VIETNAM I CAMBODJA, MIL TEMPLES EN MIG LA SELVA (DEL 14 AL 28 DE FEBRER)

2.795,00  (+190,00 taxes d'aeroport)

Esborrar
SKU: N/A Categories: ,

Detalls del producte

ITINERARI

 

14/02/2020.- BARCELONA – SINGAPUR

Concentració a les 05.00 del matí al carrer Xàtiva de València (Vorera institut Luis Vives) i trasllat a l’aeroport de Barcelona per a prendre vol a Hanoi, via Singapur. Menjars i nit a bord.

 

15/02/2020.- SINGAPUR – HANOI

Arribada a Singapur i connexió amb vol a Hanoi. Arribada i trasllat al centre de la ciutat per a dinar en un restaurant local. A la vesprada, gaudirem d’un passeig en bicicleta, passejant pel barri antic i les seues botigues d’antiguitats. A continuació, visita del Temple Ngoc Són molt ben situat en el llac Hoan Kiem. Allotjament.

 

16/02/2020.- HANOI

Després del desdejuni, visitarem la capital, incloent-hi el Mausoleu Ho Chi Minh, on descansen les restes de l’heroi nacional, el pare de la nació. A continuació, visita de la seua antiga residència, la Pagoda d’un Pilar i la Pagoda Tran Quoc, considerada com la pagoda més antiga de la ciutat construïda en el segle VI i és un símbol cultural del Budisme vietnamita. Trasllat al Museu d’Etnologia que se centra en els 54 grups ètnics reconeguts oficialment a Vietnam. Dinar en restaurant local. A la vesprada, visita al Temple de la Literatura, la primera universitat en la història de Vietnam. Després, visita la Catedral de San José, una Església catòlica, construïda en 1886 pels francesos amb arquitectura d’estil neo-gòtic. El dia acaba amb un espectacle de titelles d’aigua, amb esbossos sobre la vida i les creences de la gent del camp diàriament. Allotjament.

 

17/02/2020.- HANOI – HAI PHONG – BAHIA DE HALONG

Desdejuni a l’hotel i trasllat per carretera al port Got en Hai Phong per a embarcar en un creuer i explorar la Badia de Halong – una de les set meravelles del món. El vaixell es dirigeix a l’illot de Dóna Chong, on els clients poden veure un far construït pels francesos fa més de 100 anys. Dinar a bord abans de continuar el viatge a través dels illots verges d’Amb Vit i Gia Luan. Continuació del viatge a la Cova Trung Trang, que està situada enmig del Parc Nacional de Cat Ba. Retorn al jonc i partida en direcció a la zona menys poblada de Tra Bau, on es troba la badia de Lan Ha. Retorn per a gaudir de la magnífica posta de sol sobre el Golf de Tonkin. Més tard, acudirem a una classe de cuina tradicional. Sopar i allotjament.

 

18/02/2020.- BAHIA DE HALONG – HAI PHONG – HANOI – DANANG – HOI AN

En la matinada, gaudirem d’una vigoritzant sessió de Tai Chi en la coberta abans del desdejuni. Després del desdejuni, represa del viatge i exploració de la badia on es troba Ao Ech. Desembarcarem al sud de la badia. Trasllat a l’aeroport d’Hanoi per a prendre vol a Danang. Dinar en ruta. Arribada a l’aeroport de Danang i trasllat a Hoi An. Allotjament.

 

19/02/2020.- HOI AN

Desdejuni a l’hotel. Visita del barri antic de Hoi An. Aquest és un exemple excepcionalment ben conservat d’un port comercial del sud-est asiàtic que data del segle XV fins al segle XIX. Recorregut per a explorar els seus tresors. Els edificis i traçat dels carrers reflecteixen les influències, tant indígenes com estrangeres, que s’han combinat per a produir aquest patrimoni únic. Dinar en un restaurant local. A la vesprada, gaudeix d’un creuer d’una hora pel riu de Thu Bon i temps lliure per a explorar la ciutat. Allotjament.

 

20/02/2020.- HOI AN – DANANG – HUE

Després del desdejuni, eixida cap a Hue, antiga ciutat imperial, a través del Pas de Hai Van. A l’arribada, visita del Mausoleu de l’Emperador Khai Dinh, situat en un pujol empinat i que va ser construït des de 1920 fins a 1931, tenint 11 anys per a completar-lo. És una mescla de l’arquitectura occidental i oriental. Dinar en un restaurant local. A la vesprada, visita a la Ciutadella Imperial de Hué, l’antiga seu imperial de govern. Aquest és un gran i extens complex de temples, pavellons, fossats, murs, portes, botigues, museus i galeries, que ofereixen art i vestits de diferents èpoques de la història de Vietnam. A continuació, gaudeix un creuer pel riu de Perfum cap a la Pagoda Thien Mu (Senyora Celestial), un dels llocs més venerats a la ciutat de Hue. Allotjament.

 

21/02/2020.- HUE – HO CHI MINH


Desdejuni a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Hue per al vol a Ciutat Ho Chi Minh. A l’arribada, trasllat per a visitar la Ciutat Ho Chi Minh, la capital econòmica del país. Visita de l’antic barri residencial colonial, incloent-hi l’Ajuntament, construït a partir de 1902-1908 en un estil colonial francés, Opera House, construïda en 1897 per l’arquitecte francés Eugene Ferret, el contemporani Palau de la Reunificació (l’exterior). Després, un passeig per l’Oficina Central de Correus construïda, estil arquitectònic neoclàssic, construïda en el segle XX per Eiffel. Dinar en restaurant local. A la vesprada, visita del Museu de la Guerra; conté objectes relatius a l’etapa americana de la guerra de Vietnam. Passeig pel pintoresc Barri Xinès “Cho Lon” que alberga la Pagoda Thien Hau. La pagoda va ser construïda en honor de la deessa protectora dels mariners. Després passeig per l’impressionant mercat de Binh Tay. Allotjament.

22/02/2020.- HO CHI MINH – CAI BE – VINH LONG – CA THO


Després del desdejuni, trasllat a Cai Be, en el cor del Delta del Mekong. A l’arribada, a bord d’un vaixell per a un creuer pel Riu Mekong i el seu gran nombre de canals a Vinh Long. Visita una antiga casa colonial i una fàbrica de crispetes d’arròs. Gaudirem d’una degustació d’especialitats locals per a dinar. A la vesprada, contínua el viatge a Vinh Long i després amb cotxe a Ca Tho, la ciutat més gran en el Delta del Mekong. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

23/02/2020.- CA THO – HO CHI MINH

Després del desdejuni, eixida per a visitar el mercat flotant de Cai Rang, on cada dia els vaixells estan plens de fruites i verdures. El viatge a través dels rierols condueix a un hort de fruites per a una degustació de fruites tropicals. Després visita d’una Antiga Casa Binh Thuy, de més de 100 anys d’antiguitat, observarem la vida rural i admirarem l’exuberant vegetació al llarg de les riberes del riu i descobrir el mercat de Ca Tho abans de tornar a Ciutat Ho Chi Minh. Dinar en un restaurant local. A la vesprada, contínua el viatge a Ciutat Ho Chi Minh i una parada per a visitar un temple Cao Dai. Arribada a l’hotel a última hora de la vesprada. Allotjament.

 

4/02/2020.- HO CHI MINH – SIAM REAP

Desdejuni a l’hotel. A l’hora acordada eixida cap a un dels llocs més dramàtics en la història de la guerra de Vietnam: els túnels de Cu Chi. Visita de la ciutat subterrània, una immensa xarxa de túnels subterranis connectats, que són part d’una xarxa molt més gran de túnels que subjauen en gran part del país. Els sistemes de túnels van ser de gran importància per al Viet Cong en la seua resistència a les forces estatunidenques, i va ajudar a contrarestar l’esforç militar estatunidenc en creixement. Retorn a Ho Chi Minh i parada per a fer una passejada pel bosc de cautxú, aquests arbres s’utilitzen diàriament per a la fabricació de goma. Dinar en un restaurant local. A continuació, trasllat a l’aeroport d’Ho Chi Minh per al vol a Siem Reap. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Allotjament.


25/02/2020.- SIAM REAP

Després del desdejuni, eixida per a visitar el majestuós Angkor, que apareix des de 1992 com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Primera parada amb la visita de Angkor Wat ( segle XII) dedicat al déu hindú Vishnu. Aquesta magnífic temple- muntanya, construït pel Rei Suryavarman II és considerat com l’obra mestra d’art i arquitectura Khmer. Dinar en restaurant local. A la vesprada,eixda en un “remok”, (és un petit remolc enganxat a una motocicleta) per a visitar l’antiga capital de Angkor Thom, un enorme complex arquitectònic amb el famós Temple de Bayón en el seu centre. Aquest temple- muntanya va estar una vegada envoltat de 54 torres. En cadascuna de les 37 torres restants hi ha 4 cares enigmàtiques. Després, visita del Baphuon, que va ser completament restaurat per un equip d’arqueòlegs francesos durant 16 anys de treball. Al final de la vesprada, visita d’un centre d’artesania per a descobrir l’essència natural de Cambodja. Allotjament.

 

226/02/2020.- SIAM REAP

Desdejuni a l’hotel. Eixida a través del camp per a visitar el famós Temple de Banteay Srei “La Ciutadella de les dones”. Aquest xicotet temple de pedra rosada (de finals del segle X) és considerat com la joia de l’art clàssic Khmer per les seues delicades talles. Retorn a Siem Reap a través de la campanya cambodjana i parada pel camí en un centre de producció de seda d’or, per a així poder aprendre alguna cosa sobre aquest oblidat ofici. Visita al Temple de Banteay Samre, meravellosament restaurat. Dinar en restaurant local. A la vesprada, visita als temples bessons de Chau Say Thommanon i Tevoda, l’inacabat temple-muntanya de Ta Keo, la pila d’aigua sagrada de Srah Srang, i el monestir de Banteay Kdei. Finalment, visitarem el fascinant Temple Ta Phrom, probablement un dels més famosos monuments juntament amb Angkor Wat i el Bayón. Aquest antic monestir encara està envoltat per la selva. El dia acaba en el Temple Pre Rup per a gaudir del paisatge de la plana al capvespre. Allotjament.

27/02/2020.- SIAM REAP – SINGAPUR


D’hora al matí, visita de la pagoda Wat Darmak, una de les pagodes més important al poble. Assistirem en una cerimònia budista presentada pels monjos, amb la qual puguem aprendre més de la religió, cultura, creença que practiquen els cambodjans. Retorn a l’hotel per al dinar. Temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport per a prendre el seu vol de retorn a Barcelona, via Singapur. Arribada a Singapur i connexió amb vol nocturn a Barcelona.
28/02/2020.- SINGAPUR – BARCELONA

Eixida de Singapur en vol amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona i trasllat a València.

 

ENS ACOMPANYARÀ: PACO BAIXAULI

 

 

PREU PER PERSONA: 2795 euros + 190 DE TAXES

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 550 euros.

 

 

INCLOU:

– Tiquets d’avió des de Barcelona a Hanoi i Siam Reap-Barcelona (via Singapur).

 

– Trasllat en bus des de València a l’Aeroport de Barcelona (i retorn)

 

– Allotjament hotels ***/*****

 

– Menjars indicats en l’itinerari (13 en total) + tots els desdejunis.

 

– Bus per a tot el recorregut

 

– Segur de viatge

 

NOTA: El visat d’entrada a Cambodja no està inclòs, són 30 dòlars que es paguen en destinació.

Informació addicional

Pes190 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “VIETNAM I CAMBODJA, MIL TEMPLES EN MIG LA SELVA (DEL 14 AL 28 DE FEBRER)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: