CAP D’ANY A TUNÍSIA (DEL 27 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER)

1.250,00  (+150,00 taxes d'aeroport)

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

27/12/19 VALÈNCIA-BARCELONA-TUNÍSIA

 

Concentració a les 09.30 al carrer Xàtiva, vorera institut Lluís Vives. Trasllat a l’aeroport de Barcelona i eixida en vol directe des de Barcelona amb destinació Tunísia. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

28/12/19 TUNÍSIA

 

Desdejuni. Al matí visitarem la Medina i el Museu del Bard on podran contemplar una de les millors col·leccions de mosaics d’origen romà del món. El museu es troba en un antic palau que pertanyia als beys Husayn, els qui van governar a Tunísia durant els segles XVIII i XIX. En el museu, a més, poden observar-se tresors arquitectònics de les èpoques cartagineses, romanes, cristianes i islàmiques. Esmorzar. Després del menjar, eixida cap a la mítica Cartago. Visita de les Termes d’Antonino Pio. Passeig pels carrers de Sidi Bou Said amb les cases pintades de blanc i blau. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

29/12/19 Tunísia- Dougga y Zaghouan – Hammamet

 

Desdejuni. Eixida cap a Dougga, centre de cultura de l’antic imperi romà conservat gairebé a la perfecció. Visita del seu jaciment arqueològic. Eixida cap a Zaghouan. Arribada i Dinar. Posteriorment visitarem el Temple de les Aigües. És un nimfeu que està encaixat a la muntanya i té en la seua part superior un hemicicle que alberga 12 nínxols amb estàtues de nimfes. En el centre, diferent dels altres, està el nínxol número tretze, que és el més important perquè està ocupat per la nimfa protectora i el seu temple. Després de la visita eixida cap a Hammamet. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

30/12/19 Hammamet – Kairouan – Gafsa – Tozeur


Desdejuni. Eixida cap a Kairouan, la quarta ciutat santa de l’Islam. Visita de la Gran Mesquita del segle IX (la primera al Magrib), l’estany dels aglabitas i la Zaouia Sidi Sahbi (mausoleu del Barber). Possibilitat de contemplar l’artesania més destacada de la zona, els tapissos. Dinar. A continuació cap a Tozeur passant per Gafsa. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

31/12/19 Tozeur – Nefta –Douz

 

Desdejuni. Al matí visita dels oasis de muntanya en 4×4. Paisatges d’excepcional bellesa situats en l’Atles. Visita de les dunes de Oung El Jemel per a conéixer el lloc de filmació de “El pacient Anglés” “StarWars” i “Or Negre”. Eixida cap al poble de Nefta, visita panoràmica del seu oasi (la corbeille). Dinar. Després de dinar eixida a Douz travessant el llac salat Chott Djerid. Arribarem a Douz. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

01/01/20 Douz – Matmata – Djerba

 

Desdejuni. Eixida cap a Matmata on visitarem les cases troglodites. La peculiar arquitectura de Matmata prové de l’ingent esforç de poblacions berbers que des de fa tres mil anys van començar a excavar la roca per a crear habitatges. Dinar. Continuarem cap a Djrerba passant per Medenine. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

02/01/20 Djerba – El Djem – Monastir – Sousse 

 

Desdejuni. Eixida cap al poble del Djem, via Gabes. A l’arribada visitarem l’amfiteatre romà també anomenat coliseu de Thysdrus, el tercer del món per la seua grandària, després dels de Roma i Capua. Dinar en ruta. Eixida cap a Monastir on visitarem el mausoleu de Bourguiba. És una tomba monumental en Monastir, que conté les restes de l’ex president Habib Bourguiba, el pare de la independència de Tunísia. Continuarem fins a Sousse, arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

03/01/20 Sousse – Tunisia – Barcelona-Valencia 

 

Desdejuni. Visita al Port El Kantaoui itemps lliure fins a l’hora acordada per al trasllat a l’aeroport per a eixir en vol directe a Barcelona. Trasllat a València en bus. Arribada a la nit.

 

PREU PER PERSONA: 1250 + 150 TAXES

SUPL. HAB. INDIVIDUAL 250

 

 

Ens acompanyarà: Júlia torró + guía oficial

 

INCLOU:

 

  • Vol en línia regular en classe turista amb Tunisair des de Barcelona.

 

 

  • Trasllats València-Barcelona-València

 

 

  • Bus per a tot el recorregut en Tunez

 

 

  • 7 nits d’allotjament hotels ***/*****

 

 

  • PENSION COMPLETA (7 SOPARS I 6 MENJARS)

 

 

  • Entrades i visites segons es detalla:( Museu del Bard,Carthage (Termes d’Antonio i Teatre), Sidi Bousaid, Dougga, Zaghouan – Temple de les aigües,Kairouan (Gran Mesquita,estany dels Aghlabyd i Mausoleu Sidi Sahbe, Visita en 4×4 a l’Oasi de Chebika Tamerza i les dunes de Ong Jmel on es van filmar StarWars i Panciente anglès,Passeig a camell en Douz, Museu Guellala, Amfiteatre El Dje, Mausoleu of Habib Bourguiba en Monastir.

 

 

  • Assegurança de viatge

 

Informació addicional

Pes150 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CAP D’ANY A TUNÍSIA (DEL 27 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: