Joies desconegudes d’Alacant: Relleu i Coves de Canelobre (27 de novembre 2022)

58,00

Les comarques d’Alacant, tan transitades pel turisme, ens oculten a les seues serres de l’interior alguns secrets que mereixen ser descoberts: de rutes i passejades a monuments naturals o poblacions encantadores que ens dedicarem a descobrir en aquest cicle.

 

Descripció

PRIMERA PARADA – RELLEU

Eixirem a les 07:30 de València per a visitar la població de Relleu, un antic caseriu que va créixer durant l’ocupació musulmana i que ha arribat a convertir-se en un dels millors exemples de turisme rural a la comarca de la Marina Baixa. En arribar, farem una ruta d’aproximadament 1 hora fins aplegar al “Caminito del Rey Alicantino”. Es tracta del canó del riu Amadoiro, on han aprofitat l’entorn de l’embals per instal·lar passarel·les i així poder gaudir d’aquest paisatge imponent des de les altures.

SEGONA PARADA – COVES DE CANELOBRE

Després de dinar agafarem l’autobus per anar a Busot, on es troben les Coves de Canelobre, unes de les coves més impresionants i menys conegudes de tota la Península Ibèrica. Són un dels exemplers més clars d’activitat kàrstica que podem trobar, amb un espai de més de 80.000 m2 on l’aigua i la roca han donat lloc a estalactites, estalagmites, columnes i meduses rocoses. Destaca per tindre una de les bòvedes més altes de tota Espanya amb més de 70 metres d’altitud i també pel “Canelobre”, una estalagmita amb més de 100.000 anys d’antiguetat al centre de la sala.

Aquesta cavitat va ser emprada com a taller de reparacions per als avions de l’exèrcit republicà durant la Guerra Civil, i és per aquest motiu que és tan accessible en la actualitat.

INCLOU

· Autobus per a tot el recorregut

· Dinar en restaurant

· Entrades a les Coves del Canelobre

·Guia Acompanyant

 ENS ACOMPANYA: ROBERTO PALOMARES 

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Joies desconegudes d’Alacant: Relleu i Coves de Canelobre (27 de novembre 2022)”