ANEM A LAS MEDULAS I LA VALL DEL SILENCI, del 9 al 13 d’octubre (ja no tenim habitacions individuals).

850,00

 

SKU: N/A Categoria:

Descripció

“LAS MEDULAS I EL BIERZO”

 

Dia 9 d’octubre.- VALÈNCIA-LEON-PONFERRADA

Concentració a les 07:00 des de Gandia i a les 08:00 a València. Check in l’hotel, sopar i descans.

Dia 10 d’octubre.- PONFERRADA

Desdejuni a l’hotel i visita a la capital del Bierzo:

Al matí ens aproparem al Castell dels Templers i al Palau Nou a l’interior del qual es troba a l’interior del qual hi ha l’exposició “Templum Libri” la Biblioteca Templària.

De vesprada, temps lliure per visitar el nucli antic: Plaça de l’Ajuntament, Torre del Rellotge, Basílica de l’Alzina, església de Sant Andreu… o visitar algun dels seus museus, com el Museu del Bierzo, ubicat a l’antiga presó de la ciutat on descobrirem gran part de la història de Ponferrada i del Bierzo; o Museu de la Ràdio de Luis de l’Olmo, que ofereix una de les col·leccions més completes de receptors de ràdio d’Espanya i un recorregut per la història de les ones a Espanya. Suggerim guardar una estoneta per alternar als seus típics bars on no falta diversitat de broquetes de gran qualitat. Tapejar és una alternativa per fer un agradable sopar i degustar diversos plats típics: patates braves, musclos, pop, chichos de matança…

Dia 11 d’octubre.- “LAS MÉDULAS”

Desdejuni a l’hotel. Ens desplaçarem a les Mèdules, considerada la mina més gran a cel obert de l’època romana i declarada Patrimoni de la Humanitat, va més enllà d’aquest paisatge de singular bellesa envoltat de castanyers centenaris, llacunes, llacs, pics i galeries. És una de les obres d’enginyeria més grans de l’Antiguitat. Dedicarem el matí a visitar aquest sorprenent paisatge i aprendre una mica més sobre la mineria en temps dels romans.

De vestrada,  visitarem Villafranca del Bierzo on dinarem en un restaurant de la zona. Tornada a l’hotel i descans

Dia 12 d’octubre.- LA VALL DEL SILENCI

Desdejuni. Hui anirem a la Vall del Silenci: Conta la història que un monjo anomenat San Genadio estava meditant a la seua cova però no podia concentrar-se a causa del soroll que cap al riu seguint el seu curs, molt enfadat en no poder meditar va eixir de la cova i va cridar “Calla’t” i el riu va callar. D’aquesta història li ve el nom a la Vall del Silenci. Hi ha llocs on s’atura el temps, la Vall del Silenci és sens dubte un d’aquests llocs, la grandesa de la natura, l’encant dels seus pobles i la calma que es respira fa d’aquesta vall un lloc millor.Visitarem els seus pobles, els seus miradors i passejarem pels seus encantadors senders (passeig sense dificultat i molt senzill).Dinar a un restaurant de la zona.Tornada a l’hotel i descans.

Dia 13 d’octubre: PONFERRADA-LEON-VALENCIA

Després del desdejuni a l’hotel, eixida cap a Lleó per visitar la ciutat i la seua esplèndida Catedral amb un guia local (inclosa l’entrada a la Catedral. NOTA.- esta visita pot ser anulada per la catedral si hi ha algún acte). Tornada amb destinació València i  Gandia.

PREU PER PERSONA.- 850  euros

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.-  195 euros

PREU INSCRIPCIÓ.- 50 euros

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI

 

El Preu Inclou:

Autocar durant tot el recorregut

4 nits a hotel CIUTAT DE PONFERRADA ****

4 desdejunis + 3 dinars en restaurant + 1 sopar

Entrades

Assegurança de viatge

 

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

doble amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ANEM A LAS MEDULAS I LA VALL DEL SILENCI, del 9 al 13 d’octubre (ja no tenim habitacions individuals).”