EL MÈXIC MÈS AUTÈNTIC (DEL 11 AL 24 DE FEBRER)

2.190,00  (+150,00 taxes d'aeroport)

Neteja
SKU: 0-3-2 Categoria:

Descripció

 

VIATGE AL  MÈXIC MÈS AUTENTIC !!

 

ITINERARI

Dia 11 FEBRER.- VALÈNCIA – MADRID – MÈXIC DF

Concentració a les 07:00 a l’aeroport de València, per prendre el vol amb destinació Mèxic DF, via Madrid. Arribada a Mèxic,  trasllat i allotjament. Sopar a l’hotel.

 

Dia 12 FEBRER.- MÈXIC DF

Desdejuni i eixida per a visitar de la ciutat, incloent Zócalo, Catedral, Palau Residencial, Plaça de Santo Domingo, Palau de Belles Arts, Passeig de la Reforma. Dinar. A continuació, visita del Museu Nacional d’Antropologia, on es recorren les sales més representatives. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

Dia 13 FEBRER.- MÈXIC DF – TEOTIHUACÁN – GUADALUPE

Desdejuni. Hui visitarem les Piràmides de Teotihuacán. I després de dinar visitarem la Basílica de Guadalupe. Tornada a l’hotel.

 

Dia 14 FEBRER.- MÈXIC DF – QUERÉTARO – SANT MIQUEL ALLENDE

Desdejuni. Hui  eixirem cap a San Miguel Allende. En ruta farem la visita als Atlantes de Tula, els enigmàtics guerrers tolteques. Continuació cap a Querétaro, bella ciutat virreinal. Aqüeducte, Mirador, Plaça de la Independència, Palau de Govern i Casa López d’Ecala, Casa i Plaça de la Corregidora, Teatre de la República, entre d’altres. Dinar. Continuació al poble-museu de Sant Miquel d’Allende. Visita panoràmica del seu centre històric harmoniós. Allotjament.

 

Dia 15 FEBRER.- SANT MIQUEL ALLENDE – DOLORS HIDALGO – GUANAJUATO

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap a Dolores Hidalgo, per rendir culte a dues grans icones: Don Miguel Hidalgo Costilla i José Alfredo Jiménez. Dinar i continuació a Guanajuato, Patrimoni Cultural de la Humanitat i visita  de la ciutat. Tornada a San Miguel Allende. Allotjament.

 

Dia 16 FEBRER.- SANT MIQUEL ALLENDE – SANT LLUÍS POTOSÍ – ZACATECAS

Desdejuni i eixida cap a San Luis Potosí, la ciutat porfiriana per excel·lència de Mèxic, on visitarem la  Plaça del Carme, el Jardí Sant Joan de Déu, la Catedral, el Palau Municipal, la Plaça d’Armes, la Caixa Reial i la Plaça dels Fundadors. Dinar i continuació fins a a Zacatecas i allotjament.

 

Dia 17 FEBRER.- ZACATECAS

Desdejuni a l’hotel i visita de Zacatecas: l’Aqüeducte, Turó de la Bufa, Telefèric, Mina de l’Edèn, Catedral, Palau de Govern, Temple de Santo Domingo, Teatre Fernando Calderón, Mercat Jesús González i l’antic convent de San Francisco. Dinar. Allotjament.

 

Dia 18 FEBRER.- ZACATECAS – TLAQUEPAQUE – GUADALAJARA

Desdejuni  eixida cap a Tlaquepaque, pintoresca vila de carrers empedrats. Dinarem i seguirem viatge fins a  Guadalajara. Allotjament.

 

Dia 19 FEBRER.- GUADALAJARA – TEQUILA

Desdejuni i visita a la ciutat de Guadalajara. Anirem també a Tequila, on gaudirem d’una visita al poble per conèixer la seua història. Visita a la fàbrica de Tequila José Cuervo (amb degustació). Dinar. Tornada a Guadalajara i allotjament.

 

Dia 20 FEBRER.- GUADALAJARA – PATZCUAR – MORÈLIA

Després de desdejunar, eixirem cap a l’Estat de Michoacán. Ens aturem a Tzintzuntzan, capital Purèpita. Continuació a Pátzcuaro. Dinar i visita de Basílica de La nostra Senyora de la Salut, Temple i Col·legi de la Companyia de Jesús, el Sagrari, la Casa dels Onze Patis, Caminador de Madrigal de les Altes Torres i continuació cap a Morelia.  Arribada i allotjament a l’hotel.

 

Dia 21 FEBRER.- MORÈLIA – TAXCO

Desdejuni i  visita a Morelia: Plaça d’Armes, Palau de Govern, Jardí i Conservatori de les Roses, Palau Claveller, Mercat de Dolços, Aqüeducte i Font de les Tarasques. Dinar i continuació a Taxco. Allotjament.

 

Dia 22 FEBRER.- TAXCO – CUERNAVACA – MÈXIC DF

Desdejuni. Hui caminarem per Taxco, on destaca l’Església de Santa Prisca i els fins treballs en plata dels seus artesans. Eixida cap a Cuernavaca, visita de la Catedral i recorregut a peu fins el seu típic Sòcol i Palau de Cortés.Dinar i contunaució del viatge cap a Mèxic DF. Arribada i allotjament.

 

Dia 23 FEBRER.- MÈXIC DF – MADRID

Desdejuni i trasllat a l’aeroport per agafar vol de tornada a València, via Madrid. Menjars i nit a bord.

 

Dia 24.- MADRID – VALÈNCIA

Arribada a Madrid i connexió amb el vol a València, on arribarem sobre les 09:30 del matí.

 

Preu per persona:  2190 + 150 de taxes

Supl. Habitació individual: 420

ENS ACOMPANYARÀ: PACO BAIXAULI + guia local

 

INCLOU.-

✓ Bitllet línia regular, a classe turista amb IBERIA,  eixida des de València.

✓ Trasllats i visites en bus privat.

✓ Allotjament hotels  **** .

✓ Règim alimentari segons itinerari (SENSE BEGUDES)

✓ Guia acompanyant durant tot el recorregut.

✓ Visites i entrades segons itinerari.

✓ Assegurança d’inclusió amb cobertures covid19.

 

REQUISITS ENTRADA MÈXIC: Per a l’entrada a Mèxic, no cal cap prova COVID prèvia d’Espanya. Abans de l’arribada, cal que ompliu un formulari de salut, que estarà disponible 12 h abans de l’eixida. Hauràs d’haver realitzat el check-in ja que hauràs d’indicar el teu número de seient, entre d’altres dades.

*** Els programes descrits són susceptibles de canvis per raons puntuals alienes a la nostra organització tals com a condicions meteorològiques o de seguretat.

Informació addicional

Pes150 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “EL MÈXIC MÈS AUTÈNTIC (DEL 11 AL 24 DE FEBRER)”