ELS PAISATGES RURALS D’HOLANDA A PEU (DEL 30 DE JULIOL AL 6 D’AGOST)

1.480,00

Els Països Baixos, Holanda per a molts de nosaltres, és una terra creada per la incansable dedicació d’homes i dones. Part del territori han estat guanyat a la mar amb l’ús d’enginys per dessecar i bonificar les terres. La transformació dels erms camps abans sota les aigües marines en fèrtils “polders” és fruit d’un enginyós i laboriós treball d’una societat organitzada i ben educada en tasques comunes. Viatjar als Països Baixos permet gaudir de terres baixes, prats sempre verds, ramaderia ben planificada, agricultura productiva, paisatges humanitzats, urbanització intensa però raonable i amb seny, gestió eficient de l’aigua i d’una societat oberta i multi-ètnica. I ciutats de somni com Utretch. Però si anem a les zones rurals encara trobarem un paisatge mil·lenari d’ovelles i vaques pasturant, formatges, molins de vent, canals, rius domesticats, i gent encantadora …. tot ho vorem amb una visió global.

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

30 DE JULIOL – 

 

Vol i arribada a Wageningen. Trasllat en tren a la regió de Güeldres. Hospedatge, sopar (horari holandés) i caminata per la ribera del Rin. Visita a nocturna al casc històric de Wageningen

 

 

31 DE JULIOL

 

Els boscos de Wageningen. Ruta entre Wageningen, Remkun i Bennekom. Boscos recuperats sobre les acumulacions d’arena de la última glaciació. Parlarem de la gestió forestal i del paisatge humanitzat.

 

1 D’AGOST

 

Caminant per la vall de la turba a Veenendaal. Ruta per les zones restaurades entre Veenendaal, Rhenen i Wageningen. Caminarem per praderies, pastures, canals i rius. Visitarem una granja ecològica de vaques.

 

 

2 D’AGOST

 

Renkum, de la industria al bosc. Com es pot fer que una zona industrial hui tornen a donar paisatges de somni?. O vorem caminant per la vall de la industria on cavalls i boscos conviuen fruit de la bona gestió ambiental.

 

 

3 D’AGOST

 

La costa d’Holanda i Haarlem. Dia per a caminar per les platbes i dunes de l’Atlàntic nord. Mar, dunes, platges i la ciutat de Haarlem. La bellesa de les cases de rajola roja i de les places holandeses. Un dia llarg i complet de paisatges humans.

 

 

4 D’AGOST

 

Blauwe Kamer i els dics del Rin. Visita per els dics del Rin a una zona protegida. Como Holanda ha fet de la seua debilitat la seua força. De la inundació marina als polders productius. Visitarem Rhenen i parlarem de la Segona Guerra Mundial i de l’impacte a les societats europees.

 

 

5 D’AGOST

 

El Sàhara Holandes. Restes de la degradacio dels boscos holandesos per la pastura i l’agricultura. Visitarem Radio Kootwijki parlarem de la colonització holandesa. Viatges, aventures i dimoni comercial d’un país menut.

 

 

6 D’AGOST

 

Retorn a Valencia

 

ENS ACOMPANYARÀ: Artemi Cerdà i Saskia Keesstra

 

INCLOU

 

  • Vols València – Amsterdam – València

 

  • Pensió Completa

 

  • Allotjament en apartaments turístics

 

  • Assegurança de viatges

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “ELS PAISATGES RURALS D’HOLANDA A PEU (DEL 30 DE JULIOL AL 6 D’AGOST)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: