LA PROVENÇA ESPANYOLA, CAMPS DE LAVANDA A L’ALCARRIA (DEL 17 AL 19 JULIOL)

225,00

VIATGE A L’ALCARRIA “UN HERMOSO PAÍS AL QUE LA GENTE NO LE DA LA GANA IR” (C.J.Cela)

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI.

 

DIVENDRES 17 JULIOL- VALÈNCIA – SACEDON

Visitarem Trillo i  i recorrerem el seu curt però preciós passeig fluvial. Des d’allà tindrem les millors vistes de “Les Tetas de Viana”, dos turons testimoni bessons, declarats Monument Natural a 2006.Después ens acostarem fins Cifuentes, un dels municipis més bells de la província. Allà podrem conèixer el seu Castell de Don Juan Manuel, i la seva Església del Salvador, d’estil gòtic incipient, i la seva ermita de l’Hospital del Remei. Cifuentes hi ha una preciosa plaça triangular i porticada, única a l’Alcarria.

Arribada a Sacedón, sopar i descans.

 

DISSABTE 18 JULIOL, GUADALAJARA I BRIHUEGA

 

Ens desplaçarem fins a Guadalajara, capital de la província i on gaudirem de la seua imponent arquitectura del Palacio del Infantado i la Concatedral. Passejarem pels jardins del Panteón de la Condesa.

De vesprada estarem a la localitat de Brihuega, on visitarem els jardins i la Real Fábrica de Paños. Es tracta d’un poble bonic i monumental, una de les referències de l’Alcarria, i el seu castell de Penya Bermeja. Un bell lloc per “morir d’amor en l’adolescència”, com va dir Cela. Després ens aproparem al Centre d’Interpretació Turística de la Província de Guadalajara, que es troba ubicat al pati d’Armes del Castell de Torija.

Farem una visita guiada pels camps de lavanda, en plena floració en les dates que els visitem.

 

 

DIUMENGE 19 JULIOL, PASTRANA SACEDON – VALÈNCIA

 

Ens desplaçarem fins Pastrana, la vila més monumental d’aquesta Alcarria guadalajareña. La localitat deu el seu nom i la seva esplendor als ducs de Pastrana, els senyors feudals que durant diversos segles van fer d’aquesta localitat Alcàrria una segona cort on cuinar assumptes d’estat. El seu palau encara presideix l’agradable plaça de l’Hora.

 

Ens acostarem fins a l’antiga Recópolis, la ciutat que el rei visigot Leovigildo va prometre al seu fill, Recaredo. Un interessantíssim jaciment arqueològic que no podem deixar de visitar. El castell de Zorita dels Cans, ens ofereix una preciosa estampa Alcàrria. De camí podrem gaudir d’una altra d’aquestes belles estampes de l’Alcarria, el Castell de Anguix, potser desafiant i poderós, ensenyorint-se del paisatge des de dalt d’un barranc de perfils retallats per les fosques aigües del riu Tajo. Dinar i tornada a bona hora a València.

 

INCLOU

 

  • Autobús per a tot el recorregut

 

  • Hotel en Sacedon

 

  • Mitja pensió

 

  • Entrades inlcoses

 

  • Assegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “LA PROVENÇA ESPANYOLA, CAMPS DE LAVANDA A L’ALCARRIA (DEL 17 AL 19 JULIOL)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: