CÒRDOVA: RUTA DEL CONEIXEMENT I ESCENARI DE PASSIONS. (DEL 9 AL 12 D’OCTUBRE)

450,00

Vos invitem a conèixer una ciutat vora un riu. És el riu Betis dels romans, que era navegable des de l’Atlàntic; és el wādi al-Kabīr dels àrabs, el riu Gran que ha alimentat un mar de cultures, especialment a Còrdova. Reviurem les passeres del seus fills més il·lustres, com Sèneca, Averrois i Maimònides, pero també descobrirem la vida de la seua filla més lliure i cultivada, Wallada, una gran poetessa oblidada.

Per què les cultures naixen i moren? Per què les ciutats sobreviuen a les civilitzacions que les habiten? A estes i altres preguntes intentarem contestar, entre carrers de pedra i mesquites, tocant les parets enblanquinades de les aljames dels jueus, refrescant-nos en els jardins i els patis, entre monuments i gastronomies que encara conserven el calor del foc que va ser, el de la ciutat que competia amb la llum de Constantinoble i de Bagdad. Però la mestra de cerimònies a Còrdova serà Walada, que ens conduirà, a través de les seues poesies, al cor d’un món que ja no existix, excepte per a nosaltres, només per un instant. Són les coses que té la poesia.

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

 

DIA 9 D’OCTUBRE: CÒRDOVA

 

 

Eixida des de València. Arribada a Còrdova i allotjament. Dinar. Visita per l’entorn de l’aljama, la Judería, declarada en conjunt com a Patrimoni de la Humanitat. Passeig per l’Alcàsser Vell, on es troben molts dels patios més reconeguts als certàmens que s’hi celebren cada any.

 

DIA 10 D’OCTUBRE: CÒRDOVA

 

 

Desdejuni. Visita a la Mesquita-Catedral i l’Alcàsser dels Reis Cristians, monuments tots dos que són Patrimoni de la Humanitat. Després coneixerem la Sinagoga. Dinar. Passeig pels antics ravals de la ciutat, l’Axerquia. Visitarem el Palau de Viana i el conjunt d’esglésies fernandines, amb vistes a Medina Azahara.

 

 

DIA 11 D’OCTUBRE:  CÒRDOVA-MEDINA AZAHARA-CÒRDOVA

 

 

Desdejuni. Eixida cap al conjunt arqueològic de Medina Azahara, construit per Abderraman III durante el període califal i que està declarat Patrimoni de la Humanitat. Recorregut pel jaciment i visita al museu. Dinar. Passeig per la Ribera i el Pont Romà, a Còrdova. Acabarem la ruta a la popular Plaça de la Corredera.

 

 

 

DIA 12 D’OCTUBRE: CÒRDOVA-VALÈNCIA

 

 

Desdejuni i eixida cap a València.

 

ENS ACOMPANYARÀ PACO BAIXAULI

CONCENTRACIÓ A LES 8:00H DES DE C/GUILLEM DE CASTRO AMB C/HOSPITAL

INCLOU

 

  • Hotel *** centric

 

  • Mitja pensió

 

  • Assegurança de viatge

 

  • Autobús per a tot el recorregut

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CÒRDOVA: RUTA DEL CONEIXEMENT I ESCENARI DE PASSIONS. (DEL 9 AL 12 D’OCTUBRE)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: