SORIA I EL CANÓ DEL RIU LOBOS ( DEL 8 AL 12 D’OCTUBRE)

495,00

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

 

DIA 8 D’OCTUBRE

 

Eixida de València a de bon matí,arribada a Numància. Visita al jaciment arqueològic.
Després de dinar visitarem l’antic Monestir templer de Santo Juan de Dueroun dels claustres més originals del romànic espanyol per la varietat i influències de la seua arquitectura: traces del romànic més pur, arcs apuntats tendents a la ferradura, sense oblidar les evidents petjades bizantines i àrabs. Els xamfrans, amb clara influència àrab, estan rematats amb arcs califals. Després d’aquesta visita ens dirigirem, en un curt passeig de 1,3 km per la riba del riu Duero fins a l’ermita de San Saturio, d’estil barroc. El retorn el farem per la riba contrària.

 

DIA 9 D’OCTUBRE

Recorrerem el Canó del Riu Lobos, un dels paratges naturals més singulars de tota la Comunitat Autònoma. El canó i tot el seu entorn estan emparats sota la figura de Parc Natural i de ZEPA (Zona Especial de Protecció per als Ocells). Realitzarem una ruta de senderisme que ens permetrà gaudir de les seues parets calcàries i de la rica ornitofauna que alberguen els seus tallats. De retorn el Monument Natural de la Fuentona, sens dubte un dels més bells i paradisíacs paratges de la província de Sòria. Visitarem la localitat de Catalañazor, Conjunt Històric Artístic Nacional des de 1962.

 

 

DIA 10 D’OCTUBRE

 

Ens acostarem fins a la Llacuna Negra, que, encaixada a més de 2.000 metres d’altitud, envoltada de parets calcàries i denses pinedes, no deixa a ningú indiferent amb aquest aire potser enigmàtic i misteriós, sempre bellíssim. Gaudirem d’aquest entorn fet una passejada per la seua pradera i les seues ribes.
Retorn a Sòria i temps lliure per la ciutat.

 

 

DIA 11 D’OCTUBRE

 

Visitarem Sant Esteban de Gormaz, bressol del Romànic sorià, on podrem gaudir de l’ambient medieval dels seus intricats carrers i de les restes de la muralla que la van aixoplugar allí pel segle XI. Després ens acostarem al Burgo de Osma, antiga i monumental ciutat episcopal, declarada Conjunt Històric Artístic. Aquesta ciutat atresora un dels recintes medievals més ben conservats de tota la província soriana. Visitarem alguns dels seus emblemàtics monuments: la Catedral, la Plaça Major, l’Hospital de Sant Agustí, el porticat Carrer Major…

 

 

DIA 12 D’OCTUBRE

 

Sòria atresora entre els seus carrerons un enorme patrimoni arquitectònic i cultural de primer ordre que bé mereix una visita assossegada. Recorrerem durant el matí el seu Centre històric i els seus monuments més representatius: Cocatedral de Sant Pere, les esglèsies de Sant Joan de Ravenera, de Sant Nicolás i de Santo Domingo, Palau dels Comtes de Gómara o dels Rios i Salcedo.

Després del dinar emprendrem el retorn a València.

 

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI

 

INCLOU

 

  • Autobús per a tot el recorregut

 

  • Hotel ***

 

  • Mitja pensió

 

  • Entrades incloses

 

  • Assegurança de viatge

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “SORIA I EL CANÓ DEL RIU LOBOS ( DEL 8 AL 12 D’OCTUBRE)”

Reserves

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: