CAP D’ANY AL PIRINEU ARAGONÉS-NOMÉS HABITACIONS DOBLES DISPONIBLES (del 28 de desembre al 2 de gener).

695,00

Decir Pirineo Aragonés es decir Naturaleza por los cuatro costados. Más aún si huyes de las feas multitudes que en estas fechas abarrotan las estaciones de esquí y te escondes en los Valles  que aún quedan al margen de estas modas de turismo masivo. Uno de esos Valles es el de Hecho (Val d’Echo en aragonés), un rincón precioso y muchas veces olvidado. Allí nos vamos, a la sombra del que probablemente es el Monasterio más antiguo de Aragón, el de Siresa, que visitaremos. Además tanto a la ida como a la vuelta nos detendremos en el prepirineo aragonés a disfrutar de dos de sus joyas: una histórico-artística, el Castillo de Loarre; Y la otra, natural, los Mallos de Riglos.

Una manera diferente de pasar la Nochevieja y de recibir el año 2023 como se merece: rodeados de algunos de los paisajes más espectaculares de los hermosos Pirineos.

JG

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

CAP D’ANY AL PIRINEU ARAGONÉS

 

ITINERARI.-

Dia 28 – VALENCIA – LOARRE – SIRESA (VALL DE HECHO)

Concentració a les 08:00 del mati al carrer Guillem de Castro de València i eixida en direcció al Castell de Loarre. Visita guiada al Castell i continuació del viatge

fins a l’Hotel, situat en Siresa (Valle de Hecho-Pirineu Aragonés) Check – in,  sopar i descans.

 

Dia 29 –  RUTA SIRESA – HECHO – BOSC DE L’OMBRIA DE LA COSTA

Desdejuni a l’hotel i  eixida per a fer una ruta pel Bosc de L’Ombria de la Costa. Dinar en Hecho i tornar caminant a Siresa. Arribada a l’hotel i allotjament a l’hotel.

 

Dia 30- ANSÓ I RUTA FONT ALTA

desdejuni a l’hotel i desplaçament fins a Ansó, on farem una ruta circular a la Font Alta. Dinar en Ansó i visita al preciós poble ansotano. Retorn a l’hotel i allotjament.

 

Dia 31- RUTA SIRESA I BARRANC DE L’HOSPITAL

Desdejuni i visita al Monestir de Siresa, probablement el més antic d’Aragó, on es diu que va ser batejat Alfons el Batallador, Alfons I el Batallador, Rei d’Aragó i de Pamplona (principis del segle XII), conqueridor de Saragossa.  Sopar de Gal·la Nit de cap d’any 2022. Allotjament

 

Dia 1 de gener.- ARAGÜES DEL PORT I BOSC DE LABATI

Desdejuni a l’hotel. Hui ens anem a Aragües del Port (Aragüés del Port en aragonés), en els contraforts del Valle de Hecho, però ja en la Jacetania, on recorrerem el Bosc de Labati i acostar-nos fins a la cascada del mateix nom. Retorn a l’hotel.

 

Dia 2 de gener.- SIRESA – RIGLOS – VALENCIA

Desdejuni i eixida de Siresa amb direcció a Riglos, on realitzarem una senzilla però espectacular ruta pels seus famosos Mallos denominada “Camí del Cel”. El paisatge, la calma i les imponents parets verticals de roca que aconsegueixen els 300 metres d’altura són una meravella. Retorn a València.

 

NOTA: 1.- Donades les dates en les quals està programat el viatge l’organització es reserva el dret a modificar unilateralment el programa previst per causes de força major (meteorològiques o altres). Estem a la meitat del pirinenc a l’hivern, pel desenvolupament del viatge.

 

PREU PER PERSONA.- 695 EUROS

SUPL. INDIVIDUAL.- 120 EUROS

 

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI

 

INCLOU:

  • Bus des de València per a tot el recorregut
  • Hotel
  • MItja pensió (5 desdejunis + 3 dinars en restaruant + 1 sopar del primer dia i sopar especial de cap d’any)
  • Entrades
  • Assegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

doble amb asegurança, Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CAP D’ANY AL PIRINEU ARAGONÉS-NOMÉS HABITACIONS DOBLES DISPONIBLES (del 28 de desembre al 2 de gener).”