LA CIUTAT DE TOLEDO: Amalgama de cultures (del 8 al 12 d’octubre)

490,00

 

 

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

8 OCTUBRE: Valencia – Consuegra – Espectacle ‘’la noche de Toledo’’

Arranquem el viatge cap a l’antiga capital imperial però fem parada en la localitat de consuegra per a veure les precioses vistes que ens deixen el seu Castell i molins de vent que es troben a la part alta i fan també de mirador cap a la resta de la localitat.

Desprès arribarem a Toledo per a dinar i fer el checkin, temps lliure i quedada nocturna per a veure l’espectacle ‘’la noche de Toledo’’, una de les majors representacions històriques que mai s’han produït en Europa i que parla de la historia de la Ciutat.

9 OCTUBRE: Guadamur – Montalban – Barracas de Burujon

A Guadamur anem a visitar un dels Castells mes impactants de la província i coneixerem el tresor de guarrazar, gran descobriment de l’època visigoda que ens permet entendre millor el context y la societat d’aquells temps. Desprès pararem en Montalbán per a dinar y visitarem de vesprada santa maria de melque, una església d’origen visigot que va funcionar inclús durant l’ocupació musulmana de la península. També veurem les ruïnes de l’antic Castell de Montalbán vinculat a aquesta església.

10 OCTUBRE: Toledo                                   

Dediquem un dia complet a la Ciutat de Toledo, visitarem els edificis representatius de les tres cultures que donen el malnom a la Ciutat com la catedral, una antiga mesquita reconvertida en ermita, les sinagogues del barri jueu o el monestir de sant Joan dels reis. Desprès de dinar disposareu de la opció de fer un passeig pels miradors de Toledo per a admirar les vistes d’aquesta fotogènica Ciutat des de l’altra vora del Tajo o també podeu gaudir de temps lliure per a visitar alguns dels museus o edificis de l’infinita oferta cultural de Toledo.

11 OCTUBRE: Talavera de la reina – Oropesa

Talavera de la Reina es una de les principals competidores de Manises en quant a Cerámica es tracta, aquesta tradició artesana es pot veure a peu de carrer decorant bancs o ponts als parcs o als altars de les esglésies o els interiors de antigues cases importants. Anem a veure l’origen d’aquesta tradició y tot el que envolta al seu procés de Producción.

Desprès visitarem Oropesa (la de Toledo) per a veure el seu imponent Castell transformat en parador i que uneix la construcció mes antiga d’orígens romans amb el Castell nou, dinarem i tornarem a Toledo.

 

12 OCTUBRE:  Orgaz – Valencia

Abans de deixar les terres Toledanes anem a fer una breu parada a Orgaz per a visitar l’últim Castell de la nostra ruta i fer un mos per lliure. Tornada a Valencia amb arribada prevista de vesprada.

 

 

INCLOU:

· Bus des de València per a tot el recorregut

· Hotel **** en Toledo en régim de desdejunis inclos

– Dos dinars els dies 9 y 11 d’octubre

· Assegurança de viatge

·Entrades als monuments esmentats

·Espectacle ”la noche de toledo”

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

doble amb asegurança, Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LA CIUTAT DE TOLEDO: Amalgama de cultures (del 8 al 12 d’octubre)”