“LAS EDADES DEL HOMBRE” ARRIBEN A BURGOS (DEL 28 DE OCTUBRE AL 1 DE NOVEMBRE)

490,00

Una exposició excepcional per celebrar la 25 edició de el projecte expositiu les edats de l’home i els 800 anys de la catedral de Burgos, amb 4 subseus a Carrion de los Condes i Sahagun. “Lux”, el nom de l’exposició, desenvolupa a Burgos el temps i l’esplendor de les catedrals. En Carrión de los Condes a l’Església de Santiago i en Santa Maria del Camino, a Sahagun, en sant Tirso i en la Pelegrina es completa la mostra, que ofereix obres vingudes de tota Espanya, obres de Berruguete, la Roldana, Hans Memling, Gregorio Fernandez , Luca Giordano, Gil de Siloe, Alonso Cano, moltes d’elles mai exhibides públicament. Visitarem també Burgos, Carrión i Sahagun plenes de palaus, convents i esglésies monumentals. I coneixerem el gran Museu de l’Evolució Humana, que l’arquitecte Navarro Balwerg ha realitzat a Burgos al voltant dels fonamentals troballes d’Atapuerca. A la tornada pararem en Alcalá de Henares una joia desconeguda del patrimoni artístic.

 

 

 

 

 

Neteja
SKU: 0-1 Categories: ,

Descripció

LAS EDADES DEL HOMBRE. BURGOS, SAHAGUN, CARRIÓN DE LOS CONDES i ALCALA DE HENARES.

ITINERARI

DIA 28 OCTUBRE.- VALÈNCIA – BURGOS

Concentració a les 15 h al carrer Guillem de Castre  de València i eixida cap a Burgos. Sopar lliure pel camí. Arribada a Burgos i allotjament.

 

DIA 29 OCTUBRE.- BURGOS / EDADES DEL HOMBRE

Desdejuni a l’hotel i visita a les seus de “Las Edades del Hombre”  Burgos i la Catedral. Dinar inclos. Passejada per la ciutat  Visita de las Huelgas o Miraflores .Tornada a Burgos i allotjament.

 

DIA 30 OCTUBRE.- SAHAGUN I  CARRIÓN DE LOS CONDES / EDADES DEL HOMBRE

Desdejuni a l’hotel i visita les dos seus de Sahagun,la capital del mudéjar hispànic: Esglesia de San Tirso y La Peregrina. Passejada per el poble. Dinar inclòs. Visita de les dos subseus de Carrión: Santa María del Camino i la esglesia de Santiago, passejada pel poble. Tornada a Burgos i allotjament.

 

DIA 31 OCTUBRE.- BURGOS

Desdejuni i  dia dedicata la visita de la ciutat. Museu de la Evolución Humana a Burgos, passetjarem pels seus carrers ciutat. Dinar lliure Vesprada lliure i allotjament.

 

DIA 1 NOVIEMBRE.- BURGOS – VALENCIA

Desdejuni a l’hotel. Tornada cap a València amb parada a Alcala de Henares on visitarem la Universitat, el seu carrer carrer major porticat i la Catedral Magistral dels sants Just i Pastor

Dinar (inclòs) i tornada cap a València

 

Eixida a les 15:00 des del carrer Guillem de Castro de València.

 

PREU PER PERSONA: 490 EUROS

SUPL. PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: 170 euros

ENS ACOMPANYARÀ: SALVA CALABUIG

 

INCLOU:

  • Autobús per a tot el recorregut
  • Hotel de qualitat amb bona ubicació en allojament i desdejuni
  • 3 dinars en restaurant
  • Entrades a “Las edades del hombre” i la resta de monuments.
  • Assegurança de viatge

 

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar ““LAS EDADES DEL HOMBRE” ARRIBEN A BURGOS (DEL 28 DE OCTUBRE AL 1 DE NOVEMBRE)”