MENORCA I LA PRIMAVERA: Entre el cel, la terra i la mar. Camí de Cavalls. Del 13 al 20 de març)

895,00  (+70,00 taxes d'aeroport)

Una societat avançada transforma actituds i activitats negatives en positives, instruments per a fer el mal en eines per a fer el bé. Camí de Cavalls es va constituir com a peça clau en la defensa de l’illa de Menorca en unir torres de Guaita. Era un camí per a la guerra ja al segle XIV durant la conquesta de les illes per Jaume I. La seua funció fou rellevant per a la seguretat dels menorquins. Hui, Camí de Cavalls, és, a més, un patrimoni cultural i natural. Camí de Cavalls ja no és sols el sumatori de camins, sendes, senderoles…. és part de la identitat menorquina. Camí de Cavalls és un lloc per a la cultura, per a caminar, per a gaudir de la natura i dels que t’acompanyen en la ruta i el dia a dia. És per això que farem de les senderes del Camí de Cavalls la nostra guia cap a entendre un territori amb una història i geografia apassionant. Ben coneguda és la cultura Talaiòtica, menys els pobladors anteriors, però amb grans enigmes del seu origen. Rocam, vegetació, camps de cultiu, boscos i matollars, espais urbans i rurals, costes i menuts rierols secs… tot això és l’aventura de fer Camí de Cavalls. Visitem Menorca al principi de la primavera, quan tot es torna verd i florit, quan més fàcil serà parlar amb la gent de la terra, i quan podrem entendre als que ens envolten i el que ens envolta.

 

Neteja
SKU: 0-3-1-1 Categoria:

Descripció

MENORCA, CAMI DE CAVALLS EN FALLES

ITINERARI


13 MARÇ.- VALÈNCIA-MAHÓ

Concentració a les 12:00 a l’aeroport de MAnises i exida cap a Menorca en vol directe.  Arribada a Maó. Hotel.  Dinar a la ruta Maó – Sa Mesquida – Es Grau. 10 Km. 3 h.

Sopar a l’hotel a Maó.

 

14 MARÇ.- CAP DE FAVÀRITX

Desdejuni 8:00. Partida 9:00. De matí ruta Es Grau – Cap de Favàritx. 8,6 Km. 3 h. Dinar al camp. Per la vesprada farem Cap de Favàritx – Arenal d’En Castell. 13,6 Km 3h.

Sopar a l’hotel a Maó.

 

15 MARÇ.- ARENAL D’EN CASTELL

Desdejuni 8:00. Partida 9:00. Arenal d’En Castell – Cala Tirant. 10,8 Km 3 h. Per la vesprada Cala Tirant – Platja de Cavalleria – Binimel.la. 9,6 Km 3 h.

Sopar a l’hotel a Maó.

 

16 MARÇ.- BINIMEL·LÀ – CALA PREGONDA

Desdejuni 8:00. Partida 9:00. Binimel.là – Cala Pregonda – Els Alocs. 8,9 Km. 4 h. Dinar. Vesprada lliure per a visitar Maó. Sopar a l’hotel a Maó.

 

17 MARÇ.- ELS ALOCS – CALA PINAR

Desdejuni 8:00. Partida 9:00. Els Alocs – Cala Pinar -Platges d’Algaiarens. 9,7 Km. 3 h. Dinar. Vesprada Platges d’Algaiarens – Cala Morell. 5,4 Km. 1.5 Km.

Sopar a l’hotel a Maó.

 

18 MARÇ.- CALA MORELL – PUNTA NATI

Desdejuni 8:00. Partida 9:00. Cala Morell – Punta Nati. 7 Km. 2,3 h. Dinar. Vesprada Punta Nati – Ciutadella.  10,5 Km. 3 h. Sopar a l’hotel a Maó.

 

19 MARÇ.- CAP D’ARTRUTX – CIUTADELLA

Desdejuni 8:00. Partida 9:00. Ciutadella – Cap d’Artrutx. 13,5 Km. 4h. Dinar al camp. Vesprada per visitar Ciutadella. Sopar a l’hotel a Maó.

 

20 MARÇ.- MAHÓ -VALÈNCIA

Desdejuni 8:00. Partida 9:00. Ruta matinera per acomiadar-nos de Maó i de Menorca. I pensar en la segona visita al Camí de Cavalls.

 

Les rutes, el pla de treball diari. Dificultat i planificació

Les rutes són per a caminants habituals tot i que es poden adaptar a les persones amb menys hàbit de caminar a la muntanya. Pregunta als guies si tens dubtes. La rutina diària serà desdejunar a l’hotel (8:00), transport amb bus al punt de partida (9:00), i inici de la ruta (10:00). Farem parades cada hora per refrescar-se, i una parada llarga per dinar i descansar. Tornada a l’hotel a les 18:00. Sopar a les 20:30. Dinarem al camp per recuperar forces i seguir la ruta de vesprada. Caminarem 3 hores de matí i 3 hores de vesprada, amb dues vesprades lliures per visitar Maó i Ciutadella.

 

Recomanació. Roba i calcer adequat per a caminar. Camina a diari per a gaudir de les rutes a peu. Fes estiraments i una dieta adequada. Recomanem calcer còmode i adient per a les rutes senderistes, gorra, motxilla de tamany menut o mitjà (20-30 L) i bastons (2) per a caminar. Un impermeable, guants i bragues són sempre bons aliats dels caminats.

 

Nota.

*Les rutes poden ser alterades a causa de les condicions climàtiques o de les condicions dels participants.

 

PREU PER PERSONA.- 895 EUROS  + 70 de taxes d’aeroport

 SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 190 euros 

 Ens acompanyarà: ARTEMI CERDA I SASKIA KEESSTRA

 

INCLOU:

  • Vols València – Mahó – València
  • Hotel ****, en Mahó
  • MP (7 sopars)
  • Autobús privat per a tot el recorregut
  • Assegurança de viatge

 

 

 

 

 

Informació addicional

Pes70 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “MENORCA I LA PRIMAVERA: Entre el cel, la terra i la mar. Camí de Cavalls. Del 13 al 20 de març)”