MALLORCA MONUMENTAL (DEL 5 AL 8 DE DESEMBRE)

350,00  (+55,00 taxes d'aeroport)

CAL TINDRE PRESENT QUE DAVANT DE LA SITUACIÓ ACTUAL DE LA COVID19 ELS ITINERARIS PODEN SOFRIR ALGUNA MODIFICACIÓ, O PODEM TROBAR MONUMENTS TANCATS.

 

 

L’illa de Mallorca no és només una destinació de sol i platges. A la ciutat de Palma trobem un important conjunt monumental, un dels millors conservats d’Europa. El barri de la Seu amb els seus imponents palaus gòtics i renaixentistes, la Catedral un edifici gòtic impressionant amb una riquesa artística que va des de retaules gòtics i renaixentistes a l’obra de Gaudí i Jujol i l’impactant capella dissenyada per Miquel Barceló. El Castell de Bellver amb la seua singular planta circular. L’Esglesia de Sant Francesc amb la tomba de Ramón Llull i un gran claustre gòtic, els convents de Santa Clara, l’església de Sant Nicolau, Santa Eulàlia, i tantes d’altres. Els grans casalots dels palaus Vivot, can Weyler, Can Olessa. Però a Palma també trobem un modernisme exuberant al Gran Hotel, o les fantàstiques Can Forteza Rey o Can Cassassayas. Coneixerem la Palma gòtica, renaixentista, barroca i modernista. I també la contemporaneïtat de l’obra de Miro a la fundació Miro, a la casa i estudi de l’artista i les singulars col·leccions contemporànies de la Fundació March o del centre Es Baluard. Una excursió per conèixer les característiques possessions i els seus jardins romàntics, amb visita a Deia i Soller i la Cartoixa de Valldemosa el lloc que varen donar a conèixer Chopin i George Sand ( Aurore Dupin). I les delícies gastronòmiques del Forn d’es teatre, En Joan de s’Aigó, el Forn del Crist… ensaïmades, sobrassades, coques, panadons…..i la rica gastronomia mallorquina

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

DIA 5 DE DESEMBRE : VALÈNCIA – PALMA

 

Concentració a les 6’30 a l’aeroport de Manises, arribada al voltant de les 9:00 h, de matí aprofitarem per visitar el Castell de Bellver i la fundació Miró. Dinar per lliure. A la vesprada passejarem pel centre històric de Palma amb el barri de la Seu tots els seus palaus i esglésies.

 

Dia 6 de DESEMBRE

 

Després del desdejuni visitarem la preciosa catedral de Palma, amb l’extravagant obra de Barceló, l’Almudaina i Sant Francesc. Dinar lliure. A la vesprada visitarem la preciosa llotja de Palma, Can Solleric i gaudirem el modernisme palmesà, i per acabar visitarem la Fundació Bancaixa.

 

Dia 7 de DESEMBRE

 

Ens alçarem de bon mati per realitzar una excursió cap al nord de l’illa, on veurem les possessions de Deia i Soller. Dinar lliure. A la vesprada descobrirem la Cartoixa de Valldemosa el lloc que varen donar a conéixer Chopin i George Sand ( Aurore Dupin).

 

DIA 8 DE DESEMBRE

Matí lliure i tornada i València.

 

Concentració a 6:30 al hall de l’aeroport de Manises

 

ENS ACOMPANYARÀ: SALVA CALABUIG

 

INCLOU:

 

  • Vol VALENCIA – PALMA DE MALLORCA

 

  • Autobus per a tot el recorregut

 

  • Hotel **** Cèntric

 

  • Entrades incloses

 

  • Assegurança de viatge.

 

 

 

 

PREU: 350 €

+ 55 € (Taxes d’aeroport)

Supl. hab. indiv. 130€

Informació addicional

Pes55 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “MALLORCA MONUMENTAL (DEL 5 AL 8 DE DESEMBRE)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: