GRAN CANÀRIA D’ALTRA MANERA (DEL 25 AL 30 D’AGOST)

690,00  (+90,00 taxes d'aeroport)

La Macaronèsia, les illes Afortunades, tenen en Gran Canària el seu continent en miniatura. Per això, en la nostra aproximació a l’illa descobrirem meravelles naturals que han facilitat la seua declaració com a Reserva de la Biosfera i també la declaració com a Patrimoni Mundial de la UNESCO d’una part importat del seu territori.

Volem aproximar-vos a una història no exenta de violència i poques vegades explicada, la dels pobles originaris, que parlaven el tamazigh, una llengua berber. Una història peculiar que ha construit una cultura, unes tradicions i un paisatge diferents. La nostra intenta ser una aproximació lúdica, però culturalment matisada. Perquè la mirada de la cultura ens descriu el món d’una altra manera.

Esborrar
SKU: 15 Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

DIA 25 D’AGOST: LAS PALMAS I EL SEU ENTORN

 

Arribada a l’aeroport i eixida cap a la formació volcànica de la Caldera de Bandama. Coneixerem el Jardí Canari, que és una oda a la biodiversitat. Visitarem el centre històric de la capital, amb la seua catedral i la casa-museu de Colom. Dinar i passeig pel parque Doramas. Allotjament.

 

 

DIA 26 D’AGOST:  ARUCAS-GÁLDAR-VALL D’AGAETE

 

Desdejuni i eixida cap Arucas. Coneixerem el seu centre històric i tastarem el rom Arehucas, a la seua famosa fàbrica. A Gáldar coneixerem la capital dels aborígens canaris, visitarem el jaciment de la Cueva Pintada i coneixerem l’església de Santiago de los Caballeros. Entre arbres fruiters, parres i plantes de café, catarem la peculiar manera de treballar els productes locals. Dinar i passeig per les antigues salines d’Agaete. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

 

DIA 27 D’AGOST: PER LA SELVA DE DORAMAS

 

Desdejuni. Eixida cap a Moya, on s’elabora el famós Queso de Flor. Entre el bosc de laurisilva, a l’espai natural de Doramas, arribarem al mirador de Los Pinos de Gáldar, per a després arribar a Artenara, el poble més alt de l’illa. Anirem a Tejeda, un poble que ha conservat el seu patrimoni arquitectònic tradicional, on visitarem el museu de las Plantas Medicinales, amb vistes al Roque Bentayga i el Roque Nublo. Dinar.  Visita a Teror, amb la seua Calle de los Balcones i la seua basílica. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

 

DIA 28 D’AGOST: DUNES DE MASPALOMAS I PORT DE MOGÁN

 

Desdejuni. Eixida cap al mirador de las Dunas de Maspalomas, una de les imatges icòniques de l’illa. Recorrerem l’espai natural, la Charca i far, cap a Meloneras. Anirem cap el port de Mogán, on recorrerem el barri mariner i el moll, on encara es conserva la pesca artesanal. Dinar. Passeig per Mogán. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

 

DIA 29 D’AGOST: POBLES DEL SUD. SANTA LUCÍA, AGÜIMES I BARRANCO DE GUAYADEQUE

 

Desdejuni. En ruta, visita al museu-centre d’interpretació La Fortaleza, on coneixerem la vida quotidiana dels antics aborígens. Visita del poble de Santa Lucía i de la casa-museu d’artesania Juanito Ramírez, on es fabriquen cistelles i ceràmica. Eixida a Agüimes, amb un casc històric tradicional i tranquil. Dinar a un restaurant-cova al barranc de Guayadeque, on els antics habitants de l’illa excavaven unes coves que encara hui són cases vives. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

 

DIA 30: GRAN CANÀRIA-VALÈNCIA

 

Desdejuni i eixida cap a l’aeroport, per agafar el vol a València.

 

 

ENS ACOMPANYARÀ PACO BAIXAULI + GUIA LOCAL

 

Concentracio a les 5:20 a l’Aeroport de Manises

 

 

INCLOU.-

 

 

Vol directe València-Las Palmas – Valencia

 

 

Autobus per a tot el recorregut

 

Hotel ****

 

 

Mitja pensió amb dinars

 

 

Entrades

Informació addicional

Pes90 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “GRAN CANÀRIA D’ALTRA MANERA (DEL 25 AL 30 D’AGOST)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: