Sèrie muntanyes sagrades. Puigcampana. (Dissabte 30 gener)

29,00

“Muntanyes sagrades” és una sèrie d’expedicions a territoris forestals emblemàtics que són sagrats per als excursionistes. Més enllà del paisatge alguns indrets tenen connexions amb l’essència de l’esser humà i ens fan recordar, pensar, reflexionar i estimar. Volem apropar-nos a ells de la forma més senzilla, caminant en grup però amb pensaments profunds i personals.

 

 

Puigcampana ofereix vistes espectaculars. Veus Serra Gelada, Aitana, Bèrnia… i més allà, tota la costa, pràcticament totes les muntanyes que tens a la ment. Fins i tot Eivissa en dies clars. Tot i això, Puigcampana és la muntanya màgica, la muntanya protagonista. A 8 Km de la costa, Puigcampana s’enlaira fins els 1406 m d’altitud. Són en realitat dos cims que estan separats per el ben conegut carreró, un regall amb pedreres difícils de caminar. Nosaltres pujarem per la part fàcil, fent una ruta de pujada costant però accessible per tothom. Amb 7 Km de pujada i 7 més de baixada la caminada requereix tres parades per carregar forces, i intercanviar opinions i pensaments. La ruta va per sendes de fàcil caminar, però hi ha una part de la ruta més exigent. Cal estar atent tant a la pujada com al paisatge que t’envolta. Tant si fas cim com si fas una passejada Puigcampana és una muntanya per a meditar, per a compartir. Parlarem de les llegendes del Puigcampana i de les dades de la transformació del litoral que tan be es veu des del cim.

Categoria:

Detalls del producte

La ruta. Dificultat i planificació

La ruta és de 14Km, i té 1Km de desnivell. La ruta és farà entre les 10:00 i les 17:00 amb un descans de 1 hora per dinar si potser al cim. I dues parades de descans i recuperació en la pujada i la baixada. El ritme serà lent i pausat per a poder gaudir al llarg de la ruta de les reflexions personals, de la conversa, i dels pensaments. La ruta presenta una lleugera pujada que requereix atenció per tindre elevada. Cal tindre hàbit de caminar per muntanya per a fer tot el Puigcampana. Però es possible vindre a passejar per un paisatge extraordinari. Alguns participants faran uns pocs kilòmetres i després dinaran a Finestrat per vore un bonic poble mediterrani i gaudir de l’hivern més càlid. Cal portar aigua que podrem carregar a la Font dels Molins que és el punt de partida de la ruta.

 

Recomanació. Roba i calcer adequat per a caminar. Camina a diari per a gaudir de les rutes a peu. Fes estiraments i una dieta adequada. Si a dia de hui no et sents preparat et recomanem que encetes la preparació caminant a diari. Pots contactar amb nosaltres per a aconsellar-te.

 

 

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Sèrie muntanyes sagrades. Puigcampana. (Dissabte 30 gener)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat