viatges-la-selva-negra

La Selva Negra

LA SELVA NEGRA, EL BOSC MERAVELLÓS D’EUROPA
La Selva Negra és un massís muntanyós amb una excepcional densitat forestal ubicat al sud-oest d’ Alemanya, a l’estat de Baden-Wurtemberg. El nom al·ludeix als densos boscos de pins i avets, que li donen una aparença fosca. És una franja vegetal de 30 a 60 km. d’amplària, des del Dreiländereck (punt, on coincideixen Alemanya-Suissa-França) fins al riu Kinzig. Un relleu accidentat i divers aixopluga els antics llacs glacials, entre planes i barrancs on s’assenten belles ciutats com Constança o Friburg, encisadors poblets, palaus rurals, famoses estacions termals, barrocs monestirs i vinyes verdes que miren el Rin. Aquest bosc de somni està solcat de diferents rutes, perfectament senyalitzades per a, caminant, poder descansar de l’atrafegament i gaudir de la quietud, la serenitat i la placidesa. A.Ll.

Detalls del producte

ITINERARI

 

25 JULIOL VALÈNCIA-ZÜRICH

Eixida de l’aeroport de Manises en vol directe a Zürich. Trasllat en bus a l’hotel en Alemanya. Passeig de presa de contacte per la zona.

 

26 JULIOL MUSEU DE LES GRANGES-MONT HORNBERG

Viatge a Gutach per a conèixer la cultura i la història al Museu de Vogtsbauernhof (Schwarzwaldbahn) a l’aire lliure ens proporciona una visió de la vida dels camperols dels segles XVI i XIX. Més d’una dotzena d’imponents granges, molins, serradors amb les ferramentes que empraven i els animals que criaven i els ajudaven. Ruta verda de nivell mitjà per les muntanyes que envolten la ciutat d’ Hornberg, ja en el Parc Natural fins arribar a Windecdk amb belles vistes de la vall d’Offenbach.

 

27 JULIOL FRIBURG

Visita a la capital de la Selva Negra, capital de les energies renovables, i les seues principals places, carrers i monuments com la Catedral (s. XIII) amb un campanar de 116 m., els Magatzems de la Münsterplatz de 1520 o les portes de la muralla (s. XIII) i el casc antic molt ben conservat.

 

28 JULIOL BADEN BADEN- BATTERTFELSEN

La ciutat de Baden-Baden és famosa pels seus habitants de classe alta i pels balnearis i aigües termals, que l’han convertida en un important destí de descans, sobretot per a gent benestant, amb el seu conegut Kurhaus, el casino per a gent adinerada, el Castell vell, “Hohenbaden”, construït el 1102, el Castell Nou, antiga residència dels marcgravis, el teatre, les ruïnes dels Banys Romans (s. I)… Passeig pel pintoresc Battertfelsen

 

29 JULIOL RÍU WÜTACH- LLAC TITISEE

Caminada de nivell baix/mitjà per uns dels boscos de fulla caduca millor conservats, degut al seu difícil accés. Envoltant la Gorja que forma el riu Wutach, afluent del Rin. Pararem per vore el llac Titisee, d’ origen glacial i el més gran de la Selva Negra.

 

30 JULIOL MONT BELCHEN-STAUFEN

Caminada de nivell mitjà. Pujarem a la segona muntanya mes alta de la Selva Negra, el Belchen, de 1.414 m , digna dels paisatges alpins.
Per la vesprada, passeig pel centre històric d’Staufen, petita i encisadora ciutat d’uns 7.000 h., coneguda per haver viscut i mort Johannes Faust, important alquimista del s. XVI, que inspirà popular conte del “Doctor Faust” de Goethe.

 

31 JULIOL LLAC FELDSEE, CASCADA DE TODTNAU, BALNEARI KEIDEL

Recorregut de nivell baix/mitjà, pels espais naturals més interessants de La Selva Negra, per la seua bellesa, l’obscuritat de les aigües del llac Feldsee, la riquesa botànica i faunística. Visitarem la Cascada de Todtnau, que, amb 97 metros és el salt d’aigua més gran d’Alemanya. Visitarem el Balneari de Keidel d’aigües termals, conegut i utilitzat ja pels romans al segle I a.C.

 

01 AGOST ZÜRICH-VALÈNCIA

A l’hora indicada, en bus anirem a Zürich per a prendre el vol directe de retorn a València.

 

INCLOU

VOLS DIRECTES VALENCIA – ZURICH – VALENCIA
Bus per a tot el recorregut
Hotels rural situat al cor de la Selva Negra
Mitja pensió
Guia local
Assegurança de viatge.

ENS ACOMPANYARÀ:
Anna Sala (guia oficial), i Òscar Caballero (guia residente en la Selva Negra).

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “La Selva Negra”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat