Veure la cistella “Sèrie muntanyes sagrades. Puigcampana. (Dissabte 30 gener)” s'ha afegit a la teva cistella.

Sèrie muntanyes sagrades. El camí de les Jovades (la catedral del senderisme) (Dissabte 23 de gener)

29,00

“Muntanyes sagrades” és una sèrie d’expedicions a territoris forestals emblemàtics que són sagrats per als excursionistes. Més enllà del paisatge alguns indrets tenen connexions amb l’essència de l’esser humà i ens fan recordar, pensar, reflexionar i estimar. Volem apropar-nos a ells de la forma més senzilla, caminant en grup però amb pensaments profunds i personals.

 

 

Si t’agrada la muntanya deus fer el Camí de les Jovades. És la ruta per excel·lència per als senderistes valencians. Es anomenada amb diferents apel·latius: Barranc de l’Infern, Escales dels Moros, Camí de les Juvees, i fins i tot hui es coneguda per tothom com la Catedral del Senderisme. Són tres pujades i baixades valentes que fan 15 Km en total. Jo hi he contat en un dels meus recorreguts 6897 escalons. Però segurament hi ha més perduts per la manca de manteniment. Accedirem a la ruta per la Vall de Laguar, i visitarem els seu tres pobles (Campell, Fleix i Benimaurell) abans d’iniciar la ruta circular. Iniciarem la ruta a Benimaurell per finalitzar en el forat de les Juvees, i recarregar les cantimplores a la font del llavador de Fleix. Descansarem a migdia a la llera del riu Girona, on farem dinar. Caldrà parlar del poblament morisc, de un territori oblidat, abandonat, màgic.

Fora d'estoc

Categoria:

Detalls del producte

La ruta. Dificultat i planificació

La ruta és de 15Km, i es farà entre les 10:00 i les 17:00 amb un descans de 1 hora per dinar. El ritme serà lent i pausat per a poder gaudir al llarg de la ruta de les reflexions personals, de la conversa, i dels pensaments. La ruta presenta tres pujades i baixades al barranc que cal saber dosificar. Farem tres parades: una per dinar i la resta per recuperar forces. Cal tindre hàbit de caminar per muntanya. Alguns participants faran sols part del recorregut i passaran la resta del dia als pobles de la vall de Laguar. Cal portar aigua. La ruta te fonts al principi i al final. Dinar i esmorzar al camp.

 

Recomanació. Roba i calcer adequat per a caminar. Camina a diari per a gaudir de les rutes a peu. Fes estiraments i una dieta adequada.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Sèrie muntanyes sagrades. El camí de les Jovades (la catedral del senderisme) (Dissabte 23 de gener)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem





Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat