CARTAGENA: el patrimoni viu de la regió de Múrcia (6 al 8 de desembre)

350,00

 

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI

DIA 6 desembre: VALÈNCIA -GANDIA – CARTAGENA

Eixida dels viatgers de València a les 7 del matí des del Carrer Guillem de Castro. Arreplegada dels viatgers de Gandia a les 8 del matí a l’Estació d’Autobús de Gandia. Arribada a Cartagena a les 11h. Visita al teatre romà i al seu museu. Temps lliure per dinar i, a continuació, visita al Parc Arqueològic El Molinete. En acabar, anirem al port a pujar a un vaixell i donar una volta per la badia i les platges. Arribada a l’hotel per sopar i dormir.

DIA 7 desembre: CARTAGENA

Desdejunarem a l’hotel i, caminant, anirem fins la Casa de la Fortuna, una visita que ens permetrà veure com vivien els vehins de la famosa Carthago Nova, i que ens conduirà fins el Museu del Foro Romà. A continuació ens deixarem perdre pel Centre Històric de Cartagena, on deixarem temps lliure per dinar en els restaurants que trobarem pels seus carrers. Després de dinar, pujarem al autobús per anar a veure la Batería de los Castillitos, un cinturó defensiu projectat per la dictadura de Primo de Rivera i que tractava de dotar a Cartagena d’un fortí defensiu amb dos canons amb capacitat de disparar progectils d’una tona a més de 35 kilòmetres de dsitància. Tornada a l’hotel per sopar i dormir.

DIA 8 desembre: CARTAGENA – MANGA DEL MAR MENOR – GANDIA – VALÈNCIA

amb les maletes preparades i, després de desdejunar, pujarem al bus per tornar cap a casa, no sense abans parar a visitar la “Manga del Mar Menor” i el Cabo de Palos, dos destins turístics nacionals d’obligada peregrinació, on dinarem tranquil·lament, mentre gaudim del seu paratge natural. Després de dinar proseguirem el nostre viatge de tornada a casa.

 

PREU PER PERSONA.- 350 EUR

SUPL. HAB. INDIVIDUAL.- 75 EUR

PREU INSCRIPCIÓ.- 50 EUR

Ens acompanyarà: MANUEL GIL

 

INCLOU:

· Bus des de València per a tot el recorregut

· Hotel centric a Cartagena

– Mitja pensió amb dinars

· Assegurança de viatge

·Entrades als monuments esmentats

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

doble amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CARTAGENA: el patrimoni viu de la regió de Múrcia (6 al 8 de desembre)”