’hotel i resta del dia lliure.

Dia 2 GENER: DELFOS

Desdejuni i eixida de l’hotel per a seguir la ruta dels pelegrins fins a arribar al santuari d’Apol·lo, a Delfos. Visitar Delfos és un viatge al centre espiritual i cultural de l’antiga Grècia. Este lloc arqueològic, situat en els vessants del mont Parnàs, va ser considerat el centre de l’univers en l’antiga religió grega. En caminar per les ruïnes ben conservades, en particular el famós Temple d’Apol·lo, quasi es poden sentir els ressons d’antigues prediccions que alguna vegada van dirigir tant a reis com a plebeus. L’entorn tranquil, envoltat d’oliveres i amb vista al preciós terreny, augmenta l’atractiu de Delfos.
El Tholos de Delfos i l’antic teatre, on se celebraven les competicions musicals i atlètiques dels Jocs Pítics, recreen l’ambient de les antigues festivitats gregues. El veí Museu Arqueològic de Delfos inclou una impressionant col·lecció d’antiguitats, inclòs el magnífic Auriga de Delfos.
Dinar en la zona i a la vesprada tornada a Atenes. Allotjament.

Dia 3 GENER: ATENES – CABO SOUNION — VALÈNCIA

Desdejuni i visita al cap Sounion (amb el seu famòs temple de Neptú). En acabar, trasllat directamente a l’aeroport d’Atenes per  eixir de tornada a VAlència (via Madrid).

 

PREU PER PERSONA: 1995€ + 140 € de taxes aeroport

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL: 375€

PREU INSCRIPCIÓ: 50 EUR

ENS ACOMPAYARÀ: Guia Esplai + Guia local.

 

 Serveis Inclosos:

  • Vols amb Iberia (via Madrid)
  • Allotjament en hotel ****.
  • Transport en bus privat
  • 5 desdejunis + 4 dinars
  • Sopar especial de cap d’any a l’hotel
  • Visites i entrades segons programa.
  • Guia local
  • Auriculares
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

NOTA.- No inlcuye las tasas de estancia en el hotel.

Informació addicional

Pes140 kg
Tipus habitació

doble amb asegurança, individual amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CAP D’ANY ATENES, UN PASSEIG PELS ORIGENS ( 29 AL 3 GENER)”