SUD-ÀFRICA i CASCADES VICTORIA ( DEL 15 AL 26 D’AGOST)

3.350,00  (+575,00 taxes d'aeroport)

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

15 D’AGOST: VALÈNCIA – LONDRES – JOHANNESBURG
Eixida en vol a Johannesburg via Londres. Nit a bord.


16 D’AGOST:  JOHANNESBURG

 

Arribada a Johannesburg i trasllat a l’hotel. Visita panoràmica de Johannesburg per a veure la Torre Brixton així com el Carlton Center també conegut com de “The Top of Africa” el cim d’Àfrica. Dinar. Visitarem la zona de Soweto amb el museu d’Hector Pieterson i la casa de Nelson Mandela. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

17 D’AGOST : JOHANESBURGO    P.N.  KRUGER    

Desdejuni a l’hotel i eixida cap al Parc de Kruger per carretera travessant la regió de Mpumaga, visitant en ruta el cano del riu Blyde, i la finestra de Déu. Dinar en ruta. Arribada al lodge en reserva privada. Safari al capvespre. Sopar i allotjament.

 

 

18 D’AGOST: RESERVA PRIVADA DE KRUGER    ( KARONWE )

 

Desdejuni. Dia complet en el Shiduli lodge efectuant dos safaris fotogràfics, un al matí i un altre a la vesprada amb experts “rangers” de parla anglesa. La reserva privada de Karonwe una llar per als Big 5 i s’estén per més de 9000 hectàrees que travessen tres rius. Dinar i sopar en el lodge. Allotjament.

 

 

19 D’AGOST : R KRUGER   – JOHANESBURGO  Q  CIUDAD DEL CABO 

 

Safari a l’alba. Desdejuni i trasllat a l’aeroport de Johannesburg. Dinar en ruta i visita panoràmica en la ciutat de Pretòria on destaca Church Square, Union Building, i el monument de Voortrekker. Arribada a l’apte de JNB i exida en vol a Ciutat del Cabo. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

20 D’AGOST: CIUDAD DEL CABO

 

Desdejuni. Comencem el recorregut amb una visita a la base de la Muntanya de la Mesa on tindrà l’opció de pujar al telefèric i gaudir de les impressionants vistes de la Ciutat i la Badia mitjançant el telefèric que ens portarà al cim de la muntanya. Després ens dirigirem a visitar, el pintoresc barri de Bo Kaap, la Catedral de St. Georges, els Jardins de la Compania, el “Grand Parade”, l’Antic Ajuntament, el Castell de Bona Esperanza i el Districte 6. Dinar. Després anirem a la zona vinícola de Stellenboch, bell poblat colonial caracteritzat pels seus edificis d’estil arquitectònics holandés. Passejarem per algun dels seus cellers i podrem degustar els seus estupends vins. Retorn a l’hotel. Allotjament.

 

 

21 D’AGOST: CIUDAD DEL CABO
Desdejuni. Avui farem una excursió que ens portarà al llarg de la Península del Cap un dels més espectaculars recorreguts, on podran veure un dels Regnes Florals del Món així com la Fauna del Cap, al llarg de la línia costanera de la Península, on tindrem l’oportunitat de prendre fotografies. També tindran l’oportunitat de veure on s’uneixen dues dels principals corrents que donen temperatura a dos dels oceans del nostre planeta. La primera parada serà en “Hout Bay” Badia de la Fusta on abordaran un vaixell per a realitzar un mini-creuer a una illa on habita una colònia de les foques del cap, passaran per Chapman’s Peak (si les condicions climatològiques ho permeten). Dianr en el restaurant. A continuació, visitarem la Reserva Natural de Good Hope, on veurem el Cap de la Bona Esperanza i després prendrem el funicular per a pujar a l’antic far i gaudir de les vistes de la famosa “False Bay” Badia Falsa. També visitaran “Simon’s Town” que és la seu de la caserna general de la Marina Sud-africana, on es troba la famosa colònia de pingüins africans, espècie que es troba totalment en perill d’extinció. Retorn a l’hotel. Allotjament.

 

 

22 D’AGOST: CIUDAD DEL CABO  Q CASCADES VICTORIA 

 

Desdejuni a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per volar en direcció a Victoria Falls. Recepció i trasllat a l’hotel; sopar amb espectacle.

 

23 D’AGOST : CASCADES VICTORIA

 

Desdejuni a l’hotel, visita per les cascades Victoria, formades en el límit fronterer de Zàmbia i Zinbabwe, amb els seus 1,7 km d’extensió forma la caiguda d’aigua més llarga del planeta. Aquest tour ens portara per les senderes a través de la selva tropical on se li donarà una breu ressenya sobre la història de les cascades, així com informació sobre la flora, la fauna, els ocells i altres punts d’interés. Dinar. A la vesprada realitzarem un creuer al capvespre pel riu, durant el qual gaudirem d’una de les més belles postes del sol del món i a més tindrem l’oportunitat de veure hipopòtams, cocodrils i diverses espècies d’ocells. Allotjament.

 

 

24 D’AGOST: CASCADES VICTORIA

 

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap al Parc Nacional Chobe, en el nord de Botswana. Arribada a Chobe i dia complet d’activitats de safari, incloent-hi un safari amb vaixell sobre el riu i un safari en vehicle 4×4 obert. Dinar. Retorn a l’hotel i allotjament.

 

25 D’AGOST: CASCADES VICTORIA Q JOHANNESBURGO  Q LONDRES

 

Desdejuni a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per a eixir en el vol de retorn a via Johannesburg. Nit a bord

 

26 D’AGOST: LONDRES Q  VALENCIA

 

Arribada a Londres i connexió amb el vol a València

 

 

Concentració a les 09 al hall de l’aeroport de Manises

 

ENS ACOMPANYARÀ: PACO BAIXAULI

 

INCLOU:

 

 

  • Vols València – Londres – Johannesburgo

 

  • Vols interns

 

  • Hotels categoría Superior

 

  • 11 menjars

 

  • Entrades incloses

 

  • Assegurança de viatge.

 

 

PREU: 3550 €

+ 575 € (Taxes d’aeroport)

Supl. hab. indiv. 690 €

 

Informació addicional

Pes575 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “SUD-ÀFRICA i CASCADES VICTORIA ( DEL 15 AL 26 D’AGOST)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: