PONT D’OCTUBRE EN LA RUTA DE LES ESPÈCIES: SRI LANKA ( del 09 AL 19 OCTUBRE)

1.995,00  (+495,00 taxes d'aeroport)

Una vegada més… anem a tornar a fer un viatge fruit dels vostres suggeriments: SRI LANKA! AJUBOWAN! Sri Lanka (antigament Ceilan) és una illa al sud-est de l’Índia, a l’oceà Índic. Els seus diversos paisatges varien des del bosc pluvial i les planes àrides fins a les altiplans i meravelloses platges. És famosa pel seu te, els animals com elefants etc, natura salvatge i antigues ruïnes budistes, inclosa la ciutadella de Sigiriya del segle V, amb el seu palau i els seus frescos. La ciutat d’Anuradhapura, l’antiga capital de Sri Lanka, té moltes ruïnes de més de 2.000 anys d’antiguitat.

Tot un paradís de contrastos a la ruta de les espècies que vos convidem a conèixer. Us esperem!

 

SKU: N/A Categoria:

Descripció

SRI LANKA: Un paradís a la ruta de les Espècies

 

ITINERARI

9 D’OCTUBRE: VALÈNCIA – ISTAMBUL – COLOMBO 

Presentació en l’aeroport per a eixir en vol a Colombo via Istanbul. Nit a bord.

10 D’OCTUBRE: SIGIRIYA

Arribada a Colombo, capital de Sri Lanka. Continuació per carretera a Sigiriya. Arribada a l’hotel, on gaudirem d’un massatge aiurvèdic. Sopar a l’hotel

11 D’OCTUBRE: SIGIRIYA – AUKANA – ANURADHAPURA – MIHINTALE – SIGIRIYA

Desdejuni. Excursió de dia complet a Anuradhapura, una de les antigues capitals fundada en el s. VI a. C. En ruta visitarem l’estàtua gegant de 13 m del Buda de Aukana i Anuradhapura. Entre els vestigis queden les restes del Palau Real. A la vesprada visita del Museu Arqueològic. Més tard continuem cap a Mihintale, la “Muntanya Sagrada”. Sopar a l’hotel.

12 D’OCTUBRE: SIGIRIYA- POLONNARUWA – PARC NACIONAL MINNERIYA – SIGIRIYA

Desdejuni. Al matí pujarem a la Roca de Sigiriya (“Roca del Lleó”). Veurem les “Donzelles Daurades”, frescos del s. V perfectament conservats. A la vesprada visitarem Polonnaruwa, les ruïnes del Palau Real i els 3 Budes gegants del Gal Vihara. De retorn a l’hotel, gaudirem d’un safari en jeep al Parc Nacional de Minneriya, on es troba una gran reserva d’elefants salvatges. Sopar a l’hotel.

13 D’OCTUBRE: SIGIRIYA – DAMBULLA – MATALE – KANDY

Desdejuni. Al matí, visita del temple excavat en la roca de Dambulla, que alberga la col·lecció d’imatges de Buda més important de Sri Lanka. A continuació, eixida cap a Matale per a visitar el Jardí de les Espècies. També visitarem una fàbrica de Batik. Arribada a Kandy i visita del Dalada Maligawa, el temple de la Dent de Buda. En fosquejar assistirem a una sessió de danses típiques. Sopar a l’hotel.

14 D’OCTUBRE: KANDY – RAMBUKKANA – PINNAWELA – KANDY
Desdejuni. Eixida amb tren cap a Rambukkana. A l’arribada, trasllat en un típic tuk-tuk a Pinnawela on visitarem l’orfenat d’elefants. Podrem assistir al bany d’estos magnífics animals. De retorn a Kandy visitarem els Temples de Gadaladeniya, el Embekke Devale, el Lankatilaka Vihara, el Centre d’Artesania i el Museu Gemológico. Sopar a l’hotel.

15 D’OCTUBRE KANDY – PERADENIYA – NUWARA ELIYA
Desdejuni. Al matí visita del Jardí Botànic de Peradeniya. Eixida per carretera cap a Nuwara Eliya. En el camí visitarem una fàbrica de te. Arribada a Nuwara Eliya, on les seues elegants mansions victorianes ens recorden l’ambient colonial. Sopar a l’hotel.

16 D’OCTUBRE: NUWARA ELIYA – ELLA – PARC NACIONAL YALA – TISSAMAHARAMA

Desdejuni. Al matí eixida per carretera a Tissamaharama seguint la ruta d’Ella, des de la qual podrem contemplar paisatges espectaculars. Arribada i safari en jeep pel Parc Nacional de Yala, on es troba una gran varietat d’ecosistemes entre els quals destaquen boscos humits i aiguamolls marins. Sopar a l’hotel.

17 D’OCTUBRE: TISSAMAHARAMA – GALLE

Desdejuni. Al matí eixida per carretera a Galle. Arribada i visita de la seua ciutat fortificada, la part antiga de la qual va ser declarada Patrimoni de la Humanitat en 1988. El passeig pròxim a la muralla que va des del bastió de Utrech fins al de la bandera de roca, permet fer-nos una idea de la ciutat i obtindre una bona panoràmica de l’antic port. A continuació, prendrem un te en el “Restaurant Elita de Galle” que ens permet gaudir de l’ambient assossegat i colonial de la ciutat. Temps lliure per a passejar per esta pintoresca ciutat. Sopar a l’hotel.

18 D’OCTUBRE: GALLE – COLOMBO

Desdejuni. Eixida per carretera a Colombo. A l’arribada, visita panoràmica de la ciutat. Sopar a l’hotel

19 D’OCTUBRE: COLOMBO – ISTANBUL – VALÈNCIA
Al matí d’hora, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol amb destinació València, via Istanbul (es proporcionarà desdejuni per a portar).
Arribada a València.

 

PREU PER PERSONA: 1995€ + 495€ de taxes aeroport

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL: 540€

PREU INSCRIPCIÓ: 50 EUR

ENS ACOMPAYARÀ: Guia Esplai + Guia local.

 

 

Serveis Inclosos:

  • Vols amb Turkish Airlines via Estambul
  • Allotjament 8 nits en hotels ****.
  • Transport en bus privat de luxe climatitzat
  • Mitja pensió segons programa
  • Visites segons programa.
  • Entrades descritesal programa
  • Guia local de parla hispana durant tot el recorregut
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

Serveis no inclosos:

  • Propines.
  • Visat ONLINE – 50 dòlars
  • Possibles pujades de carburant.
  • Qualsevol altre servei no especificat com a inclòs.

Informació addicional

Pes495 kg
Tipus habitació

doble amb asegurança, individual amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “PONT D’OCTUBRE EN LA RUTA DE LES ESPÈCIES: SRI LANKA ( del 09 AL 19 OCTUBRE)”