CONÉIXER LA RIOJA (del 9 al 12 d’octubre)

460,00

Terres del Moncayo, a les ribes de l’Ebre: reminiscències cristianes, mores, celtíberes i romanes. Per les venes d’aquesta cantonada del món corre l’herència d’una història feta amb els retalls de les cultures i els pobles. Una mixtura que es va fer mare de la riquesa oberta: el passat com a autèntic arquitecte del seu mestissatge.
L’influx del Moncayo i l’Ebre prenya la terra de llegendes i fantasies: des dels celtibers fins Bécquer passant per la mitologia romana, els miracles cristians i la fantasia popular, que junts nien i creixen entre coves i gorgs, entre deserts i barrancs, entre hortes i vinyes.
Però aquí es trobem també grans muntanyes, baixes planes al·luvials, zones molt plujoses, àrids deserts, les més fecundes hortes, els més preuats vinyes … la diversitat geogràfica és total.
Et convidem a descobrir algunes de les comarques oblidades pel Temps, on encara es gaudeix còmodament de la multiplicitat de gents, cultures i paisatges que conformen la nostra Història.

Neteja

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI:

 

9 OCTUBRE.- VALENCIA-LOGRONYO

Concentració  a les 6 del matí al carrer Guillem de Castro de València i exida cap a Calahorra on visitarem la Catedral. Després de la visita, dinar en un restaurant proper després de la qual ens aproparem a Autol, on podrem gaudir d’unes espectaculars formacions geològiques: el Picuezo i la Picueza. Visita la cova dels 100 pilars a Arnedo.

Arribada a Logronyo, check in a l’hotel, sopar (per lliure) i descans.

 

10 OCTUBRE.- SAN MILLAN DE LA COGOLLA

Anem al bressol de dues llengües: el castellà i el basc tenen les seves primeres referències escrites Sant Millán de la Cogolla. Des del Monestir de Yuso (conegut amb l’Escorial Rioja) ens endinsarem en un frondós bosc de pins, roures i avellaners, que en només 2,9 km. ens acosten fins al monestir de Suso. Després de visitar aquests singulars llocs ens anirem a Nájera, ciutat enclavada també en ple Camí de Santiago. El Monestir de Santa Maria la Real, a més de Panteó Reial de Reyno de Pamplona (antecessor del Reyno de Navarra), és una veritable joia arquitectònica que no hem de passar per alt. Retorn a Logronyo. 

 

DIA 11 OCTUBRE.- SAN VICENTE DE LA SONSIERRA

La Rioja és sens dubte terra de vins, i dedicarem aquest dia a conèixer una prestigiós celler a més de visitar dos bells pobles de La Rioja, Sant Vicente de la Sonsierra amb seu castell i Ábalos, les esglésies i els imponents cases nobiliàries.

 

DIA 12 OCTUBRE.- LOGRONYO – CAMEROS -VALENCIA

Ens acostem a la comarca de Cameros, on ens espera el poblet de Soto en Cameros, pintoresca població enclavada al canó del riu Leza. Anirem caminant fins a ell des del mateix Mirador de el Riu Leza (2 km. Totalment plans). Després de la visita a el poble iniciarem el nostre retorn a València. Dinar lliure en ruta

 

PREU PER PERSONA: 460

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL 95

Ens acompanyarà: Jon Goñi i  Pau Collado

 

Inclou:
– Bús per a toto el recorregut
– 3 nits en Logronyo hotel *** sup. Céntric

– Mitja pensió amb dinars

– Entrades als monuments indicats en el programa
– Assegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CONÉIXER LA RIOJA (del 9 al 12 d’octubre)”