EL SUD D’ANGLATERRA, Heroïnes i escriptors de novel·la: seguint els passos de Jane Austen (DEL 11 AL 18 D’AGOST)

1.495,00  (+100,00 taxes d'aeroport)

EL SUR D’ANGLATERRA, Heroïnes i escriptors de novel·la: seguint els passos de Jane Austen

 

Molts són els llocs a la Gran Bretanya que rememoren en els seus carrers, en les seues parets històries de temps passats, de escriptors i escriptores que han plasmat en les pàgines dels seus llibres l’inconformisme d’heroïnes anònimes i rebels.

 

Anglaterra, la major i més influent de les quatre nacions que formen aquest país,  ofereix al viatger molts exemples d’aquest passat literari gloriós: Jane Austen, íntimament lligada a Bath o Winchester (ciutats que ens permeten gaudir de catedrals gòtiques, cercles de pedra mil·lenaris a més d’un paisatge captivador, verd, sinuós) és un exemple d’escriptora, que segons la crítica actual, defensa l’educació de les dones i la seua capacitat de decidir. En aquest viatge  visitarem alguns dels llocs vinculats amb aquesta escriptora a més d’altres que ens portaran a l’Anglaterra més rural i també a la més monumental al mateix temps que gaudim d’una bona ale en un pub o prenem un cream tea per la vesprada.

 

Si, com diu Sant Agustí, «el món és un llibre i aquells que no viatgen, només llegeixen una pàgina», nosaltres anem a llegir moltes pàgines. R.S

Esborrar
SKU: N/A

Detalls del producte

 

ITINERARI

 

 

Dia 11 agost.- VALENCIA-ALACANT-CARDIFF

Concentració a les 06:00 del mati al carrer Xàtiva de València (vorera institut Lluis Vives) i trasllat a Alacant. Eixida des de l’aeroport d’Alacant amb destinació Cardiff, Arribada i trasllat a la ciutat romana de Bath, breu passeig per la ciutat, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 12 agost.- BATH

Desdejuni a l’hotel i dia dedicat a la escriptora Jane Austen i a la ciutat de Bath, visitarem Jane Austen Centre, Royal Crescent, situat en una casa d’estil gregorià, un viatge al Bath del segle XVIII i a la vida i obra de l’escriptora, després farem una visita als famosos banys romans, un exemple museístic del pas de l’imperi per terres britàniques. i la seua abadía, una església anglicana consagrada als sants Pere i Pablo que és un exquisit exemple de gòtic anglés.

 

Dia 13 agost.- BATH – WELLS

Desdejuni a l’hotel i excursió des de Bath a  Wells,  la ciutat més xicoteta d’Anglaterra amb la seua imponent catedral gòtica, Wells dona la impresió de sortir de les aigües (el seu nom surt de tres antics pous) i visitarem els romantics jardins i la finca de Stourhead Gardens. De vesprada, tornada a Bath. Allotjament.

 

Dia 14 agost: BATH – AVEBURY – STONEHENGE – BATH

Desdejuni i eixida des de Bath a Avebury (cercle de pedra)  i els famos i enigmatic Stonehenge (el monument megalític més fotografiat i impactant que es conserva). En acabar la visita, Tornem a Bath per a allotjar-nos.

 

 

Dia 15 agost: BATH – WINCHESTER – OXFORD

Desdejuni a l’hotel. Hui farem una excursió a Winchester (lloc on morí Jane Asten i on esta soterrada), on pasarem el dia visitant la capital del comptat de Hampshire amb la catedral ,una de les més grans d’Anglaterra,  i els seu Castell del famòs Rei Artur, al Great Hall on es troba la seua famosa taula rodona. De vesprada, anirem a Oxford, sopar i allotjament.

 

 

Dia 16 agost.- OXFORD

Desdejuni a l’hotel i dedicarem el dia a visitar Oxford, la famosa ciutat amb la universitat més antiga del món anglòfon.

Una de les ciutats més famoses d’Europa. Coneguda com “la ciutat de les agulles d’ensomni”, relacionada amb grans personatges de la història, pel·lícules, novel·les, poesia, mons imaginaris, autors, músics, científics, lingüistes…. Oxford és una experiència màgica i fantàstica que no et deixarà indiferents.

 

 

Dia 17 agost: OXFORD – STRATFORD UPON AVON

Desdejuni i eixida per a visitar Stratford upon Avon, ciutat on nasqué i passà la seua joventut William Shakespeare, i que encara conserva tota l’esència de la època dels Tudor. De vesprada, tornada a Oxford  i allotjament a l’hotel.

 

 

 

Dia 18 agost: OXFORD – COTSWOLDS – LONDRES -VALÈNCIA

Desdejuni a l’hotel. Hui dedicarem el dia a visitar els Cotswolds (l’Anglaterra més rural) amb pintorescs pobles, alguns d’ells utilitzats como a localitzacions de series i cine, com per exemple l’anglesa serie de  Dowton Abbey. Trasllat a l’aeroport de Londres i vol directe a València. En arribar, trasllat en bus fins a València

 

 

ENS ACOMPANYARÀ: ROSA SANCHEZ

PREU PER PERSONA 1495 + 150 TAXES

Supl. Habitación individual 400 euros

 

 

 

INCLOU:

  • Tiquet d’avió Alacant-Cardiff i Londres-València

 

  • Trasllat en bus a l’aeroport d’Alacant

 

  • Bus per a tot el recorregut

 

  • Hotels ***/****. 4 nits en Bath / 3 nits en Oxford.

 

  • 2 sopars + 7 desdejunis

 

  • Assegurança de viatge

 

Informació addicional

Pes100 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “EL SUD D’ANGLATERRA, Heroïnes i escriptors de novel·la: seguint els passos de Jane Austen (DEL 11 AL 18 D’AGOST)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: