cannon-2043407_1920
vulture-4524066_960_720natural-canyon-263945_960_720burgos-2806467_960_720

SORIA; NUMANCIA, EL CANÓ DEL RIU LOBOS, LA LLACUNA NEGRA…. ( DEL 9 AL 13 D’ABRIL)

495,00

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

DIJOUS 9 D’ABRIL

 

Eixida de València a de bon matí, arribada a Numància. Visita al jaciment arqueològic.

Després de dinar visitarem l’antic Monestir templer de Santo Juan de Dueroun dels claustres més originals del romànic espanyol per la varietat i influències de la seua arquitectura: traces del romànic més pur, arcs apuntats tendents a la ferradura, sense oblidar les evidents petjades bizantines i àrabs. Els xamfrans, amb clara influència àrab, estan rematats amb arcs califals. Després d’aquesta visita ens dirigirem, en un curt passeig de 1,3 km per la riba del riu Duero fins a l’ermita de San Saturio, d’estil barroc. El retorn el farem per la riba contrària.

 

DIVENDRES 10 D’ABRIL

Recorrerem el Canó del Riu Lobos, un dels paratges naturals més singulars de tota la Comunitat Autònoma. El canó i tot el seu entorn estan emparats sota la figura de Parc Natural i de ZEPA (Zona Especial de Protecció per als Ocells). Realitzarem una ruta de senderisme que ens permetrà gaudir de les seues parets calcàries i de la rica ornitofauna que alberguen els seus tallats. De retorn el Monument Natural de la Fuentona, sens dubte un dels més bells i paradisíacs paratges de la província de Sòria. Visitarem la localitat de Catalañazor, Conjunt Històric Artístic Nacional des de 1962.

 

DISSABTE 11 D’ABRIL

Ens acostarem fins a la Llacuna Negra, que, encaixada a més de 2.000 metres d’altitud, envoltada de parets calcàries i denses pinedes, no deixa a ningú indiferent amb aquest aire potser enigmàtic i misteriós, sempre bellíssim. Gaudirem d’aquest entorn fet una passejada per la seua pradera i les seues ribes.
Retorn a Sòria i temps lliure per la ciutat.

 

DIUMENGE 12 D’ABRIL

Visitarem Sant Esteban de Gormaz, bressol del Romànic sorià, on podrem gaudir de l’ambient medieval dels seus intricats carrers i de les restes de la muralla que la van aixoplugar allí pel segle XI. Després ens acostarem al Burgo de Osma, antiga i monumental ciutat episcopal, declarada Conjunt Històric Artístic. Aquesta ciutat atresora un dels recintes medievals més ben conservats de tota la província soriana. Visitarem alguns dels seus emblemàtics monuments: la Catedral, la Plaça Major, l’Hospital de Sant Agustí, el porticat Carrer Major…

 

 

DILLUNS 13 D’ABRIL

Sòria atresora entre els seus carrerons un enorme patrimoni arquitectònic i cultural de primer ordre que bé mereix una visita assossegada. Recorrerem durant el matí el seu Centre històric i els seus monuments més representatius: Cocatedral de Sant Pere, les esglèsies de Sant Joan de Ravenera, de Sant Nicolás i de Santo Domingo, Palau dels Comtes de Gómara o dels Rios i Salcedo.

Després del dinar emprendrem el retorn a València.

 

INCLOU

  • Autobús per a tot el recorregut

 

  • Hotel *** Superior

 

  • Mitja pensió amb dinars

 

  • Assegurança de viatge

 

ENS ACOMPANYARÀ : JON GOÑI

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “SORIA; NUMANCIA, EL CANÓ DEL RIU LOBOS, LA LLACUNA NEGRA…. ( DEL 9 AL 13 D’ABRIL)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: